@hansiwyhle
- 2001
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden tot gisteren drie dagen op de camping (kampeerplaats) en waren erg teleurgesteld in de nieuwe eigenaren. Ze zijn absoluut niet vriendelijk tegen de vorige eigenaren, verre van dat. De prijzen zijn ook de hoogste van heel Livigno. Ze rekenden ons €45 aan, en zelfs dat was niet genoeg voor ze, dus uiteindelijk betaalden we €135 voor drie dagen. Ik hoef niet te zeggen dat we... ...
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
De prijs voor deze parkeerplaats bedraagt €19,60 🥵 Ik zal dat niet meer tolereren. Zo mooi als Meersburg is.
2020
Hotel ok parkeerplaats liet iets te wensen over als een douche in werking is, de anderen hebben pauzes, elektriciteit is goed, de koelkast werkt op elektriciteit. We kwamen op 12 maart 2020 om 12.00 uur aan omdat je de rand hebt geschuurd met een doorslijpschijf met veel lawaai en stof, we konden de strandstoelen niet gebruiken. Ik weet natuurlijk dat we in Marokko zijn, we hebben al andere plaatsen
Sitecode: 19372
Zeer mooie parkeerplaats met douches en toilet. 'S Ochtends zijn de broodjes gratis, wat wil je nog meer.
Goede plek om naar het expositiecentrum van Stuttgart of naar de stad te rijden, met de camper naar het expositieterrein 17 km of met de bus en de S-Bahn. Wij waren er tijdens de CMT en de plaats werd 's avonds goed bezocht.
Een voorbeeldige parkeerplaats met water en elektriciteit ter plaatse, het enige dat ontbreekt zijn asbakken zodat de rokers ze niet op de vloer hoeven te gooien, dat is te vermoeiend.
2019
We waren al op verschillende topprijzen maar dit is naar mijn mening niet meer dan de prijs (te duur) als voeten niet zo'n mooie stad was, ik zou rond deze plek gaan!
2018
Ik kan niet begrijpen hoe men voor een CP direct aan een rioolwater-zuiveringsinstallatie met alle geuren?? 10 sterren geven kan en kost ook nog 16 €
Geweldige staanplaats direct aan het strand, maar er is geen toilet beschikbaar, maar hij is gratis want er zijn verschillende manieren om zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te eten. 'S Nachts komen schildpadden hun eieren begraven, in de ochtend nemen vrijwilligersvrouwen alles mee en catalogiseren. Ik gaf ze een donatie