@hansstap
- 2020
Er staan allemaal borden met verboden ‘s nachts te parkeren op straffe van wegslepen. er stonden dan ook geen campers en wij zijn doorgereden.
Vriendelijk personeel. Veel aandacht voor milieu. Grote plaatsen. We stonden helaas langs een vrij drukke weg met verkeer op 10 meter afstand. Wandelpaden vrijwel afwezig. Fietsen veelal over bospaden (mountainbike aanbevolen) of drukke wegen. We betaalden 33 per nacht inclusief voor onze hond. Auray, Carnac en Quiberon zijn aanraders.
uitstekende plek met goede voorzieningen en geen kosten voor de overnachting. met bus 121 is Verona goed bereikbaar. wel jammer dat 4 van de 10 plaatsen zo te zien permanent worden gebruikt/bewoond (48 uur is maximaal toegestaan). dank aan de heer Paolo Zaffani van de Marco Polo Camper Club!
Mooie rustige camping aan riviertje met sluizen en watervalletjes vlakbij leuk stadje dat trots is op haar kristal. Voorzieningen zijn wat verouderd. personeel is heel vriendelijk en kwam meteen helpen toen we moeite hadden met camper uit de slip te krijgen. Wij komen terug.
Mooie locatie aan de Maas en vlakbij Maastricht. Maar wel kleine modderige plekken, veel te weinig sanitair en lawaai van de weg. We zijn nu vier keer geweest en betalen elke keer veel meer. Tijd voor de eigenaar voor betere en grotere plekken en meer sanitair.
Mooie plaatsen en aardige ontvangst. Maar: je moet bij de receptie heel lang wachten, je complete doopceel wordt gelicht, 25% hogere tarieven dan verwacht (Campercontact), 20 euro borg voor zwembad lintje en -zeker in Corona tijden- onverzorgd () sanitair.