@haresphausen
Sitecode: 162061
De invoering van parkeerkosten voor kampeerders en langparkeerders heeft het onaantrekkelijk gemaakt. Ze zijn blijkbaar niet meer welkom. Reserveren via de app (EASYPARK) moet direct gebeuren, anders betaal je 910 kronen. 60 minuten is gratis, maar daarna wordt het duur! Elk uur (reserveren per minuut is mogelijk) kost ongeveer 18 kronen! Overnachten op nabijgelegen parkeerterreinen is ook verboden. Parkeren is verboden tussen 22:00 en 06:00 uur. Review toevoegen
Prijs nu voor 2 personen: € 15. Elektriciteit via app (eenmalig) € 0,50/kWh
Prachtige plek om te staan. Dank aan de gemeenschap
De beoordeling van vandaag is volkomen onbegrijpelijk. Gemakkelijke in- en uitgang! Faciliteiten en prijzen voldoen aan de Camping Car Park standaard! De foto op de eerste plaats is niet meer actueel. Zij. nieuwe foto en ook van het standreglement.
Erg leuke plek. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen, ook met de hond. Dankzij de vrije ruimte
Geweldige plek, je weet niet eens dat de Seine zo klein is. Heel idyllisch. dank aan de gemeenschap voor de mogelijkheid om hier te staan
geweldige locatie, vlak bij het strand. Geen WiFi-toegang (overbelasting?). Het afvoeren van restafval is niet mogelijk omdat er geen toegang is tot de betaalwebsite.
Zeer mooie groene plek. grote percelen. Afwatering en aanvoer in orde. Prijs in mei 2025: 12 euro. Een rustige nacht in de natuur.
Alles zoals beschreven. Prijs is. 18 euro. Wasmachine kost 3 euro.
Een hele mooie plek. Wij voelden ons goed. 's Ochtends wat verkeerslawaai. Bedankt aan de community voor deze gratis ruimte
De voorgaande beoordelingen zijn allemaal correct. Wij waren hier 3 dagen. Nou ja, op een avond blafte de hond van de buren ook, en dat was niet de schuld van de tent of de beheerder! De operator is erg aardig en betrokken. Ook lijkt hij veel waarde te hechten aan het scheiden van afval. Iedere gast krijgt dan ook duidelijk de juiste afvalbakken voor het kantoor te zien! Speciaal -> de locatie heeft directe toegang tot de naburige Lidl!
Alles was prima, maar de hondenren was wat lastig. Direct aan de drukke straat. En voor kampeerders die gevoelig zijn voor lawaai, is het constante gerinkel van vee uit de buurt niet prettig. .Het is niet alleen overdag maar ook 's nachts. Het dier zal ook behoorlijk gestrest zijn. Er worden momenteel een wasmachine en droger geïnstalleerd (tegen betaling).
superfijne plek om te ontspannen. Toilet, douche, afvalverwerking, alles goed. We voelden ons er zeer op ons gemak en bleven er 2 dagen.
Zeer mooie, rustige locatie met bomen. Momenteel lijkt het erop dat de ruimte wordt uitgebreid. Restaurant met terras direct aan het water. Let op: De borg van de slagboomkaart kan alleen tijdens de openingstijden worden terugbetaald. Momenteel 11:00 uur.
Prachtige plek met uitzicht op de Eems, af en toe een boot. Heerlijke ijssalon op loopafstand en ook de museumhaven. Bekend van eerdere verblijven. Helaas momenteel gesloten tot 4 april 2025 vanwege bouwwerkzaamheden.
Zo'n prachtig veld. Direct aan het water. Vooral de vele aalscholvers en eidereenden, die geweldige fotomomenten opleveren
Geweldige plek voor één nacht. Wij zijn zelfvoorzienend. Met dank aan de gemeente
Prijscorrectie: Plaats 50 kr. En per persoon 98 kr. Voor twee personen dus 246 kr.
erg luidruchtig door de constante ventilator in de silo's op het aangrenzende terrein. Geen cassetteafvoer mogelijk. Grijs water ook geen afvoerputje. Erg ongelukkig. Dankzij de geweldig grote bomen is het een visueel prachtige plek.
super verzorgde, comfortabele parkeerplaats. We voelden ons zeer comfortabel.
Bedankt voor de geweldige staanplaatsen.......gratis
Geweldig de 5 nieuwe plekken met frontaal zicht op de Elbe en de schepen, heerlijk als het minder mooi weer is. Bedankt
Vandaag de barrière "omzeild". Er zijn een paar rotsblokken opgeruimd. Ook geen indicatie van verstopping etc. bij de ingang/betaalhokje. Werd vervolgens (en 4 andere kampeerders) door een vriendelijke havenmedewerker (die duidelijkere instructies had geplaatst - geen toegangsbord) gevraagd het terrein te verlaten. Het is geblokkeerd, maar waarschijnlijk niet voor altijd. Helaas kon hij niet zeggen hoe lang het duurde! Jammer
Let op: Rijd niet volgens GPS. Dan kom je direct bij de molen uit. Geen parkeerplaats (meer). Parkeerplaats grenzend aan parkeerplaats Dolfinarium. Gedifferentieerd parkeertarief. € 2,00 per uur, ook parttime in stappen van 10ct mogelijk. Max € 10,50 per dag, dag van 8:00 - 20:00/21:00. Dus geen 24 uur! Vanaf 8:00 uur nieuwe betaling vereist! Maar het kan wel de dag ervoor vanaf 20:00/21:00. Parkeren momenteel enorme bouwplaats.
super plaats prijzen 2023 17 euro
Nieuwe prijs sinds eind augustus 160 DKK
Geweldige plek om te verblijven. Afvoer mogelijkheid prima. Super schoon toilet met fonteintje. Met dank aan de gemeenschap
altijd blij om er te zijn. Leuke havenmeester, mooie locatie!
leuke plek aan het meer (Ohteense Kreek). Staat precies beschreven hoe je moet betalen.
Alles goed beschreven. De kaart van PASS' ETAPES kost eenmalig 5 euro. Je bent goed belegd. Wij betaalden 14,80 euro
Alles binnen redelijke grenzen. Denk aan de ligging: direct aan de duinen! Actuele prijslijst zie. Foto. Seizoen is duurder in F!
we zijn hier voor de 4e keer. Een plaats van verlangen
super mooi aan de rivier Picknick gemaakt in de felle zon en dan verder Bedankt voor dit soort plaatsen
Niet geschikt voor wie alles gratis wil. Blijf gewoon weg. Ik heb dus des te meer kans om hier weer een heel mooi en rustig plekje te vinden. Als het vol is, kun je het ongeveer 200 meter verder naar het noorden vermijden. weer direct aan het strand en toilethuisje vlakbij!
Leuke plek voor een overnachting. De brug die in eerdere beoordelingen werd genoemd, is ontmanteld!
Geweldige locatie vanaf de locatie, met toilet. Maar gloednieuw: geen overnachtingen meer toegestaan. Niet parkeren of stoppen van middernacht tot 06.00 uur Maar kort na het binnenrijden van de 419 is er een rustruimte zonder borden (55.029151,8.643357). Dit is opgezet met een aantal baaien zodat je daar heel mooi kunt staan, maar geen ervaring hebt.
Breedte van de plaatsen is OK. Zijn slechts PLAATSEN. Dat men de deur niet haalt, is enorm overdreven. Prijs voor deze aanbieding ok. Mei 2019 nog steeds op de gepubliceerde 2018er-prijs. Sh. PHOTO
Correctie: prijswijziging "alleen" naar DKR 140, niet 150.
Prijs is gestegen tot DKR 150. Maar nu met de verwijdering op de nabijgelegen andere plaats. Helaas niet herkenbaar dat of deze plek ook het duinparkeerterrein telt.
Prijs verhoogd tot DKR 150. Maar nu met opruiming bij het toiletgebouw.
zeer mooie plaats. De slagboom is gedemonteerd. Je komt naar het plein.
geweldig de plek. Gloednieuw, 2 douches. De dierentuin is blij met oud brood.
Naar de Duitstalige beoordeling van 2015> Goed gebouwd nieuw sanitairgebouw, sh. ook de Nederlandse beoordelingen. Douches en toiletten voldoende beschikbaar!
Geweldige locatie, aardige havenmeester, alles wat men nodig heeft is aanwezig. Goed sanitair.
Geweldige plek, vriendelijk havenmeester, geweldig om te wandelen met honden, dank.
Zeer mooie plaats, camperservice - grind ondergrond, plaats voor meer dan 20 campers. Directe toegang naar het brede strand, weer geen honden zijn toegestaan, maar er tegenover zijn wandelpaden in het bos.
Sitecode: 2081
|Zeer mooie plaats. Zee nabij. Voer betaalautomaat credit card nodig, kenteken moet opgegeven worden.
Augustus 2017 ook nog steeds mooi. Direct uitzicht op het meer. Honden toegestaan op het strand.