@haresphausen
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een geweldige plek. Rustig en ontspannend, alleen de ganzen laten van zich horen met hun gekwaak.
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie plek. Geen afvalverwerking, geen grijswatersysteem en geen afvoer voor cassettetoiletten. Ik ben er twee keer langsgereden, maar heb niets gevonden. Water en elektriciteit zijn beschikbaar, maar daar moet je voor betalen. De prijs is gestegen naar 190 kronen. Dat is wel wat veel voor wat er geboden wordt.
Sitecode: 196718
Prachtige locatie, zeer ruim. Overnachten is verboden tussen 21:00 en 06:00 uur. Jammer.
Sitecode: 196361
Een prima plek, niets bijzonders... dat hebben we ook niet nodig. Dank aan de gemeenschap voor deze gratis ruimte.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Sitecode: 20979
De plek is fantastisch. Geweldige mogelijkheden om met de hond te wandelen. Prachtige ligging aan de stromende rivier. Schitterend.
April 2026
Sitecode: 194932
Een hond kost 7 euro. En er zijn ontzettend veel muggen.
Maart 2026
Sitecode: 162061
De invoering van parkeerkosten voor kampeerders en langparkeerders heeft het onaantrekkelijk gemaakt. Ze zijn blijkbaar niet meer welkom. Reserveren via de app (EASYPARK) moet direct gebeuren, anders betaal je 910 kronen. 60 minuten is gratis, maar daarna wordt het duur! Elk uur (reserveren per minuut is mogelijk) kost ongeveer 18 kronen! Overnachten op nabijgelegen parkeerterreinen is ook verboden. Parkeren is verboden tussen 22:00 en 06:00 uur. Review toevoegen
Prijs nu voor 2 personen: € 15. Elektriciteit via app (eenmalig) € 0,50/kWh