@heinrichs13
Prachtig uitzicht. Het is de moeite waard om er te overnachten. Het wordt door veel mensen gebruikt; toen wij er verbleven, waren er zo'n 25 andere kampeerders die er overnachtten.
Prachtige camping in het bos aan het meer. Schone toiletten, winkel en restaurant aanwezig. Mooi strand en speeltuin.
Goed gelegen, maar € 25,- voor een overnachting van 22.00 tot 07.00 uur is schandalig. maar het wordt gebruikt.
Prima plek om te overnachten. De vergoeding bedraagt € 15,- per nacht en kan alleen met munten of via de app worden betaald. Daarom maar één ster
Super mooi uitzicht. Super aardige gastheren. Zeer spannende ontdekkingsmogelijkheden voor kinderen.
Momenteel niet beschikbaar vanwege bouwwerkzaamheden.
Super mooie camperplaats met zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair in topconditie. zijn ook bij. Ik denk dat de plaats degene is met de kortste weg naar het strand in deze regio, vijf minuten en je bent op het zeer mooie, lange strand. we komen terug!
zeer goede parkeerplaats op het terrein. Levering en eindlevering mogelijk tegen vergoeding. Vers water was bij ons kapot. Er is een kleine speeltuin voor kinderen in de buurt.
Leuke kleine camping in de stad. Ideaal om de stad te bezoeken. Met 7.10 m hadden we geen problemen om een zitplaats te krijgen. Sanitaire voorzieningen schoon.
Hier alleen gestopt voor verwijdering. Na het inwerpen van munten ging ook de grijswaterput open en kwam er water uit de kraan om het chemisch toilet door te spoelen.
Voor een parkeerplaats OK. Korte afstanden naar de oude stad en de haven met de vismarkt. Zeer luidruchtig 's nachts.
Meestal mooie schaduwrijke plaatsen, maar niet de grootste voor campers. Met kleine kinderen is het soms 10-15 minuten lopen naar de zee. Het water ziet er erg troebel uit door het zand en omdat het snel dieper wordt. Liever niet voor kleine kinderen. Het zwembad is OK, maar overvol en 's avonds is er een zwembadfeest. Het is de hele nacht nogal luidruchtig. Het receptiepersoneel is erg beschadigd, alles duurt lang.
Super mooie plek met een prachtig uitzicht. Wij waren er begin juni. Mooie korte wandelingen met kinderen mogelijk. Val in slaap en word wakker met het gerinkel van koebellen. Zeer sympathieke en behulpzame eigenaren. Ook met grotere campers (wij hebben 7,10 m) is de oprit makkelijk aan te leggen.
Fantastisch mooi strand. Parkeren direct aan het water. Geluid van de zee om te slapen. Ideaal voor kinderen aangezien het water langzaam dieper wordt. 's Ochtends kwam er een handelaar langs met huisgemaakte kaas, salami en wijn.
De camping is momenteel gesloten. We konden niet achterhalen hoe lang vanwege ons gebrek aan Italiaanse taalvaardigheid.