@hdpack
We betaalden € 54,30 voor twee nachten. Vriendelijk personeel. Het restaurant was oké.
Een fijne plek om te verblijven als je Siena wilt bezoeken. 15 minuten tot de roltrap naar de oude stad. Wat betreft de beoordeling van Jouseps: De zogenaamde snelweg heeft twee zebrapaden waar je ongehinderd de weg kunt oversteken. Als dat niet mogelijk is, moet u overwegen of een camper wel de juiste keuze voor u is.
Sitecode: 20892
Kost niet €20,70 maar €27. Eén douche voor mannen en één voor vrouwen. Wat een luxe.
Plaats is gesloten.
Afvalverwerkingsfaciliteiten zijn zeer vuil. Zeker niet het geld waard. Pitch P2 in Spoleto is een veel betere keuze.
Een mooie parkeerplaats. Douches zijn kapot. Cassetteafvoer defect. Nog steeds €25 per dag. Prijs komt niet overeen met het aanbod
Zeer mooie parkeerplaats. Nadeel: Betalen is alleen mogelijk via een app in combinatie met een creditcard.
Een hele leuke plek met een uitstekend restaurant. Exploitanten zijn erg aardig en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen mogen geen doorslaggevende factor zijn voor stacaravans.
De onvriendelijke telefoniste die we tegenkwamen op onze lange reis door Italië. Op parkeerplaats Acienda Agricola Parco Natuale fondi di Baia, 6 km verderop, ervaar je precies het tegenovergestelde.
ziet er goed uit. Van oktober tot en met juni is inchecken op zondag helaas niet mogelijk. Alle goede indrukken zijn nutteloos. Het is gewoon vervelend.
Een geweldige pitch met een hele aardige “baas”.