@harm-joke

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

nieuwe plek, zie eerste foto. nieuw is het betaalsysteem van AirePark. nu €16 + €2 tax. geen douche/toilet, rest is prima. Stroom/water inclusief.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

de 24 plaatsen kunnen alleen bezet worden als ALLE wagens minder dan 7m lang zijn. anders gaan langere wagens over meerdere plaatsen staan. Voor binnenkomst goed kijken of er nog wel plek is. De plaats van de verzorging ligt daarom ook heel dom.

fijne plek, 15 campers geen probleem, alleen: wij konden niet 's avonds eten bij het eetcafé. jammer! was vorige keer uitstekend. 1 toilet 'en panne', dus 30 man 1 toilet, beetje krap...

prijs € 23 pn, (graag aanoassen). stranden niet toegankelijk door blauwalg, die ook behoorlijk stinkt. personeel aardig. uitzicht op zee moet je ruim van tevoren reserveren! prima sanitair! verzorgingsplaats us wat primitief: slang cassette-spoel en drinkwater direct naast elkaar. juni 2023.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

een dagje-uit voor de Spaanse gezinnen, deze cp. 1000 koeien, speelgelegenheid, een prachtige verzameling Boerengerief en een prima winkel. opgelet: de toiletten zijn open tijdens de winkeltijden. Een boerderij is altijd vroeg in bedrijf.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mons. Gibert, de eigenaar, zelf een camperaar, heeft begrepen wat een gast graag wil. Wat een gastheer! vriendelijk en voorkomend. En dat alles in zijn eigen voortuin: hulde!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

de cp wordt veranderd in een CampingCarParc. Nu bijna klaar (8-3-22). met een pass kan je daar straks op. Een verbetering denk ik.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

ruime plaatsen. douches schoon maar gedateerd. geen afwasplaats... forfait camper+2p+electr. 19,30 pn.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Als je van deze plek gebruik maakt, hoef je niet over de brug: zodoende sta je "gratis". Het toegangssysteem is lastig, dat heb ik al een keer aan de organisatie laten weten. Het is nu verbeterd. 1: Pas kopen met je betaalpas of cr.crd. 2. pas voor de sensor houden en je bent binnen. Nu veel stroomplaatsen en wifi. we komen terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We waren hier 1 januari 2016. Ook waren we hier september 2015. Alles prima voor elkaar. Prima onderwegplaats naar het zuiden, aardige mensen. Zelfs een vaste-klanten-kaart. Verwarmde toilet/douche-ruimte. En je kunt best een dag zonder wifi, als je het te duur vindt.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

In één woord, een bende. Scheef, vies, niet werkende installaties. Dit weten we nu al door een paar commentaren, maar wie zegt het.

Een locatie beoordeeldbijna 12 jaar geleden

De slagboom. Het ingewikkelde entree-systeem van deze plek doet 80% van de aanrijdende campers besluiten ergens anders heen te gaan. Dat lijkt me niet de bedoeling van de uitbater. Ik ga hem een mail sturen om verbetering te vragen. Het lukt als: 1. je een kaart laat maken; 2. je de kaart daarna voorziet van een tegoed van € 10; 3. je de kaart daarna voor de kaartlezer bij de slagboom houdt. dus..

Een locatie beoordeeldbijna 12 jaar geleden

Prima plek, beetje scheef. Stroom ALLEEN te krijgen als de camping achter de plek open is (16/4 - 30/9). Op 9 maart stonden er om 18.00 uur al 9 wagens, weinig mogelijkheid om elders daar te staan.

Een locatie beoordeeldbijna 12 jaar geleden

Prima plek, ca. 1,5km van de tolvrije route naar het zuiden via de A75.

Prachtige plek. Bij eb prachtig wandelen langs het strand dat 60m lager ligt. Vannacht (30-9-2013) was de waterzuivering erg luidruchtig! Kan dus erg verschillen.

Prima plek, beetje spartaans: geen toilet/douche. Je kunt WEL betalen met je pinpas. Goed lezen op het grote display en bij het betalen het kleine display daaronder in de gaten houden. Jammer dat er geen plaatsen aangegeven zijn, 50 plaatsen kunnen nooit bezet worden daar is geen plaats voor. Bakker, supertje en wifi (touristinfo) bij de kerk.

Hele mooie plek (12-09-2013). Aan de "pomp" twee elektra-aansluitingen, maar achter het toilet nog meer! Nu ook een supermarkt op het kerkplein! Lopen in 5 minuten.

Een prima plek. stonden hier 11 sept 2013. Rustig, goed ingericht, maar niet geweldig aangegeven. Kies De Balokken op de witte borden. Het is een eiland in de rivier dat alleen te bereiken is via een brug aan het einde van het stadje, dus even doorrijden.

heel druk (31-07-2012) deur aan deur, toiletgebouw stonk verschrikkelijk!