@hans-rijnbende
- 2014
- Laika X650R semi integraal
- 2011
dank aan de gemeente voor deze goede camperplaats met voorzieningen! mooi uitzicht! geen hinder van verkeer!
camping oké! maar wat een onfatsoenlijke ontvangst! VOL! verder geen commentaar! Hoofd omgedraaid naar een andere bali-medewerker! Al eerder gestaan, maar nu nooit meer!
wij hebben het hier heel goed naar ons zin! staan op de bovenste kring, gezellig en in een keer vlak , zonder blokken! en horen bijna nix van de autoweg! 👍 beneden aan de overkant sta je wel leuk bij het meer, maar de vlak langs rijdende auto’s zijn heel erg hinderlijk! prima sanitair en was/droog voorzieningen! Top!
goede overnachtingsplek, we stonden met 3 campers en een caravan!
vriendelijke ontvangst, goede plaats aan het water en genoten van de vele rendieren die vandaag deze plaats hadden gekozen! Een menu met de zalm door de eigenaar zelf gerookt was voortreffelijk! ook de aanpassing dieet wensen waren perfect. zeker een plaats om terug te komen.
leuke stop voor koffie te drinken! en toilet legen. zeker niet om te overnachten. diverse handelingen 🤨 in en rondom de toiletten in de avond en nacht! onrustig met aan/afrijden van auto’s. rijd 6 km tot dorp en daar bij het marktplein is een goede co met voorzieningen!
Wij hebben altijd de hond mee! €6,00 p/nacht extra! Dat doen wij dus NIET
Vandaag 13 november hier gestaan maar de stroom was niet aanwezig. Verder keurige camperplaatsen!
Super camperplaats en erg mooi schoon sanitair
Rustige parking met grasstroken. Geen voorzieningen gezien.
Goede cp, alle voorzieningen zijn hier. Toilet/douche hebben we zelf. Goede plaats op grind
Erg mooie parkachtige cp met water inname/lozen toilet legen. Geen stroom en geen vuilnisbak! Verplicht melden vooraf / telf of internet.
Goede cp zonder voorzieningen! Wel vuilnisbakken en in het plantsoen een waterkraan. Onze hond vond de uitlaatplaats achter gesloten hek geweldig om met andere buurthonden te spelen. Alle andere zaken zijn al vernoemd. Er stonden 17-4-2019 wel 40 campers!
Sitecode: 62058
Een heerlijke cp, mooi schoon sanitair: wc/douche. Je voelt dat je hier welkom bent ook fijn voor honden. Komen hier zeker nog eens. Aanrader.
Sitecode: 20432
Mooi zeer grote camping met alles erop en eraan! Wel erg recht toe, recht aan. Massaal maar praktisch ingedeeld. Sanitair erg goed, schoon, vloerverwarming ideaal dus in de winter! Kortom: voor de verwende kampeerder!
23januari 2019 hier gestaan omdat er mooie cp’s in de natuur niet toegankelijk waren door sneeuval. Hier in de stad brandschoon! Code slagboom was toen: 8631 A , weinig geluidsoverlast van verkeer gehad. Prima geslapen
Voorjaar 2017 nieuw aangelegd, 20 plaatsen, 16 x stroom te betalen via automaat, water gratis. Sanitairgebouw schoon en met papier, overdag gratis, avond/nacht met toegangskaart, douche betaald. Afval wordt 's morgens opgehaald, toekomst met containers? Supermarkt 900m, Aldi 1500m, grenst aan uitgestrekt bos en jachthaven. Superplek!