@hanscamp.

2020

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Kleinschalige familie camperplaats met een mooie en gezellige tuin met fruitbomen waarvan je mag plukken voor onderweg. Alles is aanwezig en schoon. Elektra ,water en afvoer op elke plaats. Met onze 7,40 mtr was het krap maar te doen. Boulevard en strand op 500 mtr afstand. Wij betaalden voor deze gezellige plek €20.-

Na over de camping gewandeld te hebben wilden wij eerst verder gaan zoeken. Navraag bij receptie over een rustige lege plaats en die was vrij. Zouden hier 2 nachtjes blijven, het werden er 3. Grote camping voor bijna 1000 plaatsen , veel jeugd en mensen met jonge kinderen. Er was geen lawaai . Strand is groot en dicht bij maar kan er druk zijn. Op de fiets naar Montalivet voor de zaterdagmarkt waar veel kraampjes zijn is goed te doen. Top

Hier met de fiets naar toegereden. De vriendelijke eigenaresse gesproken en heeft ons tekst en uitleg gegeven over de cp. Zij staat daar met hapjes en drankjes in het weekend en haar man doordeweeks. Mooie locatie tussen de bomen met genoeg ruimte voor de zon. Het strand op 300 mtr afstand. €15,- per 24hr met stroom en water. Als wij in deze beurt zijn gaan we er zeker naar toe.

Leuke camping met vriendelijk en behulpzaam personeel. Op onze staanplaats stonden 2 Franse auto's geparkeerd, we konden gelijk een andere (betere)locatie uitzoeken. De auto's zijn later verwijderd. Diverse faciliteiten en animatie voor een ieder. Gezellig maar klein zwembad met bar. Zwembad sluit om 19 uur. De volgende dag maar naar het ruime strand gegaan met bar en snackkraam. Kwartier lopen vanaf de camping. Prijs camping is oké.

Mooie camping in de buurt van de Loire. Grote ruime plaatsen in de lengte voor campers en tenten. Caravans is lastiger in de breedte plaatsen. Diverse wandel,- fietsroutes in de omgeving en stad. Sanitair is goed . Zwembad is klein en snel gevuld bij 35°c . Kom hier zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier 11- 12 maart gestaan. Rustige plaats met uitzicht op de moezel. Zeer oude vriendelijke uitbater die ook flessen wijn uit eigen wijngaard aanbied om te kopen. Smaakte goed.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

12 maart op deze cp gestaan. Leuke mooie overzichtelijke plaatsen doordat je redelijk hoog staat en ver van je af kan kijken. Geen faciliteiten gebruikt behalve stroom. Via een zuil kon je dmv euro munten activeren. Leuke plek voor de doorreis.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier op 13/3/23 avond/nacht gestaan met vreselijk slecht weer. Maakt verder niet uit, kan overal gebeuren. Komen hier niet meer. Er is geen stroom en ook geen water. Zuil was afgeplakt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hier van 14 tot 16 maart. Schitterende en rustige plaats. Stroom en water via betaalkastjes. Werkt goed, heb wel eens anders meegemaakt. Mooie omgeving. Uitbaters zijn heel vriendelijk en hebben een leuke decoratieve winkel. Ook kun je hier je camper/ caravan opnieuw laten bekleden. Wij kochten een rol overgebleven stof om zelf te kunnen pimpen. Komen terug !!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier 2 dagen/ nachten gestaan. Mooie cp met ruime plaatsen. Niet de goedkoopste maar je krijgt er wel wat voor. Splinternieuw sanitair en kaartjes voor gratis gebruik van de bus voor reizen in de streek

Schitterend mooi onderhouden en verzorgde camping. Sanitair is schoon en netjes, wordt meerdere keren gecheckt. Vriendelijke uitbater en niet te beroerd om te helpen als je een probleempje hebt. Kom hier zeker terug.