@hanskl
mooie plek , we werden zeer aardig ontvangen. Kregen korting met de ANWB camping kaart . betaalde 35£ ipv 50£ . sanitair e.d. prima in orde. met de fiets ben je in 20 minuten in de stad .
perfecte plek om Canterbury te bezoeken . 8£ . En gratis met de bus naar de stad.
we werden heel enthousiast ontvangen en naar onze plaats gebracht . mooi uitzicht op de bergen. sanitair en voorzieningen zijn prima en schoon . Ligt naast informatie gebouw over de omgeving en hoe ze hier vroeger woonden . erg interessant. Er zijn wandel mogelijkheden, naar bv Hagrids hut ( die er niet meer staat)
prima plek . we hadden het laatste plekje . vlakbij het stadje en haventje. we hebben in de stad gegeten , niet bijzonder maar wel lekker. we hebben 5£ als donatie gedaan in de kas op de boot die een eindje verder in de straat in een voortuin staat . dat is het verzoek voor de camperaars die daar overnachten. Het is voor een goed doel.
mooie camping met prachtig uitzicht . we stonden 1e rij. mooi nieuw en ruim douche gebouw geplaatst . was wel n eindje lopen. maar heerlijk. het is een grote camping en er staan veel campers, dus dat je moeten wachten op grijs water lozen of schoon water is dan ook niet vreemd
geen luxe maar wel alles wat je nodig hebt alle sanitair is erg schoon . Je hebt elektriciteit , water . we betaalden 30£ per nacht . En George is een geweldige man die je altijd zal helpen . Met bus 26 ben je zo in de stad.
drukke camping met veel gezinnen. heeft alles te maken met bank holiday , de Engelsen hadden een lang weekend vrij . terrein is mooi en sanitair is wat ouder maar schoon met warm water. Het was 20 minuten fietsen naar het centrum , wat niet altijd even makkelijk was . we hadden de fietsen goed op slot gezet aan een rek. Dat was achteraf heel erg goed omdat er duidelijk aan de fietsen gerommeld was . we betaalde 36£ voor een nacht.
werden heel vriendelijk ontvangen en kregen 60+ korting aangeboden boven op de camping card. we stonden hier een nacht voor 25£. sanitair is gedateerd maar erg schoon . warm water was prima . meer heb je niet nodig . prima plek voor een nacht
hartelijke ontvangst van madame en Gilbert maakt veel goed. veldje is zeer eenvoudig evenals sanitair en douches ( jetons). we hebben hier 2 nachten gestaan , maar we begrijpen nu wel waarom er veel terugkerende gasten zijn . nadeel is wel dat de camping langs een drukke weg ligt , je rijdt het makkelijk voorbij.
prima terras camping . een wat norse ontvangst door Ronald die alleen Frans spreekt . maar alles prima regelt . kon gratis een verleng kabel lenen. Leuk restaurant en zwembad . sanitair is schoon met warm water. geen toilet papier op wc. veel Nederlanders en fietsers , wij vinden het er erg leuk en komen Zeker nog eens terug.
mooie rustige camping aan de Ardèche . met ook een mooie strandje met ligstoelen. sanitair is goed en schoon en de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk . als we weer in de buurt zijn komen we zeker weer langs . vanuit hier mooie wandelingen en fietstochten gemaakt .
werden hartelijk ontvangen door Desiree . mooie ruime verharde plaatsen met een grasveldje , modern en schoon sanitair. de beste gewoon
nette camping met mooie ruime plaatsen . sanitair is schoon en bij receptie spreken oa Nederlands . vanuit deze camping kun je direct mooie wandelingen maken door klein Zwitserland . ( Mullerthal)
Sitecode: 20392
Rustige camping, zeer vriendelijke ontvangst. Mooie wandel en fiets mogelijkheden. Vlakbij dorp Sevenum We hebben er heerlijk gestaan.
Ruime plaatsen op een groot grasveld. Douches in container zijn klein maar wel schoon. Weinig ruimte voor kleding op te hangen. Toiletten in oud open gebouw maar wel schoon en voldoende toilet papier. Medewerkers erg behulpzaam. Op 20-30 minuten fietsen van het centrum . Afvalwater en chemisch toilet afvoer is mogelijk . Vers water is bij de receptie te tappen.
Mooie rustige camping, zeer aardige en behulpzame receptioniste . Alles erg schoon. Grote plaatsen met mogelijk mooi uitzicht op zee.