@harryenrennie
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Achterom b9j een wijnboer die een aantal camperplaatsen heeft en een restaurant Staan met stroon kost 20 euro en voor 10 euro meer heeft men douche en wc erbij. Heerlijk rustig gestaan aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Nette camping met uitmuntend Sanitair..Schoon en netjes en vriendelijk personeel.Alleen plaats 1 is naast de poort waar ,smorgens een koelvrachtwagen staat te lossen met veel lawaai. Voor de rest uitstekend maar wel aan de prijs. Wij betaalden 61 euro voor 1 nacht met de camper en 2 personen
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heerlijke Camping met fijn Sanitair.Heerlijk rustig aan mooie fietsroute langs de Donau. Vriendelijk personeel. een aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
nette camping met gedateerd sanitair maar wel schoon en netjes. Je mag geen kleedje vooe de deur leggen ivm gras. Dat vonden wij niet prettig.Fietsen naar Zurich langs de beek .ongeveer 16km
prettig verblijf met Camper . Mooi uizicht over de velden. Nette douche met druksysteem. In de omgeving kan met mooi fietsen. middelburg.Domburg Zoutelande. Dinsdags in juli en augustus is in Veere een historische markt. Een aanrader
zeer nette camping met ruime plekken Je mag zelf een plekje uitzoeken
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden