@hansenmarjoke
- 2015
- Carthago Chic C line 5.0
- 2012
- Integraal
Prima plek en mooi initiatief van de gemeente. Jammer dat achter de plek een hondenasiel ligt.
Hoewel er geen service mogelijkheden zijn is dit een geweldige plek. Ruimte is hier volop aanwezig. Met alle locals die langs komen met hun waren hoef je de deur niet uit. Chemisch toilet op 500 meter afstand. Centrum Tafraout 250 meter verder.
Prima locatie en voorzieningen. Makkelijke lozingsplaats, verharde ondergrond. Keurig schoon. Dorpje vlakbij. Niks op aan te merken; een 10!
prachtige camperplaats tussen de citroenbomen. ondanks drukte is het toch erg rustig. Enthousiaste beheerder. Een aanrader. Reserveren in deze periode is wel aan te bevelen om teleurstellingen te voorkomen.
Mooie plek maar 200 Nkr voor helemaal geen faciliteiten vind ik toch wel wat veel. LET OP: BETALEN KAN ALLEEN CONTANT
Werkelijk schitterende locatie direct aan het water Plaats voor 25 campers. Bij de entree van het terrein gratis water en lozen grijs water en toilet in één put. Zeer aardige beheerders.
prachtige plek vlakbij dorpje met meerdere restaurants en supermarkten. wil he stroom dan ben je voor €5 klaar.
Super nette plek. Keurig onderhouden en de noodzakelijke voorzieningen zijn inorde. Prima voor 1 of meerdere nachten. Wel zorgen voor voldoende proviand want ‘supermarkt’ in dorpje stelt niet veel voor.
zeer vriendelijke ontvangst. camping ligt geweldig in het groen. Mooie plekken, uitstekende sanitaire voorzieningen. zwembad is ook een grote plus en de beheerders openen het speciaal voor ons! Een dikke 10!
Prachtig camperpark met zeer vriendelijke eigenaren. Prettige ontvangst. In- en uit-checken gaat heel eenvoudig via automaat. Prima uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving.
Een zeer stevige prijs. Het zwembad is slechts een paar uur per dag beschikbaar voor camping/camper-gasten want er moet ook zwemles gegeven worden blijkbaar, ook in het hoogseizoen. Daarnaast kan het zwembad ook wel een verfje gebruiken. Al met al geen waar voor je geld. Dit was 1 keer …
Prettige ontvangst en goede uitleg. Prima plaatsen langs het water met uitzicht op de jachthaven. Goede locatie om van daaruit Dordrecht te ‘ontdekken’. Wij betaalden € 18,- en € 4,- voor plaats en stroom, 2 personen. Toiletgebouw is splinternieuw en ziet er fantastisch uit. Douche € 0,50. Zeer de moeite waard!
Wij zijn doorgereden. Het zag er niet echt aantrekkelijk uit vonden wij. De prijs is erg hoog voor het gebodene; geen faciliteiten behalve stroom. Misschien aardig voor 1 overnachting maar verder niet.
nooit meer. wat een onbeschoft beheerdersechtpaar. receptie is tussen bepaalde uren open. maar de beheerders kunnen geen klok kijken, bepalen zelf waneer ze open gaan. het vuil is al weken niet opgehaald. diverse mensen vertrokken omdat openingsuren niet worden gerespecteerd. en als klap op de vuurpijl € 2,- voor een douchemunt? schande. ik begreep dat de vaste plaatshouders actie gaan ondernemen. tot dan: rij door!
langs drukke weg, faciliteiten zijn gedateerd maar functioneren. Water innemen doen we niet want het is niet duidelijk wat drinkwater is. reactie van FritsEllen heeft betrekking op een heel andere CP denk ik want deze is niet van Camping Car Park en ‘onder de snelweg’ zegt mij ook niets.
Vriendelijke ontvangst. Prima, grote plaatsen. Zwembad niet toegankelijk wegens schoonmaak die in dit tempo wel even gaat duren volgens mij. Ik vind € 22,24 echt te veel. Sanitair zeer gedateerd allemaal.
prachtige plek, zeer rustig. vriendelijke ontvangst, mogen meubilair buitenzetten én/of van meubilair van dd area gebruik maken. geen faciliteiten
Sitecode: 19411
Komen op 6 juni 2023 aan. We willen reserveren voor 1 of 2 nachten. Dat kan niet. Minimaal 3 nachten! Wat een onzin. Dan helemaal niet. Genoeg andere campings hier in de buurt.
Perfecte plek, zeer vriendelijke ontvangst. Leuke en interessante rondleiding en proeverij gevolgd.
wij betaalden ook € 23,- per nacht. leuk terrein onder de naaldbomen. Konden zelf plaats uitkiezen. Sanitair niets mis mee.
Perfect. Ik kan niet anders zeggen. prima plaatsen, sanitair en verzorgingsplaats camper zeer goed. Pas Etappes lidmaatschap nodig, geen probleem, werkt uitstekend. Misschien wel handig om dit op tijd voor aanvang reis door Frankrijk te regelen.
Helemaal niets mis mee. Gratis lozen grijs water en chemisch toilet. inname schoon water tegen betaling. Prima voor 1 nacht.
Zo hoort het! Zeer vriendelijke ontvangst, perfecte plekken met harde ondergrond om te parkeren én stuk gras erbij. Ruim opgezet. Rondleiding door boerenbedrijf. Restaurant top! Mooie fietsomgeving. Een 10!
Een feest om hier elk jaar weer terug te komen. Geweldige camping in prachtige omgeving en zeer vriendelijke beheerder. Het gaat hier om rust en ruimte.
Prima locatie om Brussel te bezoeken. Op 15 minuten met de fiets op de Grote Markt. Afgesloten terrein. Aanmelden via de website. Bevestiging volgt snel. Toegangs code krijg je per mail op de ochtend van aankomst. Geld wordt ‘s morgens opgehaald. Geen mogelijkheid om grijs water - chemisch toilet te lozen. Wel een vuilnisbak. Prima initiatief van de gemeente Brussel.
Uitermate vriendelijke ontvangst maar daar houdt het dan ook wel mee op. 25 euro per nacht is echt veel te veel. In het kort; sanitair is het woord sanitair niet waard. Alles kapot; deuren, kranen, schakelaars. Lozen grijs water en innemen schoon water is bij de prijs inbegrepen evenals lozen chemisch toilet. Vergane glorie, 1 nacht is meer dan genoeg.
Een camping die een doorstart heeft gemaakt en die het verdient om bezocht te worden. Gelegen in Rochetaillee, op 15 minuten fietsen van de Alpe d’Huez. Grote pitches door hoge heggen afgeschermd, half verhard. Water en elektra op elke plaats. Ook plaatsen met een schuurtje waarin een BBQ, koelkast en ligstoelen. Klein afhaal restaurant aanwezig. Zwembad, overdekt en onoverdekt. Grijs water innemen, schoon water innemen gratis.
Rustige familiecamping met net sanitair en andere noodzakelijke voorzieningen. De prijs op dit moment is CHF 41,- (€40) voor 1 camper met 2 personen en stroom. Weinig overlast van snelweg.
Hulde aan de gemeente Hornbach. Wat een geweldige camperplaats en dat voor € 9,- per nacht. Ruime plaatsen op harde ondergrond. Stroom kost € 1,- per kwh en die betaal je via een zuil. Het geld werd in de vooravond opgehaald door een beambte (camperplek is van de gemeente). Het dorpje zelf was uitgestorven, en alles dicht, toen wij er 2e Pinksterdag waren. Zeer rustige plek net buiten het dorp. Mooi wandelgebied.
Nette ontvangst. Camping bestaat uit 2 gedeeltes met een weg ertussen en ligt aan een rotonde. Toiletten en douches zijn keurig. Er zijn 3 zwembaden, nu slechts 1 gevuld met water ivm einde seizoen. Wij betalen voor 1e nacht €13,- volgende nachten €16,-. Stroom is duur; €4,20 per dag. De weg naast camping is hoorbaar maar niet storend.
voor de 2e keer hier. Prima plek. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke plekken met heggen. Sanitair schoon maar verdient we aandacht; daar moet iets aan gedaan gaan worden in de toekomst.
In één woord geweldig. vlakbij prachtig kasteel en het dorpje. Verharde ondergrond, diverse watertappunten verspreid over het terrein. Chemisch toilet legen, grijs water legen. Het is er allemaal en gratis. Wel op tijd komen want het kan druk zijn.
Voor de 2e of 3e keer hier. Ontvangst bijzonder vriendelijk maar de plek zelf….. Zeer veel omgevingslawaai. Plaatsen verhard of onverhard, mag je zelf kiezen. maar om hier € 15,- voor te vragen is ‘niet netjes’. Je krijgt er eigenlijk alleen een vuilniszak voor… Wij rijden de volgende keer door naar Willebroek, 15 km verderop en gratis.
Voor het 3e achtereenvolgende jaar hier geweest. Schitterende plek/uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen. Zeer vriendelijke beheerders en in het weekend zijn daar natuurlijk de zelfgemaakte en gebakken pizza's. Een aanrader. Reserveren voor met name de weekenden is aan te bevelen.
Zo hoort. Rust en ruimte, uitstekend startpunt voor wandel- en - fietstochten. Zeer vriendelijke beheerders. kleinschalig dus reserveren vóóraf is wel verstandig. We komen zeker nog een keer terug.
Voor de rustzoekers, heerlijke plek. Prima uitvalsbasis voor wandel en fietstochten. Mochten zelf plaats zoeken. Wij kozen voor de plek met de meeste zon maar wel de minste wifi. Toiletgebouw zeer netjes en schoon. Voor de douches is wel wat meer waterdruk gewenst. Aanrader!
Prachtige plek in de boomgaard middenin schitterend fiets- en wandel- gebied vlabij Borne, een stad de moeite waard om te bezoeken. Sanitair netjes. Zeer vriendelijke ontvangst. Maar na 3 dagen kwam de mestgeur ons ‘de neus wel uit’. Zeer penetrant maar wij zijn dat ook niet gewend. Ook van de vele vliegen die dat wél aantrekkelijk vinden hadden wij genoeg. Jammer.
Wat een fantastische locatie en wat een hartelijke ontvangst door de beheerder die er gratis een hele uitleg over het gebied bij gaf. Perfecte uitvalsbasis voor fietstochten langs de Maas aan ‘Maas en Waal’ kant en ‘Brabantse’ kant. Prachtig uitzicht op de rivier, kan niet beter ..... hoewel.... de sanitaire voorzieningen kunnen echt niet meer anno nu. De ruimtes waren schoon maar het wachten is op iemand die door douchevloer zakt. Een minpuntje.
Prima initiatief van de gemeente Zutphen. camperplekken op parkeerterrein dat ook voor personenauto’s is ingericht. Echt middenin het centrum. Voor € 2,20 per nacht.
Zo hoort een CP te zijn. Vriendelijke ontvangst, hadden de laatste vrije plek op zaterdagavond. Leuke stad (op loopafstand) en omgeving om te ontdekken. Prima prijs prestatie verhouding; €15,- per nacht. De rit door de stad naar de CP is smal maar goed te doen. Een absolute aanrader.
Prima camping. Nederlands gesproken. Grote plaatsen, prima sanitair. Restaurant met kleine kaart. Uitstekende loos gelegenheid.
Goed aangegeven cp op groot plein middenin het centrum. Plekken zijn prima. Uiteraard omgevingsgeluiden van stadsverkeer. Leuk centrum op nog geen 5 minuten afstand. Grijs water lozen gratis, water innemen €2,- voor 10 minuten. Stroomaansluitingen hebben we niet gezien.
Ruime camping met prachtige plekken. Sanitair is goed. Doordat camping zo groot is heeft iedereen echt zijn of haar eigen plek en geen last van buren. Dorpje is nog geen 10 minuten op de elektrische fiets. Flinke hoogteverschilen. Verschillende strandjes aan de overkant van de weg. Aanrader. Wij betaalden € 21,14 per nacht.
Prachtig uitzicht op het Kanaal en de baai van Saint Brieuc. Hoog boven op de rotsen op een algemeen parkeerterrein waar veel dagtoeristenwandelaars komen. Kans bestaat dat je even moet wachten op een parkeerplaats. Waterpas zetten is een uitdaging ondanks dat het geasfalteerd is. Zonder faciliteiten. Er staan wel een paar prullenbakken. Prima voor 1 nacht.
Locatie is prima. Zeer ruime plekken maar sanitair is zeer onvoldoende; veel te weinig wc’s en douches voor de grootte van de camping. Door locatie en ruime plekken toch een zesje...
Vriendelijke ontvangst. We zijn vroeg in de middag en dat is maar goed ook want het stroomt vol. Niet alleen campers ook tenten. Ruime plekken (sommigen met schaduw). Étretat plage is op loopafstand. Sanitair kan beter maar locatie en ruime plek vergoeden veel.
Vriendelijke ontvangst. Hadden niet gereserveerd en konden daarom maar 1 nacht blijven. Sanitair ziet er netjes uit. Mooie omgeving om te fietsen, veel bossen. Supermarkt op 3 km.
Prettige ontvangst door sympathieke beheerder. Camping ligt midden in het dorp Holwerd. Uitzicht op de kerktoren. Mooie plekken. Camping maakt verzorgde indruk. Toiletgebouw ook netjes. Op 3 km van het veer naar Ameland. Prima locatie dus. Wij betalen € 18,- per nacht.
Zeer vriendelijke ontvangst door de beheerder. Mooie plek op veld toegewezen gekregen. Prima uitvalsbasis naar Hoorn een Medemblik op de fiets. Sanitair is keurig verzorgd.
Prachtig gelegen op 15 km van hartje Amsterdam. Leuke fietstocht er naartoe. Super aardige beheerder. Toiletgebouw netjes. Aanrader voor bezoek aan de stad.
Zo hoort het dus. Alles in de buurt; supermarkt en vele Wijnhuizen. Keuze genoeg. Geweldig startpunt om te fietsen of wandelen. Geld wordt ‘s avonds geïnd. Wij betaalden €11,- inclusief. Prima prijs - prestatieverhouding. Faciliteiten zoals omschreven.
Sitecode: 22098
Vriendelijke ontvangst. Prima faciliteiten inclusief leuk restaurant. Staan op verharde camperplaatsen. Uitzicht op de Rijn. Alles zeer positief behalve de overlast van het vlak langs de camping razende verkeer. Wij vinden 1 nacht genoeg.
Pal aan de rivier de Rijn en op fietsafstand van het centrum. Net sanitair. Je betaalt voor de locatie. Maar dan nog vind ik € 30,- stevig aan de prijs. Daarvoor had de douch best gratis mogen zijn maar nee dus; € 0,50.
Vriendelijke ontvangst door eigenaresse/beheerster. Afgescheiden camperplekken. Erg rustig. Stortplek chemisch toilet ‘onder constructie’ maar we mogen toch lozen. Douche en toiletten prima in orde. Fietsmogelijkheden genoeg en routes gratis verkregen bij receptie. Toplocatie!
Vriendelijke ontvangst. Prachtige plaatsen aan de rivier. Toiletruimtes in orde. Prima om dag te blijven en te gaan fietsen in de omgeving.
Het is maar voor 1 nacht. Ontvangst vriendelijk. Plek onder de bomen. Lawaai van de weg en spoorlijn goed hoorbaar maar komt niet boven het geluid van de cicaden uit. Hopelijk gaan die op tijd slapen vanavond. Sanitair is netjes maar wel gedateerd.
Alle voorgaande recencies kloppen en geven goed beeld. Zou een perfecte (stads)camping kunnen zijn maar is erg verouderd allemaal. Moet dringend opgeknapt worden. Zwembad, 9 juni 2019, is DICHT. Zeer stevige prijs voor het gebodene.
Deprimerend ondanks dat alles aanwezig is. Meer geschikt als seviceplaats. Even een ‘pollo’ gescoord en opgegeten en toen snel door...
Prima camperplek. I.v.m. wegwerkzaamheden en nieuwe rotondes laatste stukje even zoeken. Alles aanwezig behalve douche. Om naar het centrum te gaan is een fiets wel aan te bevelen.
Prima camping voor een bezoek aan Valencia per fiets of bus. De sanitaire voorzieningen zijn allemaal een beetje gedateerd maar het zwembad is perfect. Wij stonden er op 4 juni en toen was nog niet alles open. Supermarkt op de camping wel, restaurant nog niet.
Foto’s spreken voor zich. Perfecte plek aan de voet van de Pyreneeën op 250 mtr van het dorpsplein met supermarkt en terrasjes. Verder weinig spannends in het dorp. Uitstekende verharde vlakke ondergrond op camperplaats met zelfs een toilet en loosplek en waterinnemen. €. 5,- per nacht.
Helemaal eens met vorige recensent. Keurig verhard parkeerterrein bij voetbalveld van locale club. Toiletten aanwezig, afvalbakken, grijs water lozen, chemisch toilet lozen, water innemen. Alles gratis. Erg rustig. Bakker en slager gaan pas op 30 mei open. Slaperig dorpje met mooie kerk aan het begin van de Dordogne.
Eenvoudige camping. Veel vaste plaatsen. Passanten krijgen plaats helemaal achterop de camping toegewezen op apart terrein. Sanitair is daarom vrij ver weg, is wel netjes en schoon. Douchen kost € 1,- maar daar kun je dan ook lang voor blijven staan! Gunstig gelegen t.o.v. Trier en/of bijv. Grevenmacher (waar mooi wijhuis met uitstekende streekwijn)
Hier op 24-8-2018 gestaan. Niet van tevoren aangemeld, gewoon erheen gegaan en gevraagd of we er mochten overnachten. Was geen probleem. Hebben er heerlijk gegeten (dat is wel voorwaarde). Prachtig uitzicht. Geen faciliteiten maar prima plek. Wel flinke klim omhoog.
Camping heeft veel potentie. Wordt opgeknapt en dat is te zien. Sanitair is uitstekend! Dit was waarschijnlijk zijn prioriteit bij het opknappen en dat is prima gelukt. Heel leuk zwembad(je) en mooie ruime plaatsen.
Eenvoudige camping met gedateerd sanitair maar wie geeft daarom. Gratis zwemmen in strandbad 500 mtr is inbegrepen bij de prijs. Prima!
Ideaal voor bezoek aan Wenen (op de fiets). Vriendelijke ontvangst. Plaatsen niet echt groot maar voldoende (als je niet langer dan 8 meter bent). Restaurant op camping vriendelijk geprijsd. Camping zelf met € 36,- per nacht niet echt goedkoop natuurlijk masr faciliteiten prima!
Prima tussenstop. Gratis, € 0,50 voor stroom, met muntjes. Is nu een bouwput want er wordt gebouwd aan sanitairruimte voor 40-50 campers volgend jaar. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam, verontschuldigt zich voor het ongemak. Mooie zaak, Dethleff en Chausson dealer, kwam goed uit want we hadden iets nodig. Moesten wachten tot de bouwvakkers vertrokken waren en kregen drankje aangeboden. Top!
Prima tussenstop voor doorreis. Vriendelijke ontvangst door eigenaar die zich verontschuldigt voor de bouwactiviteiten. Hij zegt dat we een jaar te vroeg zijn want er douches e.d. gebouwd
3 keurige plekken op grind ondergrond bij Weingut Junker. Electr. aanwezig. Kost € 2,-. De plaats € 5,- tenzij je voor € 50,- aan wijn koopt, dan gratis. Toilet van proeflokaal mag gebruikt worden zolang dit open is. Aanrader voor op doorreis.
Prima camperplaats met dito voorzieningen. Rondleiding in mijn is een aanrader!
Prima camping met camperplaatsen op gras. Echt een municipal ‘zoals vroeger’; houten hokje is receptie. Alleen ‘s ochtends en ‘s avonds open. Is er niemand? Zoek een plaatsje in de zon (of schaduw) en meld je aan zodra personeel aanwezig is. Toiletten worden meer dan voortreffelijk schoongemaakt. En dat voor € 11,10 incl elektriciteit en 2 personen!
Vriendelijke ontvangst, mogen zelf plekje uitzoeken aan de rivier. Leuk zwembadje om lekker op te frissen. Uitermate vriendelijk geprijsd; € 11,90 voor 2 personen incl elektr. Schaduw aanwezig. Prima! Een 9 ook voor de prijs.
Helemaal eens met de andere recensie schrijvers. Voor € 2,- per macht helemaal top. Stadje is geweldig met leuke restaurants.
Oude camping met veel seizoenplekken voor Portugese mensen. Sanitair heeft zijn beste tijd wel gehad. Plaatsen in de schaduw mogelijk. Zwembad (hoort niet bij de camping maar ligt er tegenaan) was helaas nog dicht. Leuke plekjes langs riviertje.
Vriendelijke ontvangst. Zijn hier 5 juni 2018. Het is erg rustig want het seizoen is duidelijk nog niet begonnen en alles lijkt dicht.Camperplaatsen op verharde ondergrond en afgebakend tussen heggen.Toilet/douchegebouw speciaal voor campers, toegang met code. Voor €10,14 is dit geen geld!
Prachtig ingerichte CP op terrein van een Escargot farm. Vriendelijk ontvangst. Ze zijn geen lid meer van France Passion maar dan nog; voor € 8,- inclusief stroom sta je hier als God in Frankrijk....
Tja, wat moet je nog meer zeggen na alle lovende recensies. Het is gewoon helemaal top. Hartelijk ontvangst, schitterende plek aan vijver waar de kikkers vrolijk kwaken. Schitterend sanitair en ook nog schitterend weer!
Toen wij arriveerden aan het einde van de middag waren alle plaatsen met electriciteit bezet. Wij zetten onze camper daarom op 1 van de parkeerplaatsen voor de molen zonder stroomaansluiting. ‘s Avonds kwam 1 van vrijwilligers informeren of wij ook stroom wilden. Er werd een haspel uitgerold vanuit de molen! Wat een service en wt een uitzicht! Geweldig!
Zo hoort het, verharde ondergrond met toch nog een stuk gras daarbij. Schitterende plek aan het meer, voor (hele) grote en (hele) kleine campers geschikt. Sanitair zou inderdaad iets uitgebreider mogen maar wat er staat is wel erg mooi. Ondanks grootte (130 plaatsen) 's avonds zeer rustig! Top locatie!
Voor € 22,00 hebben wij het op 1 na laatste plekje voor camper of caravan. Bijzonder vriendelijke dame laat ons toe ondanks dat we niet gereserveerd hadden. Toiletten prima. Terrein kan bij nat weer problemen opleveren voor zware campers. Staan heerlijk in de schaduw. Bewegwijzering naar camping kan beter want wij hebben echt vlakbij de camping pas het eerste bord gezien.
Perfecte camperplaats, schitterend sanitair, prima (gras)ondergrond, keurige prijs.
Voor het 2e jaar bezocht en nog steeds TOP. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.
Sitecode: 20202
Een 10 met een griffel. Absoluut. Verharde plaatsen, prachtig sanitair, overdekt zwembad, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Mooie uitvalsbasis om fietstochten te maken. Electrische fietsen zijn op de camping eventueel te huur. Meer dan uitstekende prijs-prestatie verhouding, staan voor € 17,- per nacht inclusief stroom en warme douches. Een aanrader.
Prachtige plek aan de Moezel. Wij waren (begin van de middag) precies op tijd want het is een drukke plek. Uitstekende uitvalsbasis voor fietstocht. Supermarkt is in de buurt. Prima prijs-prestatie verhouding; € 8 + € 3 voor stroom vinden wij niet (te) duur. Ook wij zagen dat stroomkabel opgeruimd werd voordat de de zeer vriendelijke beheerders het geld op kwamen halen, zo sneu...
Kort maar krachtig; gewoon perfect! Prijs prestatie verhouding is prima. Goeie uitvalsbasis voor fietstochten.
Wij stonden hier op 17/18 juli 2016. Ontvangen met koffie door super aardige beheerder. Plaatsen verhard. Douche en toilet keurig verzorgd. Prachtige omgeving om fietstochten te maken. Voor € 10,- weet je alles! We komen hier zeker nog een keer terug.
Ruime locatie. Voor schoon water even vragen in de tankshop. Vriendelijk personeel.
Sitecode: 19766
Schitterende camping. Vlakbij Luxemburg-stad. Grote plaatsen. Prettige ontvangst. Alles positief, alleen kammer dat je alleen contant kunt betalen. Geen pinapparaat. Flappentapper is echter om de hoek op 100 meter, kleine supermarkt op 50 meter.
Prima (terassen) camping, vriendelijke beheerders, prijs voorseizoen € 16,50 per nacht. Uitstekende faciliteiten op de plekken zelf.
Prima camping, grote plaatsen. Uitstekende voorzieningen voor lozen grijs water bij ingang van camping, schoon water innemen kan op plek waar je gaat staan, cassette ledigen in toiletgebouw dat er aan de buitenkant gedateerd uitziet maar binnenin helemaal nieuwe en modern. Wij betaalden voor camper met 2 personen en elektra medio mei € 17,00 per nacht. Mooi fietsroute naar Figueres vanaf camping.
Vriendelijke ontvangst. Vlakbij uitvalswegen. Ideaal voor bezoek aan Antwerpen of tussenstop. Wij belaalden €7,50 voor plaats zonder stroom. Plek gezocht bij stroompaal waar je met muntgeld moet betalen, werkte prima. Conclusie; prima camperplaats.
Keurige camperplaatsen, verhard. Alle faciliteiten aanwezig. Op de fiets sta je in 20 minuten onder de Eifeltoren! Wij hadden gereserveerd ivm de Pasen, bleek achteraf niet echt nodig. Bus stopt ook 'voor de deur'.
Fantastisch gelegen terrassencamping met uitzicht over zee en het stadje. Vriendelijke beheerder. Toiletten zijn netjes. Een aanrader!
Grote CP met ruime plaatsen. Op 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Le Touquet. Er staan wel electr. Zuilen maar deze werken niet. Zeer rustig en 's avonds erg donker want er is geen terreinverlichting. Prima plekje voor € 10,00.