@hardy-l-n
Lid van Campercontact sinds 2020
2021
In Denemarken betekent het bord "Kamperen niet toegestaan" niet dat u 's nachts niet kunt parkeren. Het betekent geen kampeergedrag buiten de camper. Overdag mogen stoelen, tafels, luifels en andere apparatuur worden gebruikt, maar laat deze niet ongebruikt achter. Als er geen tijdslimiet op het bord staat, mag u 's nachts parkeren. Volgens de Deense wet is er geen beperking voor wat u in de camper of auto doet als u parkeert
2020
nu met asfalt. Goede faciliteiten. Vergeet niet een wandeling te maken in het goed onderhouden rodondendrumpark. Bedankt voor deze geweldige plek. Geweldig om te zien dat de gemeente Brønderslev iets goeds doet voor campers
In Denemarken betekent het bord "Kamperen niet toegestaan" niet dat u 's nachts niet kunt parkeren. Het betekent geen kampeergedrag buiten de camper. Overdag mogen stoelen, tafels, luifels en andere apparatuur worden gebruikt, maar laat deze niet ongebruikt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Mooie en schone toiletten
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Super fin plads met nogle rare en hjertelige værter of selv kører AC. Her er masser af plads en ingen støj. Man hører kun je vinden en natuurlijk egne lyde.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden