@hansiszanger
Lid van Campercontact sinds 2020
Wij kwamen dinsdag 20 juni daar aan. Echter, momenteel is daar Kermis. Géén idee, hoeveel dagen. Even "koekelen" voor de volgende camperaar!
18 juni, €30 , 2 personen + electra. Hanteren dus: zomertarief! Dus niet €13, voor 2 pers. van Jan. tot dec. Kennelijk is er dus géén feedback en wordt de informatie Niet aangepast!
27 augustus 2019 Alles is weer als nieuw. Prima schoon, verzorgd. Het ziet ernaar uit, dat de verbouwing klaar is! Plaatsen zijn wel smal. €10 per nacht voor 2 personen. Groet, Hans.
Gesloten! Zaterdag 24 augustus 2019! 17:15 Sta aan een gesloten poort. Bellen wordt niet opgenomen! Beetje, jammer! Groet, Hans.
goed
Leuke camperplaats. Vlakbij zeilclub en groot meer. Let op! Afwijkend van genoemde faciliteiten: GÉÉN toilet en douche! Groet Hans :-)
Geweldige overnachtingsplek met authentieke pub / restaurant. Vers brood s'morgens. Echter GÉÉN was en droog mogelijkheid, zoals aangegeven bij "faciliteiten".
Prima camperplaats met alle faciliteiten van een kleine camping. Eerste nacht: €10,- Op loop en fietsafstand (1.5 km) van het rustieke dorpje Moncarapacho. Het havenplaatsje Fuseta, (7km) met zijn mooie stranden en schitterende omgeving, leent zich uitstekend voor watersportrecreatie en wandelen en fietsen. Van hieruit rijdt er een trein langs de kust van de Algarve. Fietsen mogen gratis mee!
Prima plek. Leuk havenstadje op loopafstand. 24 uur sanitair open. €10
Sitecode: 20657
Prima overnachtingsmogelijkheid. Van 12.00 tot 12.00 uur! Centrum op loopafstand! Ook gratis parkeren bij Ikea, om de hoek.
Met eerdere positieve reacties eens. Prima camperplaats! Helaas maar 3 plekken. Zou men meer campers gedogen? Groet Hans.