@hansvdt
- 2018
- Integraal
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Wat een heerlijke camperplek, alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De eigenaar Matthias staat vanaf 06.30 uur in de ochtend klaar om de eerste gasten richting de Pliviche watervallen te transporteren. Niets is hem teveel en hij staat je desgewenst in meerdere talen vriendelijk en geduldig te woord. Zou eigenlijk 5 sterren verdienen, maar de aanrijroute vanaf Zadar langs het smalle bospad is voor de grotere campers echt een - puntje.🙏
6 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Heerlijke plek om met je camper/ caravan of tentje een dag of 2 te staan. wij zijn met een 7,5 meter camper en dat gaat prima. Alles ziet er netjes en fris uit, het sanitaire gebouwtje is keurig onderhouden. De entree van deze CP is ruim opgezet, direct na binnenkomst een keurige schoonwater vul en vuilwaterput en toilet loos voorziening. In tegenstelling tot de CP’s in de bergen net buiten de stad, is deze prima te bereiken een absolute aanrader
super ruime CP voor korte lunchstop en/of overnachting. Alle brandstoffen aanwezig, ook GPL en niet duur.
Super fijne CP, meer heeft een mens niet nodig. We gaan hier zeker nog eens terugkomen.👌
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Geweldige rustgevende camping met een fantastisch uitzicht op de (rozen) bloemenvelden. De camping is gelegen aan het voor wandelaars bekende Pieterpad. Alle gebruikelijke voorzieningen van een moderne camping zijn in voldoende mate aanwezig en van prima kwaliteit. De gastvrijheid van de gastvrouw en gastheer Paulien&Kees is verder hartverwarmend. Fijne plek om te verblijven, wij komen zeker nog eens terug.