@hanslt4
- 2012
- Hymer Car 312
- 2009
- Buscamper
ouderwetse simpele municipal zonder poespas. heel vriendelijke beheerder die alleen frans spreekt maar moeite doet zodat we elkaar begrijpen. goed uitgangspunt om Albi of andere mooie oude stadjes te bezoeken. sanitair is prima. wij hadden regenachtig weer en dan wel wat modderig. bijna alle plaatsen in de schaduw van bomen. monestiés is prachtig dorp.
hele mooie camperplaats. ruime plekken met stroom. in een mooi park met prachtig zwemmeer en leuk terras. echt top. wij betaalden €12 all-in. wel slang en wartel nodig om water te tanken.
Prima camperplaats.Mooie vlakke verharde plaatsen, betalen via betaalzuil. Je kunt alle faciliteiten van de camping gebruiken. Wij waren op 1 september hier voor drieën maar de camping was al vol, nog 1 vrij op de camperplaats.
Prachtige locatie. Boerderij met mooi tuin waar je gebruik van mag maken. 100 Dkr of €14 en dan heb je ook stroom water. Thisted is een leuke plaats op wandel of fietsafstand.
Op zich een mooie camperplaats aan de jachthaven, maar wij vonden het nogal onrustig. Tot s'avonds laat veel auto's die de haven bezoeken en veel lawaai maken door het luid knerpende grind. Stoffig ook. Sanitair is okee, maar beetje weinig. Een wc en twee douches