@hedhil
wat een verrassing - zo'n verzorgde camping ver weg met vriendelijk personeel - zelfs in oktober is er nog een goede winkel en een bar waar je al vanaf 19.00 uur kunt eten. Tomatensalade was een gedicht - voor onze hond kwam binnen de velden waren een paradijs
zeer vriendelijk personeel - goede informatie over bezoek aan Burgos - goede bar met heerlijke gefrituurde calamares - een bezoek aan het Miraflores klooster, dat vlak boven de camping ligt, is een aanrader
prachtige plek - met liefde gemaakt - ik had problemen met de QR-code bij de ingang - de eigenaar kwam meteen - de rivier vlak achter de plek was een paradijs voor onze hond
de camping is op geen enkele manier vervallen - vriendelijke, attente beheerders - barservice - schoon en warm sanitair in de winter - helaas wordt acsi niet meer geaccepteerd
dus met veel fantasie zou het hier een paradijs kunnen zijn - we gingen er speciaal heen zodat onze hond zijn rekening kon krijgen - alles was gesloten hoewel het volgens deze app open zou moeten zijn - er was een oude houten hut en veel rommel - niets anders - is mijn vooroordeel tegen Zuid-Italië niet ontkracht….
Geweldige stop bij het passeren - aangezien al het andere in januari gesloten is - ook al is het het hele jaar open! Zo positief verrast - vlekkeloos schoon en vriendelijk - royale grasstreep nog beschikbaar - restaurant ook open - prijs was 20 euro op 1/4/22