@hans751030

2022

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

aardige ontvangt en vriendelijke mensen maar 1 douche voor 50 campers veel te weinig 2 toiletten campers stonden zo dicht bij elkaar luifel uitstallen is geen mogelijkheid je kun wel voor of achter je camper staan maar als er campers toekomen moet je wel alles even verplaatsen

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustig gelegen. Verre uitzichten vanuit mobilhome. Telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam. 1 Douche voor mannen en 1 douche voor vrouwen. Denk in de zomermaanden iets te weinig als het vol staat. Wij zonden er met 2 andere dus dat was zeker te doen.

grote plaatsen. vriendelijke uitbaatster. Alles wat een camping moet hebben voor 18euro per nacht met elevtriciteit

te veel volk op elkaar sanitair is echt fantastisch ochtend animatie namiddag is alles stil en toe en dit voor hoogseizoen avond ook animatie er zijn betere campings

geweldige plek om tot rust te komen vriendelijke dame die je steeds wilt helpen of uitleggen houten bruggetje waar je over rijdt is te doen met mobilhome 4400kg spijtig maar 1 douche

voor 1 nacht 41 Euro wat prijzig zwembad lekker verfrissend

rustige camping maar iedereen wordt dicht bij elkaar gezet gevraagd voor plek met sateliet maar deze plek krijg je en geen ander spreken enkel Italiaans douche achter gordijn zo groot als douchebak omkleden moet je doen in smal gangetje met allemaal dames

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooi zwembad echter is de prijs flink gestegen half april ipv 13€ moesten wij 30€ betalen per nacht voor 2 personen en klein hondje electriciteit wel in gereden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

plek gekregen. heel de dag in schaduw we moesten al op uitstap voor zonnestraaltje douches vol haar van de vorige paar plaatsen sateliet gevraagd voor andere plaats waar we zeker sateliet hadden dit kon niet want waren parkeerplekjes de dag nadien vroegen Duitsers of ze er mochten staan voor sateliet geen enkel probleem en zij hadden dus wel sateliet

top animatie elke dag wel iets anders bistro onderbemand moesten lang wachten voor te bestellen terwijl vaste klanten voor gingen Douche inderdaad dun straaltje en met 1 hand op de knop en 1 hand in u haar en dit voor 1€

douches waren niet netjes vele vliegen en muggen wasmachine gratis maar of je was gewassen is op 20 min betwijfel ik riviertje was aangenaam broodjesservice stellen ze niet zelf voor moet je van andere campeerders vernemen we hadden voor 6 nachten geboekt maar al vertrokken na 4 nachten

je staat zij aan zij met een andere camper je kunt je luifel uittrekken en dan heb je de volgende plek luidruchtig douche was netjes dat was het 1 sterretje waard anders 0 NOOIT MEER

grote plekken leuke gastheer engelstalig een plek om terug heen te gaan

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

lekker rustig gelegen met een vriendelijke eigenaar die u met veel plezier uitlegt wat er te doen is douches nog in aanbouw maar wel voorzien om te douche in barak

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

gesloten camping er naast genomen 28 euro per nacht

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

vriendelijke mensen voldoende uitleg zeker omdat het onze eerste keer was alles proper en netjes mooi natuur

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 22090

mooi uitzicht op het meer het was onze eerste camping gebeuren en alles was een beetje zoeken leuk dat er dan een receptioniste was die meertalig is we kregen ook het nummer van conciërge wat handig was maar geen gebruik van heb moeten maken mooie wandelroutes in de sneeuw