@hehe
Een zeer betaalbare en goed onderhouden camping. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon. Er is een kleine supermarkt op de camping. Het restaurant biedt een dagelijks wisselend menu, erg lekker en met een prijs van ongeveer €9 zeer redelijk. In de winter kunt u uw eigen staanplaats kiezen; de staanplaatsen variëren aanzienlijk in grootte en zijn soms oneffen. Bomen op de camping kunnen het manoeuvreren met grotere campers lastig maken. Wij bevelen deze camping van harte aan. Het personeel is erg vriendelijk.
We komen al jaren naar dit kleine paradijs. De manager Lara zorgt liefdevol voor haar gasten, b.v. B. zo nu en dan met gezamenlijke maaltijden. Vandaag hebben we dus een heerlijk pre-kerstdiner gehad
Als het regent, staat de plaats altijd onder water. Van de 4 rijen waar je op kunt staan, zijn er slechts 2 enigszins bruikbaar. Er wordt niets schoongemaakt, de modder ligt daarna op de velden te drogen en wordt bij een volgende regenbui weer modder. Het is jammer van de prachtige ligging van de plaats...
Let op: Dames groter dan 8 m moeten deze ruimte vermijden, aangezien slechts 1 van de 4 plaatsen geschikt is voor grotere auto's. In ons geval stond er een auto en stond er ook nog een auto naast. De oprit is ook niet helemaal vrij, want de takken van een boom rammelen over het dak van de auto. De afslag is ook een beetje moeilijk voor langere voertuigen, omdat je kort na het verlaten van de camping linksaf een smal straatje in moet.
Voor ons de mooiste pitch, die alles heeft, wat je hartje begeert. Het enige nadeel is de ca. 9 km lange weg naar de supermarkt. Isabelle, die de plek naast de operator Antonio runt, maar regelmatig vraagt wie iets nodig heeft, of gaat shoppen met de gasten. Broodjes zijn elke ochtend om 9 uur op bestelling verkrijgbaar. Isabelle helpt ook met het inhuren van een huurauto.
Zeer aangename plaats naast een 5 * hotel, waar je heel goed kunt eten. De uitbaters van de plaats zijn erg aardig en bieden een broodjesservice, evenals een Sauerland-carte, waarmee je kunt rijden voor een gratis bus. Het gebied rond het veld is geweldig om te wandelen. Een golfbaan ligt op 500 meter afstand. Elektriciteit, water en afvoer beschikbaar, maar geen toilet en douche.
Goede plek voor de nacht, maar bij drukke straat en de rotonde. De twee ingangen (Groene poorten) zijn heel moeilijk te zien. Bij een poort ook moet je kijken dat je niet vast zit. Water gratis, toilet beschikbaar. De site kan ook worden geblokkeerd bij festiviteiten.
Goede parkeergelegenheid voor één nacht. Groene omgeving met picknicktafels beschikbaar. 2 bakkers, kleine supermarkt, apotheek en slager in het kleine stadje ca. 300-500 meter.