@hbvdveen
op de website staat tot 1 Augustus 2021 gesloten.
nog in gebruik. wel krap met veel auto’s.

Wc lozing is op camping zelf. Water en vuil water kan voor de receptie. Wij hebben daar 5 euro voor betaald.

Speciale pas nodig, dus wij konden er niet op.
Prachtige plek
Mooie plek waar je mooi kan wandelen. Centrum is op loopafstand, langs de molen. S nachts heerlijk rustig en nette voorzieningen.

Ongeveer 18 plaatsen. Nog steeds alles gratis. Maximaal 12 uur aan een stroom. Daarna opnieuw op knop drukken. Supermarkt en centrum dorp op loop afstand. Alles netjes onderhouden en zeer rustig.
Prachtige plek. De weg valt mee. Omhoog mag je niet tussen 14-18. Maar dat geldt volgens de eigenaresse alleen in het hoogseizoen.
Sitecode: 51938
Nette camperplaats met wandel en fietsmogelijkheden. Wc lozen in vuilwater goot. Je kan voor 2 euro gebruik maken van de voorzieningen. Betalen in de bar. Plekken niet helemaal recht en vrij smal. Niet aanrijden via de Frazione forest, want dan rijdt je je vast.
Leuke plaats aan het water, waar je officieel niet mag zwemmen. Leuke wandeling over de bruggen. Je kan met pin betalen. Bij intermarche zijn wasmachines.
Mooie plek. Beetje omgevingskunstenaar van de weg. En voor de hondeneigenaren, na 5 minuutjes lopen is er een dijkje waar de honden los kunnen.
Erg drukke weg. Water 3 euro voor 10 minuten. Gelukkig had je uiteindelijk meer dan 10 minuten, want na 20 minuten hadden we ongeveer 60 liter.
Sitecode: 71920
Overdag veel vissers en 's avonds wat jeugd, maar ‘s nachts was het rustig.
Rustige plek. Beetje achtergrond lawaai van de snelweg op de hoge brug.
Leuke plek. Mooi om te wandelen.
Mooie plaats, maar 21-12 geen voorzieningen. Alleen lozen is mogelijk. Stroom deed het niet, wel twee euro kwijt. Wel mooie plek.
27 april 2018. Rustige nacht ondanks koningsnacht. Met de laptop konden we op gratis WiFi. Signaal voor telefoon niet sterk genoeg. Klein parkje om je hond uit te laten.
Wij wilden hier naar toe, maar ze rekenen 5 euro per hond per nacht!
Inderdaad links van de parkeergarage parkeren. We hebben er alleen overdag gestaan voor 100 kronen. Boven bij de top mag je ook staan voor 100 kronen, hebben we net gevraagd. Dat gaan we proberen.
Door het hek en je bent in het groen! Heerlijk rustig aan de buitenkant van het dorp.
Sitecode: 11913
Als je met je bed naar achterkant staat, valt verkeer erg mee. Leuk park. Camperplaats is nauwelijks omrijden tussen Leipzig en Kassel.
Rustige plek. We stonden hier eind mei. In totaal 4 campers. Veel ruimte. Mooi uitzicht. Loopafstand dorp met leuk oud centrum. 8 euro betaald. Ze komen in avond en ochtend langs voor betalen.
Toen wij er stonden eind mei, waren de slagbomen open. Er stonden meer campers, maar die stonden niet op de grote parkeerplaats, maar op de kleine, direct aan de waterkant. Uitzicht op het dorp.
Een dikke 10 voor de locatie. Uitzicht op de Mont Blanc.
Keurig netjes. Toilet legen in wc. Geen wasgelegenheid ter plekke helaas. Maar 3 kilometer verderop.
Munten in het restaurantje te koop. Camperplek net buiten centrum.
Wc legen prima. Kraan waar je geen slang op kan aansluiten.
Mooie plek aan het meer. Gras is ook voor langere campers te doen. Wandeling naar het fort aan de overkant is leuk, maar wel 1,5 uur via de dammen en eilandjes en 2 uur via de grote dam.
Mooi uitzicht. Rustig, maar persoonlijk staan we liever wat groener. Fietstocht omhoog is zeker de moeite waard.
Rustige plek. Mooie wandelgelegenheid. Bar en pizzeria in de buurt. Niet open ivm markt zaterdag in juli en augustus van 6-13.00.
Je hebt geen jetons meer nodig. Alles is gratis. Leuk klein plaatsje met supermarkt. De ov bus die geparkeerd stond vertrok wel al om 6.30.
Sitecode: 52029
Rustige plek met veel schaduw. Monieux is een leuk dorpje met een bakkertje. Lopen en fietsen van gorges erg leuk. Er liep wel een vrij tam wild zwijn in de buurt.
Knusse kleine camping. Vrij kleine plaatsen. Heerlijke douches. Campervoorzieningen prima in orde. 11 euro betaald. Wasmachine aanwezig.
Heerlijk rustige plaats. Je kan een wandeling maken als je de weg oversteekt en bij het gele huis links het bos in gaat. Helaas geen wandelrondje ontdekt. Bij supermarkt kan je wassen en goedkoop tanken. Bakker is weg, maar je kan brood kopen bij het tabakszaakje.