• Camperlocaties

@hans3sen

Betrouwbare reviewer

2007

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Dit is een fijne cp met veel voorzieningen een een geweldig vriendelijke gastheer. Douchen kost €0.50 en stroom kost €0,70 Kw/u. Reserveren is aan te bevelen op dekleinegeest.com want mijn buurman had dat niet gedaan en moet morgen vertrekken ivm de vele reserveringen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

een mooie cp met vooral fijne wc’s en douches die bijzonder schoon zijn. Een hartelijke ontvangst door de vriendelijke havenmeesteres. Stroom is €2,50 per dag maar voor de rest is alles inclusief. Tholen is een mooi en karakteristiek plaatsje. Men staat wel op een goede verharding waarbij je de blokken nodig hebt. Je kan niet vooruit betalen maar per dag. Je hebt wel een ruime plek.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Op dit moment is het gratis met water en stroom, echter er zijn maar 2 aansluitingen en daar zitten 5 man op aangesloten, waarschijnlijk langblijvers. Verder is dit wel een aardig dorp. Je hebt een verharde ondergrond dat iets schuin af loopt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een hele mooie plek om te staan met uitzicht op het meer. we staan hier op woensdag 17 mei maar morgen gaat het treintje pas rijden. Je kunt de tickets bestellen via internet. Er is een goede weg om hier te komen. Ergens staat een bord dat de col naar Spanje is afgesloten maar dan kun je nog wel hier komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een verharde ondergrond deels kiezels en asfalt. Niet lekker egaal. Wil je alleen het stadje bezoeken zou ik net buien de cp parkeren want het stadje heb je binnen een half uurtje wel gezien. De cp is betaald en kost nu € 10,50 voor 24 uur. Wil je slechts lozen en water tanken kost je dat €5,- voor 1 uur toegang.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een wat troosteloze cp. Ga niet onder de bomen staan, er waaien takken vanaf.. Je kunt langs het kanaal goed fietsen. verder is het wel lekker rustig. Alleen lozen, water kost geld. Er stonden 11 campers. De aangewezen plekken voor campers worden niet gebruikt. Op het open veld gaan staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Er is hier overdag absoluut geen plek voor een camper. Het staat er overvol met auto’s. Gauw weg wezen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie plek achter de Aldi. Water en lozen gratis. Geen electra op de cp. Verharde ondergrond. We stonden er met 12 campers. Het dorp stelt niet veel voor. Veel vrachtverkeer door het dorp waar je op de cp geen last van hebt. Het is behoorlijk rustig hier.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een armoedig zootje. Geen service. In de avond komen jongeren je rust verpesten. We zijn weggereden naar een cp 35 km verder in aubeny sur Nère. Dit is en fijne en rustige cp.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Aan het einde van deze weg kun je de wc en vuil water lozen. We zijn hier beland omdat in Bad Dürkheim geen plaats was voor campers. We zijn op de fiets naar de wijnfeesten gegaan, maar wat een teleurstelling zeg. Het was één grote kermis met heel veel eettentjes maar weinig wijnmogelijkheden. Na 2 uurtjes hielden het voor gezien en nooit meer hier naar toe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Tijdens de wijnfeesten in het tweede en derde weekend van september is de camperplaats een parkeerplaats geworden. Men kan er niet overnachten en men wordt doorverwezen naar de Knauscamping alwaar men voor €41,50 per nacht kan verblijven. Gelukkig kwam ik hier al snel achter door de site van de stad te bezoeken. Dit vindt de camperaar niet fijn denk ik zo maar. Het wordt moeilijk om een andere plek te zoeken om te overnachten. Heeft iemand een id

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Het kan er soms erg druk zijn. Gisteren stonden er 16 campers terwijl er maar 10 plaatsen zijn. De campers proppen zich overal tussen en staan dus dicht op elkaar zodat je er nog nauwelijks uit kunt komen. Niet echt veilig als er brand uit breekt. Het is een mooie plek om overal naar toe te fietsen. wandelen door de duinen of op het strand. Twee dagen mag je er staan maar daar houdt niet iedereen zich aan. Op de weg naar het strand is een tapijt

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

In mijn eerdere review was ik vergeten te vermelden dat er een poging was gedaan om in de camper in te breken. Ik had het geluk dat ik bij de aankoop van de camper extra sloten van AXA aan de binnenkant van de portieren had bevestigd. Helaas was wel het portierslot aan de bestuurderskant defect geraakt. Wees dus alert om hier te parkeren want het gebeurt hier vaker. In de stad kun je echt niet parkeren, te druk en geen plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

sanitaire voorzieningen zijn afgesloten. Aan de zijkant van het kapelletje is een kraan waar je gewoon drinkwater uit kan tappen. Stadje is leuk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Prima plek om het museum te bezoeken. Bestel je tickets op salvador -dali.org. We betaalden voor 2 senioren €18,-. Op andere sites betaal je al €16,50 pp. Ook kan je gewoon aan de kassa je kaarten kopen. Men spreekt er goed Engels. Kinderen tot 9 jaar gratis naar binnen. Ga pas na 12.30 uur dan is het niet druk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Van af de cp loop je links af de weg op naar beneden om 200 m verder een pad rechts te nemen. Aangekomen op de verharde weg ga je rechts af en daar vind je een perron voor de trein naar Alicante. Een retourtje kost dan €4,25 en betalen doe je in de trein. Na een half uurtje ben je in de stad. De trein vertrekt 14 min voor en 16 min over het uur.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

De cp is op een industrieterrein. Er staan ook caravans met allerlei bouwsels er aan. Sanitair is echt erbarmelijk. Sfeerloos en onordelijk. We hebben er 1 nacht gestaan om de stad te bezoeken en zijn daarna snel weg gereden. WiFi is goed. Het is geen grote cp. Er wonen enkele vaste bewoners in zelfgemaakte onderkomens. Het is niet echt uitnodigend. Rondom de cp is het een zooitje. De stad is per fiets makkelijk bereikbaar.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ga aan het eind van de doodlopende weg links af en je komt op de cp. Deze plaats is echter niet geschikt bij warm weer. Je mag geen stoelen of wasgoed buiten zetten, de luifel mag niet uit en er is geen strand. Ja een rotsachtige bodem en daar kan je geen stoel op zetten. Deze plek is alleen geschikt om de stad te bezoeken maar dan moet je wel een fiets hebben, het is 5 km. Dus goed voor 2 dagen. Voor de rest is het ok.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

een voordeel, het is omheind. Voor de rest vrij waardeloos. Sanitair is niet af, koud water onder de douche die niet op slot kan als ook de wc. Geen afvalbakken aanwezig. Eigenaar kan zo meedoen met “ help, mijn man is klusser”. Maar ja, waar moet je dan naar toe? In Bilbao stonden wij vrij maar er is wel een poging gedaan tot inbraak en dat wil je niet toch! De kiezelsteentjes kleuren je schoenen wit. En dan ook nog €5,- voor stroom vragen. Pff

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Een zeer drukke plek met auto’s voor de sportvelden. Wij hadden gelukkig nog een plek omdat we vroeg waren. Ga tussen het schooltje en restaurant de trappen af en je komt rechtop het station van de kabeltrein uit. Hier kun je ook met de fiets met de trein naar beneden. Ideaal om de stad te bezoeken. Wij betaalden €4,80 voor een retourtje pp. Het Guggenheim museum vonden we alleen interessant aan de buitenkant. Wel vuilnisbakken aanwezig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

mooie verzorgde plek aan de rivier. Er zijn 4 camperplaatsen waarvan 1 kleinere. Ideale stop voor op doorreis. Het is er lekker rustig. Er staat wel een afvalbak, voor de rest is er niets. mogelijkheid om langs de rivier te wandelen. Wij staan er alleen maar het voelt wel veilig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een cp waar je geen vuil kunt lozen alsmede vuilwater. Water innemen is ook niet mogelijk. Stroom kost €1,- Van hieruit kun je met de fiets in een paar minuten naar het centrum. Je kunt dan veel meer van de stad zien dan te voet. Tip: rijd achter een groen of wit treintje aan. Die laat je de highlights van de stad zien. De restaurants hebben geen uitgebreide kaart.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie cp met alles er op en er aan, ruime plaatsen. schotelontvangst moet je zoeken. Je kunt het beste met de fiets de stad in langs het water. Van hier naar Seléstat kan je door de tunnel maar dat kost je dan €9,70. Wij hebben daar voor gekozen maar door de bergen lijkt mij ook wel mooi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Hier sta je best wel veilig. A Als de cp af rijdt met de fiets ga je op de weg links en over het bruggetje rechts. Bij het volgende kanaal pak je het fietspad meteen rechts. Blijf het kanaal volgen tot in Nancy en dat is dan 15 km verder. Dit is een mooie en veilige fietsroute en je komt heel veel sluisjes tegen. Als je terug fietst neem je de zelfde route. Veel plezier!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een vrij rustige plek in een mooie omgeving. Lozen kan voor de camping. Het is van hier uit niet te doen om naar Nancy te fietsen, er zijn geen fietspaden en de weg is heel druk. Je kunt wel mooie wandelingen maken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

mooie cp met uitzicht op de Moezel. Er zijn maar 4 douches, 2 voor heten en 2 voor dames, maar ze zijn wel super schoon. Er is hier geen WiFi. De stroom is maar 5 amp. watertappunten bij de stroomvoorziening. Het stadje is opzich best wel mooi. Als je gaat fietsen kun je het mooie fietspad aan de overkant van de Moezel nemen. De fietsroute zowel naar de zuid als de noordzijde is bijzonder mooi te noemen. Je komt er geen ander verkeer tegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

mooie cp met een mooi uitzicht. Het fietspad langs de Vechte richting Emlicheim is ronduit slecht. Al voor Emlicheim houdt het fietspad langs de Vechte op en na deze saaie stad is er geen fietspad meer langs deze rivier. De tochten naar Coevorden, Gramsbergen en Hardenberg zijn vele malen mooier. De molen bij de cp wordt gerenoveerd maar het is vrijwilligerswerk dus het zal wel even tijd vergen. Laar stelt niet veel voor.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Het maakt een rommelige indruk. Het gehele terrein ziet er onverzorgd uit. Dat kan ook niet anders want de eigenaar moet alles alleen doen en daar is het gebied te groot voor. Hij is wel erg vriendelijk. De WiFi is matig. Bij nat weer wordt het erg drassig. Dwingelderveld is prachtig om te fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

mooie cp, je loopt zo de duinen in. Er staat ook een klein Duits busje met een Duitse auto er achter. Ze zijn met 5 personen en staan er nu 2 dagen. Waar doen zij hun behoeften? juist ja, in de struiken en wij camperaars krijgen daar de schuld van. Het zou jammer zijn als deze cp wordt opgeheven daardoor.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Je staat hier dicht op elkaar. De prijs is dik in orde. Wijnand doet er alles aan om het naar je zin te maken. Probleempjes worden snel opgelost. Een prima stek dus. De mooie omgeving bied je prachtige fietstochten.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Wat moet je nog meer vertellen dan wat er al geschreven is. Het is gewoon top. We stonden achterin bij de paarden en daar was de WiFi niet toereikend maar daar was het wel heerlijk staan met schaduw. Dan moet je de satelliet wel vergeten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een fijne en rustige cp. Het fietspad naar Prüm is mooi geasfalteerd en loopt iets omhoog maar daar merk je op een gewone fiets niet veel van. Wel veel voordeel bij de terugtocht. Ook de andere kant op is het heerlijk fietsen. Jammer dat de aangrenzende dorpjes niets voorstellen. Het dorp Pronsfeld beschikt niet over een fijn goedkoop restaurant want Mario weet zijn prijzen wel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Deze cp staat op een berg. Als je de stad in wil moet je bij terugkomst aardig klimmen. Lopend is dit nog te doen maar op de fiets is dit erg lastig. De douche in het zwembad is een open ruimte waar je op dit moment maar met 2 mensen tegelijk in mag. Het Hallenbad heeft beperkte openingstijden, maar het buitenbad is de hele dag open.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een prachtige cp. Helaas is de WiFi wat verder weg niet toereikend. Bovendien mag je per dag maar 6 uurtjes op de lijn. Nu kan dat wel genoeg zijn maar het is toch weer een beperking. Tegenwoordig betaal je voor de stroom €2,- per dag. Houdt daar rekening mee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Er zijn hier 2 camperaars die deze plaats als thuishaven gebruiken en zich niet storen aan de regel: Max 48 uur. Een ervan regelt telkens het inschuiven van de campers zodat meerderen hier kunnen staan. Er is dus geen controle op de Max tijd. Je kunt hier fijn wandelen en fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Voor een bezoek aan de mooie stad Leiden is dit prima om te doen. Gratis shuttlebus van en naar de stad. Geen schaduw, de trein die langs rijdt is niet storend. Verder niets bijzonders maar wel fijn dat deze cp er is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Er staat een bord met tekst: Voorlopige Camperplaats. Dus hoe lang de gemeente dit nog tolereert is afhankelijk van hoe de camperaar zich hier gedraagt. Als we hier de regels respecteren kan er een definitieve cp komen, denk ik dan. De cp ligt vlak bij de mooie haven. Je kunt lekkere fietstochten maken door de bossen. Er is hier geen service behalve een prullenbak.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hele mooie cp met alle voorzieningen inclusief. Douches en toiletten erg schoon. Plekken zijn niet erg groot maar voldoende om de luifel uit te zetten. Jammer dat de Wifi niet goed werkt. Vaak geen verbinding alhoewel je toestel dit wel aangeeft. Veel informatie in het huisje. Betalen met enveloppe of met je Iphone en barcode. Een superplies op het gras.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ruime cp, mooi en schoon. Voldoende prullenbakken aanwezig. Verder geen voorzieningen. Vannacht een mountainbike van een camper gestolen. Fietstochten naar Hoek van Holland en Vlaardingen zijn de mogelijkheden. Het stadje is heel gezellig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Idd een leuke plek. Pak hier de fiets en ga langs het water naar Maassluis. Onderweg kom je al gauw de Maeslandkering tegen dat je zeker moet bezoeken. De rest is al gezegd.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prima plek voor een paar dagen. Mooie omgeving om te fietsen en de stad is ook geweldig om te bezoeken. Op de cp is alleen een afvalbak te bespeuren. Je kunt zowel op gras als op de bestrating staan. Het is er erg rustig en dus lekker om te slapen. Je kunt je stoeltjes gerust buiten zetten.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Cp is gewoon een mixparking, niets bijzonders. Maar het is gratis en voor een overnachting prima. Als je wat eerder komt, kan je de mooie stad bezoeken. De stad heeft mooie toegangspoorten en het stadhuis is een mooi gebouw. Het heeft een waterrijke omgeving, fijn om even te wandelen. Het is hier lekker rustig. De handhavers komen regelmatig langs en groeten vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Richting brug en dan de eerste straat links is een sanistation naast een woonhuis. Je zult er maar wonen. Al het andere is al gezegd!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een rustige plek redelijk vlak aan de rand van het dorp. Geen voorzieningen. Ik denk dat men tegen de avond het geld komt innen. Rondom vind je druivenranken. Je hebt wel een ruim uitzicht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

De cp heeft ruime plaatsen. Als je een beetje van de berm af gaat staan, kan je de stoeltjes nog buiten zetten. Iedereen deed dat. Het ligt aan een prachtig park en ook het stadje is bijzonder mooi. De auto’s hebben een normale snelheid, echter het komt over alsof ze langs scheuren. Alle voorzieningen zijn aanwezig behalve stroom. Kortom: een mooie plek voor een dag/nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie plek op het gras. Bij veel regen wordt het drassig. Verder niets bijzonders, wel lekker rustig. Fietsen rond het meer is 14 km wat erg mooi is vooral bij het vogeleiland. Goede satontvangst.

Sitecode: 61999

Dit is een mixparking. Er is stroom tegen betaling. Er is geen loosput voor wc en grijswater, er is geen kraanwater, er is wel een prullenbak. Dit is een ongezellige plek. Je hebt wel wat schaduw maar dan ook weer geen satontvangst. We stonden hier op 7 augustus alleen. Voor één overnachting is dit te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een mooie lokatie met wat speeltoestellen voor de kinderen. Wij betaalden €21 p/n met stroom. Er zitten veel Nederlanders. De omgeving is prachtig evenals het uitzicht op de camping. Vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Je moet hier voor 3 nachten verblijven voor €20,- p/n zonder en €22,- met stroom. De noodplaatsen voor één nacht waren vol. Echter de stad Salzburg heb je in éën dag wel gezien. Wat doe je dan de andere dagen? Je staat op kiezels en dat is niet ideaal. Achteraan moet je een flink eind lopen naar toilet en douche. Gelukkig hadden we een ruime plaats nr 79.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een propere cp met een rustige omgeving. Ideale plek voor een doorreis net even van de snelweg af. Stroom €1,- voor 12 uur en water €1,- voor 10 min. Het ligt naast het gebouw van het Rode Kruis.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Niet een echte camperplek. Er staat geen bord met Stellplatz erop. Geen voorzieningen. Ik werd door een Duitser gesommeerd om te vertrekken want dit was een parkeerplaats voor de plaatselijke bevolking en geen cp. Ik had ook de luifel uit en de stoeltjes buiten en dat was misschien niet de bedoeling. Maar die drie camperplekken kon ik niet ontdekken. Het is dan ook gewoon een parkeerplaats. Maar je staat er wel erg mooi aan deze stuw op de grens met Frankrijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooie cp aan de Rijn. Er is weinig schaduw. Satontvangst goed. Geen WiFi . Andernach op 10 km, Koblenz op 13 km maar een slecht fietspad. Lekker stoeltjes aan de Rijn zetten en bootjes kijken. Deze cp wordt druk bezocht en dat zegt genoeg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Beetje troosteloos gebeuren. Valt ook niet veel te beleven in het stadje. Geen mogelijkheid om je cassette te spoelen, wel legen. Veel verkeerslawaai. Niet echt horizontale plekken. Ik houd het voor gezien, maar voor één nacht prima te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting met alles gratis. Er valt hier weinig te beleven. Supermarkt rechts af op 300 m maar die is wel duur. Je staat wel scheef dus op de blokken. Campers dicht op elkaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wel erg druk vandaag. Een hondenclub met veel geblaf de gehele dag en een caravaan Fransen, maar wat die kwamen doen? De mijn is zeer de moeite van een bezoek waard. Goede sani aanwezig. Ook voor de kids zijn er verschillende speeltuinen aanwezig en een midgetgolf.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plek aan de haven. Alle voorzieningen en ze zien er keurig uit. Vriendelijke havenmeester die jammer genoeg geen visjes meer bakt. Leuke fietsknooppunten. Ook een klein speeltuintje voor de kinderen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige locatie met alle voorzieningen. Camping gedrag wel toegestaan. Lekker bootjes kijken. Bakker komt vragen voor ontbijtbroodjes. Binnenstad op 11 min fietsen. Een aanrader. Snel vol. Heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Goede cp op loopafstand van het pontje dat je naar het centraal station brengt en nog gratis ook. Geen schaduw. Je staat dicht op elkaar. Prima station om Amsterdam te bezoeken. Vriendelijke beheerder die je een stadsplan overhandigt. Goede loosplek gescheiden van drinkwater. Stroom is duur €4,- per dag.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Zeer mooie camperplek en voor Zeeuwse begrippen redelijk geprijsd. Inchecken geschiedt geheel via de automaat al werkt deze soms niet feilloos. Stroom voor € 4,- is echt aan de dure kant. De plaatsen zijn soms heel ruim afhankelijk van je nummer. Sanitair ziet er fris uit. Het douchen zit bij de prijs inbegrepen. Er zijn 4 douches, maar 2 wc's en dat is eigenlijk te weinig.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie cp aan het water. Sanitair op 100 m. Water en stroom bij de plaats. Plaatsen zijn wat krap. Wel veel muggen hier aan het water. Mooi uitzicht. Op het terrein wel speel mogelijkheden voor de kids. Omgeving is ook prachtig.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Mooie cp met heel aardige mensen. Schoon sanitair. Fietsen kunnen binnen gestald worden en tevens worden opgeladen. Veel fietsroutes. Spoorweg en auto’s alleen overdag een beetje storend. Je staat wel pal in de zon. WiFi is top. Dit is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie cp als het slecht weer is. Bezoek van stadion is de moeite waard. Er zijn 4 plaatsen maar 3 stroomaansluitingen. Centrum is nog ver weg, 4,5 km

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prachtige cp met een vriendelijke havenmeester. De stad zelf is de moeite van een bezoekje waard. Sanitair is keurig verzorgd al is het aantal wc's niet toereikend, één voor de heren en één voor de dames en daar moeten de campinggasten ook in meedelen. Het is een mooie omgeving om op de fiets te verkennen. Genemuiden en Zwartsluis moet je zeker meenemen op de route.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

We stonden hier met 8 Campers en alleen 2 Fransen hadden stoelen en tafels buiten gezet. Mooie cp dicht bij het natuurfenomeen. Wc heeft geen toiletpapier. €2,- voor parkeren tussen 08.00 uur en 22.00 uur en €5 voor 22.00 uur - 08.00 uur. Betalen met munten of creditcard voor je vertrekt en bij de betaalautomaat.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Een verwaarloosde oude ex-camping met een troosteloze aanblik. Wel stroom en water maar ik zou er niet willen staan. We hebben 2 nachten op de parking La Plage bij het zwembad en bioscoop gestaan zonder problemen en daar was het druk met meerdere Campers. Het is erg prachtig langs het strand met mooie platanen en havens. Voor WiFi is de Mac dichtbij maar het kan ook bij het zwembad.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

We zijn hier geweest, echter het leek helemaal niet op een cp. Niemand gezien daar. Helemaal verlaten en ook geen voorzieningen. Opdoeken die hap.

Sitecode: 20986

Grote cp met afgebakende plaatsen die niet al te breed zijn. Schone en mooie plaats om te lozen en waterinname. De stad bezoeken doe je als volgt: neem bus 22/22s naar het eindstation Rond point du Prado. Van hier uit pak je de metro lijn 2 naar Vieux Port. Bij de 2e stop stap je over op lijn 1. Dat is in Castellane. Nu weer bij de 2e stop stap je uit bij de oude haven. Dit alles voor €2,- pp

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

We stonden op 17 mei hier met 6 campers. Het verkeerslawaai is wel sterk aanwezig. Geen satellietontvangst door de bomen. Snelle verbinding met de snelweg. Goede voorzieningen. Goed aangegeven in de app. Gr Hans

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie camperplek dicht bij het centrum. De stad zelf is erg mooi om te bezoeken. Kaartje voor de citadel kost u € 10,60.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Fijne plek om te staan want je kijkt zo een mooi natuurgebied in. De stad zelf is de moeite waard. Het heeft prachtige tuinen met veel beelden erin. Het Depot moet je zeker gaan bekijken. Het bezoek kost u niets. Op zaterdagen en woensdagen zijn er grote markten bij de kerk. Bekijk ook het hotel/restaurant De Wereld.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Prachtige plek om heerlijk in de omgeving te fietsen. We hebben hier een bever gezien in de vijvers bij de cp. In het infocentrum mag je gebruik maken van de toilet. Voor een stevige wandeling kun je zo de natuur in. We komen hier zeker nog een keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een grasrand langs de weg zonder voorzieningen maar gratis. Voor een bezoek aan dit bijzonder mooi dorpje is het prima. In de op de top gelegen mooie tuin heb je een prachtig uitzicht over de rivier en de twee bruggen. Bezoek de glasblazer aldaar. Hij maakt echt mooie dingen, hij is een ware kunstenaar.

Sitecode: 1927

Een goede cp met voorzieningen. Je betaalt nu €2,- voor 24 uur en wil je water dan kost je dat nog eens €3,-. Het is een goed plekje voor een overnachting. Het dorp zelf kun je te voet bezoeken. De A20 is geen tolweg hoor.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Stoffe camperplek met sommige plekken in de schaduw. Wc is op slot. Te smerig om je wc te lozen en ik vermoed dat men de hals van de cassette in de kraan voor drinkwater steekt om te spoelen. Neem hier dus geen drinkwater in. Grijs water is niet te lozen hetzij met een emmer. Je staat wel aan de rivier maar je kunt er nauwelijks in komen vanwege de hoge kant. Leuk voor een dag maar niet meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Volgens de parkeerwachter was dit voorheen een parkeerplaats voor auto's, vandaar de smalle plekken. Je mag de camper ruim parkeren. Als je voor 10.00 uur komt, lukt het je niet om een dagkaart van €3,- te bemachtigen omdat de automaat dan aan geeft dat er onvoldoende geld is betaald. Je betaalt van 19.00-10.00 uur €7,- en van 10.00-19.00 uur €3,-. Wij waren er om 09.00 uur en moesten 1uur wachten

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Rustige plaats met weinig schaduw. Wel wat schuin. Wc's met wastafel aanwezig. Drie picknicktafels op het gras. We waren hier na een bezoek aan Sarlat en om van hieruit Domme te gaan bezoeken. Een bezoekje aan Sarlat is aan te bevelen, je hebt er +- 3 uurtjes voor nodig. Als men van hier uit naar het oosten rijdt, kom je weinig cp's meer tegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Sleutel voor sani ophalen bij restaurant. Bij droog weer erg stoffig door af en aan rijden van auto's omdat men daar kan kanovaren. Veel schaduw onder de bomen. In het restaurant kan men lekker eten. Plaats is goed voor een mooie wandeling. Fietsen naar andere dorpjes is af te raden ivm drukte op de weg. We hebben hier 4 nachten gestaan en zijn steeds met de camper de dorpjes gaan bezoeken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Tussen de rivier en het dorp ligt de cp. 's Morgens komt men langs om het geld op te halen. Hier kan je lekker zwemmen in de rivier bij de kano-uitgifte. Het zijn ruime plekken en ze zijn niet afgebakend. Het kan er heel druk zijn. Bezoek beslist de Font de Gaume. Omdat je daar om 0700uur al moet zijn voor een kaartje, hebben daar overnacht om op tijd te zijn. Er worden 53 tickets uitgegeven p/dag

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Je kunt gaan staan waar je wil. Soms heb je de blokken nodig. Stadje niet bijzonder. De toiletten zou ik niet gebruiken. Het sanistation is niet hygiënisch ingericht. Dicht bij de rivier la Vézère waar je heerlijk kunt zwemmen of kanoën. Dichtbij vind je de Gouffre de Proumeysac, een grot met druipstenen, bijzonder mooi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Een goede cp met voorzieningen. Een betaalautomaat ook in het NL bij de slagboom. Wil je een dag langer blijven, koop je deze gewoon erbij met je code. De cp ligt aan de rivier L'Isle en niet aan de Dordogne.De stad is bijzonder mooi met zijn geweldige Cathedraal. Ga langs de Tourist Info voor een stadswandeling. Jammer dat je zo weinig Nederlanders op de cp treft in Frankrijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De parkeerplaats voor de loosplaats is beter geschikt voor je camper. Je staat er lekker rustig. Wel wat hangjongeren maar die waren om 22:00 uur gelukkig verdwenen. Het is daar een prachtig gebied om te wandelen en een goede plek voor een overnachting op de doorreis. Wij hebben er goed kunnen slapen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prima plek om de stad te bezoeken en in de omgeving te fietsen. Prijs van €8,- is met stroom, afval, water tappen en lozen. In de naast gelegen bieb kun je lekker eten en internetten. Zondags is het gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Mooie plek direct aan de Moezel. Beheerder doet wat moeilijk. We wisten dat hij rond 08.00 uur het geld kwam innen. Op de dag van vertrek reden we om 07.45 uur naar de loosplaats, de acht euro's hadden we al klaar liggen. Meteen kwam hij op ons af en we kregen toch een preek. Als we zonder te betalen waren vertrokken, had de camera mijn kenteken geregistreerd en zou ik een boete krijgen van € 20,-.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Beter dan dit is er niet. De beheerders geven zelfs gratis groente weg die zij zelf verbouwd hebben. Leuke gezellige serre waar het heerlijk vertoeven is. [bijvoorbeeld bij een voetbalwedstrijd]. Er zijn mooie ruime plaatsen. Leuke uitgeprinte fietsroutes zijn er verkrijgbaar. Het sanitair is bijzonder schoon. Kortom, een geweldig fijne plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Een eenvoudige plek met een fantastisch uitzicht. De havenmeester heette ons hartelijk welkom en gaf ons allerlei informatie over de stad en streek. Goede fietsmogelijkheden in de buurt. Het aangrenzend natuurgebied is voor een wandeling bijzonder mooi. Twee keer per week is er een goede markt op loopafstand. Wageningen is een leuke en gezellige stad met veel kunst en mooie tuinen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Een van de beste plekken voor de camperaar. Vriendelijke Frans is altijd in voor een praatje. Hij legt vaak ook groente in een bak voor de liefhebber en er is zelfs een groentebak buiten waarin de groente zo gepakt mogen worden. Alles is inclusief en dat voor die prijs!!!! Jammer, alleen van de ganzen bij de buurman want die kunnen behoorlijk te keer gaan. VOORTREFFELIJK!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Ruime plaatsen maar erg schuin. Tegenover een heel mooi zwembad waar je voor € 3,- kunt zwemmen. Veel winkels op loopafstand. Stroom heb je voor € 1,- maar wel voor 6 uurtjes en dat is niet veel stroom. Water is ook niet gratis; 5 min water voor € 1. De plek zelf is niet bijzonder. We hebben hier 2 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Rustige plaats om te staan en het stadje te bezoeken. Wel erg schuin. De sanizuil alsmede het toilet zijn gesloten ivm vernieling. Ook hier slaat het vandalisme toe. Veel winkeltjes om edelstenen te kopen, maar weinig touristen. Het is aardig aan het verpauperen en dat kun je niet zeggen van Oberstein, veel mooier.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Een prima camperplek op een ruime plaats. Water en stroom op de plek. Het stroompunt zit achter het kraantje. Goed sanitair met zelfs een verwarmde vloer. Vriendelijke mensen daar. Van hier uit kun je lekker fietsen naar Neeltje Jans, Zierikzee etc. Je hebt hier goed viswater in de buurt. De camperaar ziet het liefst zulke plekken als deze in Zeeland.Jammer dat het er maar zo weinig zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Een mooie camperplek op asfalt, ruime plaatsen. Je moet het vuil kwijt in de schaarse afvalbakken. Er is mogelijkheid om stoeltjes voor je camper in het gras te zetten. Je hebt een prachtig uitzicht over de Westerschelde, waar grote boten voorbij komen. Fietsen kun je langs het water en wel naar Goes of naar Wemeldinge. Als je wilt vissen, is het hier niet aan te raden.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Prachtige ruime plaats met water en stroom en putje op de plek. Schoon sanitair en lekker warm water om te douchen. (met muntje van 50 cent) de beheerders zijn zeer vriendelijk en hebben veel informatie over allerlei zaken. Broodjesservice is er ook aanwezig. WiFi kost € 1,- per dag. Kats is geen plaats om even te bezoeken, maar fietsen langs de Oosterschelde is gewoon heel fijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Op gravel en gedeeltelijk gras is het niet zo fijn staan. Zeker niet als het droog is en jonge gasten met hun auto's heen en weer scheuren. Het stof dat ontstaat doet je de deuren sluiten. Dit is een erg troosteloze plek. We zijn rond 23.00u weer weg gereden omdat we ons niet veilig voelden. Geen aanrader deze plek. We zijn doorgereden naar Moers. Lekker geslapen daar, want het was rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

De plekken worden ook ingenomen door geparkeerde caravans. Het is wel een ruime plek maar het ontbreekt er aan voorzieningen. De Entsorgung bij de Hymerdealer is buiten gebruik gesteld. Veel auto's ivm uitlaten honden. We hebben ook ratten gezien die de vuilnisbakken leeg roven. Het is goed en mooi fietsen langs de Ruhr en het plaatsje is zeker de moeite waard. Leuk om te zien is het sluisje.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Ondanks de ruime plaats scoort deze plek geen voldoende. In de omgeving worden oude fabrieken en bijgebouwen op dit moment afgebroken. Het geeft veel overlast door lawaai en stof. Ook de treinen storen met hun geronk. Het plaatsje zelf is leuk om te winkelen. Bij het Gerichtsambt kun je voor rond €4 heerlijk eten tussen 12.00 en 13.30 uur.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Dit is een ideale camperplek. Sommige plaatsen zijn verhard, de andere zijn op gras. Wel even kijken of je satellietontvangst hebt voor je ergens gaat staan. De plaats is incl. stroom, water en lozen en dat voor €6 all in. Het ligt aan de rand van het stadje dat een heel bijzonder kunstpark heeft. Zaterdag is er markt, maar dat stelt niet veel voor. Fietsroutes verkrijgbaar bij de beheerder.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Een erg rustige plek waar het ontbreekt aan goede afvalbakken. Deze staan verder op bij de Aldi. Het plaatsje zelf is leuk om te bezoeken, de omgeving is ideaal om op de fiets te ontdekken. Het Genneper huis is niet zo bijzonder, een groep stenen met veel begroeiing. Je kunt ook lekker langs de Niers fietsen en wandelen. De Aldi staat iets verder op en de AH is op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Dit is een fijne camperplek met mooie ruime plaatsen. Het geld wordt rond 18 uur door de beheerder opgehaald. 's Morgens rond 8 uur komt de bakker met verse broodjes. Van hieruit kun je lekker fietsen, o.a. naar Bernkastel-Kuess. Aan het water staan is de juiste plek. Internetten is vrij duur.