@hansadri
- 2015
locatie prachtig tussen de bergen en vlak bij Aosta. Geweldig plekje, met super enthousiaste en vriendelijke eigenaren. Sanitair misschien wat verouderd maar echt meer dan schoon. Door de autobaan een rivier en een drukke doorgaande weg wel wat rumoerig. Maar zeker een camping om terug te keren.

Dit is een geweldige CP alles klopt
Heerlijke en rustige terras camping met alle voorzieningen Inc. Italiaans restaurant en bar. Waar je ook wat vergeten boodschapjes kunt kopen
Wij zijn prima ontvangen op camping de zwerfkei mooie ruime plaatsen schoon sanitair en heerlijk rustig
Natuurlijk wilden we op onze reis door Roemenie ook camping de Oude Wilg bezoeken. Na een wat stroeve ontvangst, en een moeilijk te vinden plaatsje met stroom, kwam alles goed. Eigenaren bleken heel behulpzaam, waarbij niets teveel was, hebben we een prima verblijf gehad. Sanitair was voor zo’n redelijk druk bezochte camping wel wat mager. Dorpswinkeltje even verderop is een aanrader.
Sitecode: 20140
We hebben één nacht op de SVR caming van Fred en Vera doorgebracht. Een echt bijzondere ervaring, van alles verlaten op de poesta in Hongarije. Ondanks de extreme temperatuur, 43,5 graden, hebben we genoten. Geweldige, gastvrije eigenaren, die hun plekje helemaal gevonden hebben. Het piepkleine zwembadje geeft het verblijf net iets extra,s.
Een bezoek aan de Vuurplaats zal niemand tegenvallen. Prachtig sanitair, schoon en geweldig onderhouden. Ook een maaltijd bij de eigenaren, John en Engelien, is een aanrader. Bovendien kunnen zij je heel veel over de omgeving vertellen en nemen hun gasten graag mee op excursie. Campings in Roemenie moesten meer van deze bevlogen eigenaren hebben, chapoo!!
Knusse camping in een prachtige boomgaard. De eigenaren zullen er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken. Wanneer iemand besluit om het oosten van Slowakije te bezoeken, een echte aanrader!
Hoewel het eerste aanblik niet echt uitnodigend is, is de camping achter het garagebedrijf van de bevlogen eigenaar Nico ruim en prima in orde. Sanitair is schoon en helemaal niks mis mee. Nico is een geweldige gastheer en heeft zelfs, in een paar uur tijd, onze, door de slechte wegen veroorzaakte, kapotte stuurbekrachtiging, gerepareerd. Prima plek, om één of meerdere nachten te verblijven
Leuke gezellige (familie)camping. Prachtige plaatsen in de boomgaard. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Eigenaren zijn bijzonder behulpzaam!