@heidimus
ideaal voor vroege overtocht, wij betaalden 28 euro bij Cessre, een heel vriendelijke en behulpzame man. incl stroom en wc. warme douche 2 euro, koude 0,50. 3,5 km vd veerboot. en centrum. maar op fiets naar centrum niet aan te raden in het donker (hele drukke weg). hebben we weer eens vroege overtocht dan weten we waar we zijn moeten, bij Cesare!
hele ruime, mooi ingedeelde cp, momenteel aanleg weg, geeft wat geluidsoverlast. zal straks over zijn. koude douches gratis, warme douches 50 cent. broodjesservice was dit jaar niet zo best, het brood kwam wel maar was niet te eten, knetterhard. is wel eens beter geweest. cp ligt ah strand, rustige omgeving. op 2 km ligt het mooie strand van porto Corallo. Villaputzu is op de fiets te doen voor boodschappen. 5 km. prijs augustus 35 euro.
ik denk de enige cp met groen gras. aardige eigenaar die redelijk goed de talen spreekt. 2 zonne-douches, geen wc (zijn al paar jaar in aanbouw). de meeste plekken kunnen met stroom. aan de overkant vd weg zit de Mare Blu! rustig gebied met op plm 200 meter restaurant, heerlijk gegeten, broodjes bij minimarket op 100 meter. rustige omgeving. voor paar dagen fijn!
mooi plekje met staanplaatsen straatkant, uitzicht op zee 50 meter,klein maar goed, en achter op het veld. 1 zit, 1 hurk-wc en 4 warme douches bij de dames/heren idem dito. en buitendouches. handig na het strand! geen stroomproblemen gehad. per maand ander bedrag, juli was 30 incl stroom. augustus 35. div. restaurants op loopafstand. vriendelijke mensen. goed vertoeven daar voor een paar dagen.
vanaf de boot (Olbia) hier eerst (nogmaals) heen om te acclimatiseren. mooi plekje, bijna ah water ( aan water 15 euro meerprijs ). klein strandje waar veel (grote) zeiljachten en ander geld langs komt. sanitair dik in orde, douche/afwas warm water. lopend/fietsend goed te doen naar centrum. vanuit haven vele boottochten naar Maddalena. blijft mooi daar maar camping is wel prijzig (56 euro). maar blijft mooie camping
mooie cp bijna aan zee, straat over en je bent er. kraakhelder water. sanitair erg mooi aangelegd. alleen bij de douche warm water (overdag). ongeveer 40 euro in onze periode. niet heel goedkoop dus maar tsja, mooie cp. slagboom ‘s middags dicht, je kunt er dan idd niet op, maar ook niet af. op fietsafstand nog paar mooie strandjes.
een eenvoudige cp met een waanzinnig uitzicht als je vooraan staat. 20 euro alles incl. douchen achter klapdeurtje, gaat prima. 2 wc’s ( schoon) en een heel goed restaurant waar je voor 25 euro pp rondom vol zit incl wijn/koffie/borrel na. zeer vriendelijke mensen. via een soort van trap naar het strand. waar het water als het niet hard waait heel helder is.
een hele fijne plek, in een mooie tuin, aan zee. zeer vriendelijke mensen. aandachtspuntje: wc afstorten momenteel niet aanwezig. maar er zijn daar 2 wc’s. douche met 50 cent munt, spannend gebeuren. heel goed restaurant met heerlijk eten. strand via houten brug te bereiken. 100 meter vd cp. Orosei, het oude centrum de moeite zeker waard om te bezoeken, kortom een aanrader!
Mooie schaduwrijke plekken onder de bomen, Strand gelijk vanaf de camping bereikbaar. Prima restaurant bij de camping en klein winkeltje met o.a. heerlijk brood. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel/eigenaar. Sanitair was Italiaans maar voldoende en schoon. Afwasruimte kan beter. Camping dichtbij Agrigento voor bezoek Valle dei Templi.
Sitecode: 20718
De plek was geweldig schoon en netjes, prima geholpen door Mabu, de aardige campingmedewerker. Ook eigenaar/pizzabakker was zeer behuipzaan en vriendelijk. Bakt op zaterdagavond heerlijke pizza's in zijn huiskamerrestaurand/terras. Sanitair eenvoudig maar voldoende en schoon! Strand op 20 meter. Omgeving zelf niet veel biezonders. Maar voor paar dagen rust en niets doen, prima camping. Wij komen vast nog wel eens weer.
Alleen gevonden m.b.v passerende Sicilianen die ons erheen hebben gebracht! Maar dan: mooie CP met super uitzicht. Sanitair eenvoudig maar het voldeed. Koud douchen niet erg met de hitte, warme douche niet gebruikt. Prachtig (maar zeer toeristisch) dorpje Scopello op 3 minuten lopen. Naar het strand gebracht en gehaald door Andrea en/of Franco voor 5 euro, Lopend te ver/laag/hoog/heet. Prima CP!
Handige plek voor eerste nacht bij aankomst ´s avonds. Idd met navigatie lastig te bereiken (smalle straatjes). Beter de hoofdweg nemen. Aardige eigenaars. Wel stroom aanwezig, geen wc en ook geen douche. Een buitenkraantje was er wel (volgende keer stukje tuinslang mee!) Op loopafstand van strand en boulevard met restaurantjes. Bij een volgend bezoek aan Sicilie wordt dit weer onze eerste overnachting.
Mooie CP met prachig uitzicht zee/strand/haven. 25,-- incl. stroom, wc en warme douche. Sanitair in middagpauze en na 20.00 uur gesloten! Buitendouche wel beschikbaar. Leuk dorpje met voldoende rest/winkel/bar op loopafstand. Tip: met bootje rondvaart langs de geweldige kust (grotten/rotsen/Nugheri etc). Komen hier vast eens weer!
Prima plekje, mooie locatie. WC-s veel te weinig, douchen een spannend gebeuren: je weet niet welke v.d. 4 douches aangaat, in het houten hokje, na inworp van een euro in het betaalapparaat. Snelle reactie nodig (3 min). Bosa zelf heel mooi stadje. Op de fiets te doen, 4 km. Eigenaar(esse) in houten hutje op de oprijlaan(weg) vonden wij wel aardig. Sprak ook goed Duits. Voor korte periode prima plekje.