@harold321
- 2004
Leuke camping, mooie plek naast een meertje waar je kunt zwemmen, met een mini strandje. Ook mensen uit de buurt maken hier gebruik van. Dat kun je goed horen, maar 's avonds wordt het er heerlijk rustig. Gemoedelijke sfeer en superaardige eigenaren. Sanitair voldoet, maar basic. Wij stonden op een prachtige plek met veel schaduw. Wandelmogelijkheden genoeg. Er wordt gewerkt aan het moderniseren van de camping. Wij hebben genoten!
Het kampeerterrein is prima, vlak en ruim en rustig. Het sanitair zeer matig, drie containers op palen. Douchebakken met een gordijntje, geen plek om je spullen neer te zetten/hangen. Geen privacy. Verouderd. Als er een nieuw sanitairgebouw zou zijn, dan prima camping dichtbij fietsroutes, grillrestaurant en supermarkt. Prijs/kwaliteit kan beter. Twee nachten, twee personen,met stroom 25,50 euro.
Prima camping, mooie omgeving. Openbaar zwembad naast camping. Sanitair is schoon 3 sanitaire ruimtes met douche&toilet en 1 toilet. 1 afwasplek met warm water. De plaatsen zijn niet heel groot en dicht bij elkaar, daardoor hoor/zie/ruik je wat meer van je directe buren. Voor grote campers >7m niet heel geschikt. Er is een strook gras waar tentkampeerders hun auto plaatsen, af en aan rijden terwijl er een parkeerplaats is buiten het terrein.
Mooie plek aan de rivier de Neckar, langgerekte camping. Je mag zelf een plaats uitzoeken. Er is een oud en nieuw sanitairgebouw, het oude is schoon maar zwaar verouderd en sommige wc's en douchecabines zijn afgesloten. Sta je verder weg, dan moet je een paar minuten verder lopen naar het nieuwe gebouw. Geen warm water bij de afwasplek. Je hoort verkeer en de trein, maar niet hinderlijk. Op fietsafstand van Heidelberg.
Mooie, rustige camping met prachtig uitzicht. Hele ruime plekken. De camping ligt in het midden van een bungalowpark, maar daar heb je geen last van, ruim opgezet park. Superaardige eigenaars. Sanitairgebouw nieuw en schoon. 2 nachten gestaan voor 60 euro, incl stroom. Leuke midgetgolfbaan.