@hawi
- 2010
Een nette, gezellige camperplaats met ruime plekken. Keurig sanitair. Een klein winkeltje en zaterdag een heerlijk buffet(bij inschrijving).Aardige beheerders, wij komen zeker terug.
Rustige prima locatie. NIET voor het stationgebouwtje maar doorrijden en achter de keien gaan staan.Dit op verzoek van de vriendelijke eigenaresse van het stationshuisje. Sanizuil wel voor het gebouw.
Het blijft een heel mooi plekje! En het wordt steeds. mooier op de camping. Privé sanitair en zeer ruime plaatsen. Twee mooie meertjes achterin kortom ..het ziet er goed verzorgd uit! Een Aanrader!!!!
We hebben weer genoten van de rust en de uitbundige natuur. Een geweldige plek met ruimte, rust en prima voorzieningen om te lozen en water in te nemen.Ook een heel attente beheerder. We komen volgend jaar weer terug!!
Waren hier al vaker geweest en komen steeds terug! Je ziet constant goede verbeteringen. Een enthousiast echtpaar dat het gasten naar de zin wil maken.En geweldig ruime plaatsen! in een mooie omgeving. Nu ook de mogelijkheid om je eigen sanitairgebouwtje te hebben. Het ziet er prachtig uit. Kortom: Van harte aanbevolen!!
prima ontvangst ondanks het feit dat het kantoor gesloten was. Kregen meteen uitleg over hoe alles werkt, de prijs en wat er te doen is in de buurt. We betaalden £18 incl.stroom voor camper met 2 personen.Gratis goede wifi!!!
Ongeinterresseerd personeel bij de receptie. Alles gesloten (restaurant, bar)op de camping, terwijl we er toch in juni waren.Toiletten geen enkele keer schoongemaakt, erg vies allemaal! Spoten met gif, ook op de campers en tenten! Kortom, absoluut geen aanrader!!!!
Sitecode: 22077
Erg vriendelijke goed engelssprekende beheerder. Heel schoon sanitair. Geeft veel informatie over omgeving. Zelfs het recept met de vless - en kruidensamenstelling van de overheerlijke mici ! Een aanrader.