@hansmaljers
- 2011
- Huren
geen stroom behalve 4 punten bij de gebrekkig werkende servicezuil. Geen WiFi. Veel verkeerslawaai. Praktisch alle plaatsen hebben hellingen naar beide zijden. Plaatsen aan de rand bij de zee hebben mooi uitzicht
mooi gelegen camping met prachtig sanitair. in oorspronkelijk vakwerk opgetrokken. moeilijk een vlak plekje te vinden. Aan bos gelegen vlakbij de grens. op dit tijdstip ontwaakt de camping. Erg weinig te doen

CP op aardige locatie aan het kanaal. Alleen stroompalen en afvalemmers aanwezig. Bij aankomst geld in de stoompaal gedaan en deze deed het. Bij terugkomst na wandeling bleek de stroom uit te zijn. Opnieuw geld in de paal gedaan maar deze weigerde dienst. Ook bij onze buren. Dit gemeld bij benzinepomp en telefoonnummer dat genoteerd stond gebeld maar bij beide geen gehoor. Dus geen stroom,jammer!
Eenvoudige verharde camperplaats, onderdeel van parking van termalsolbad Salzgitter. Bezoek aan dit bedrijf absolute aanrader. Alleen eten goed mogelijk, zonder verplichting sauna en zwembad . prima sauna.
Ruime cp. Aanrijden beter op adres. coördinaten kloppen niet. laatste stukje borden CP volgen. mooie ligging t.o.v. prachtige plaatsje.
Sitecode: 42050
Recent nieuw ingerichte camperplaats. Ruime plaatsen met electra, 40 aansluitpunten. Water, lozen etc. zonder kosten.Bijzonder klantvriendelijkheid van eigenaars. Zelfgemaakte appeltaart delicatesse. Ligging tegen natuurgebied. Erg de moeite. Fietspad met veel fietsroutes direct liggend aan camperplaats. Alle reden voor veel terugkerende camperaars.
Krappe plaatsen. Als alles vol staat kun je je deur niet meer uit. Onveilig gevoel door ligging aan doodlopende weg. s' nachts gedreun van vallend water. Mooie omgeving. Rommel achtergelaten door gebruikers.
29/9 1/10 2015 door ons bezocht. Sanitair voldoende. Levendig havengebeuren. Plaatsen groot genoeg. Prima prijs/kwaliteit verhouding.