@heinzer02
Lid van Campercontact sinds 2019
We brachten hier een nacht door. De receptie is alleen geopend van 9 tot 12 uur. Dan moet je bellen op het opgegeven telefoonnummer. Daar krijg je een code voor de slagboom en voor de kluis aan de muur waar de betaalkaarten zijn. Douches (3,5 min 0,5 €) enz. Worden aan het einde geboekt en betaald. De plaats is geweldig aan het meer en alles is schoon. Echt geweldig.
We kwamen aan en de grondman kwam ons tegemoet op de binnenplaats. Hij begroette ons met een handdruk en vertelde ons vriendelijk, dat de plaats met elektriciteit 10 € kost en zonder elektriciteit gratis is. We besloten te gaan zonder elektriciteit en waren dus direct aan het meer. De plaats is rustig en mooi. Anders alles zoals beschreven in de app.
Geweldige parkeergelegenheid op het eiland Ruissalo in Turku. Geen service beschikbaar. Alleen een kleine prullenbak bij de bushalte. Zeer goede wandel- en fietsmogelijkheden langs de kust. Strand echt leuk. Er gebeurt veel in het weekend. Omdat de genoemde mogelijkheden ook graag door de lokale bevolking worden gebruikt.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de vorige spreker. Het is absoluut alleen een parkeerplaats. Zoals met onze 7 m hier ergens had kunnen parkeren.
Geweldige parkeergelegenheid om de stad Porvoo te verkennen. Geen service beschikbaar.
Super servicepunt. Alles was beschikbaar en schoon.
Alles zoals beschreven. Geen service en nogal luidruchtig gedurende de dag. De nacht was toen stiller. Perfect om naar het kasteel te gaan. Voor 1 nacht helemaal oké.
Oude parkeerplaats direct aan het meer. Geweldige locatie en schoon sanitair. Geen mogelijkheid voor grijs water en in de winter ook geen zoet water. De prijs van 36 of 40 euro (16 € camper zomer / 20 € camper winter, 5 € per persoon en 10 € elektriciteit) vonden we te hoog voor het gebied.
Geweldige plek met prachtig uitzicht. Direct aan het meer. Een echte geheime tip, als niet aangegeven. Iets verderop is een toiletgebouw en een speeltuin. Prullenbak is ook beschikbaar. Over de steiger kunt u zwemmen in het meer, dat vaak wordt gebruikt door de lokale bevolking.
Laat ons op de achterste parkeerplaats zetten. Behalve vuilnisbak anders geen service. Voor een nacht helemaal oké.
Sitecode: 19689
Heb hier service gedaan. Deze is gratis. Greywater moet in de gele Gulli zijn. Chemisch toilet in de groene gulli. Beide achter het gebouw vinden. Vers water is beschikbaar aan de zijkant van het tankstation, maar zonder een slang. Een gieter is beschikbaar.
Sitecode: 20884
Plaats direct op de tank. Sanitair nieuw en schoon. Grijs water en zoet water mogelijk. Heb betaald voor 1 nacht 25 € inclusief elektriciteit en gratis douches.
Locatie, natuurlijk, fantastisch recht op Nordkapp. verbleef hier 1 nacht. Parkeren is inbegrepen in de ticketprijs (24 uur). Anders alleen prullenbakken beschikbaar. Toiletten kunnen tijdens de openingstijden in de Nordkapphalle worden gebruikt.
Rustige plek direct aan het fjord. Lunch hier. Toilet en prullenbak beschikbaar.
Plaats rechts op de E6 wat je kunt horen. Toiletten en chemische toiletten uitloop en vuilnisbakken beschikbaar. Voor een overnachting voor / na Tromsø ok.
Parkeerplaats direct aan de straat. Voor een nacht helemaal oké. Het uitzicht op het meer is fantastisch. Vuilnisbak en toilet beschikbaar. 'S Nachts kunt u lawaai van de straat verwachten. Maar dat weet je als je hier stopt.
Ik verbleef 2 nachten. Geweldige plek direct aan zee. Sanitaire voorzieningen schoon en redelijk nieuw. Douches 10 NOK. Eigenaar erg aardig. Met elektriciteit 23,50 € per nacht betaald.
Onderweg door de Lofoten hebben we grijs water gedraineerd en zoet water getankt. Beide zijn gratis. Chemisch toilet kan ook voor een kleine hoeveelheid worden geleegd.
Geweldige parkeergelegenheid met een geweldig uitzicht. Helaas moesten we onze eerste slechte ervaring hier maken van vrijdag tot zaterdag. Vanaf 1 klok in de nacht kwamen getunede auto's en feestelijke mensen. Het was zeer luide muziek en racete races inclusief handremtoepassingen waarin het grind door het gebied vloog. We vluchtten naar veiligheid !!!
Handige plek direct aan de Esso en in de kinderkamer van de kade. Niet leuk maar praktisch. Personeel van het tankstation is vriendelijk. Douche (30 NOK) is warm en schoon.
Plaats direct op de E6. Mooi aangelegd met toilet en tankstation. De grijze waterafvoer hebben we niet gevonden. Speeltuin en picknick mogelijkheid beschikbaar. Verbleven hier 1 nacht, in totaal waren er 5 andere WoMos. Wordt ook gebruikt door vrachtwagenchauffeurs.
Direct aan de E6, die dienovereenkomstig verkeerslawaai verwacht. De locatie is nog steeds mooi, omdat direct aan de rivier. Het sanitair is schoon en uw douche is gratis en warm. Heb 220 NOK betaald.
Overnachten is verboden! Het was een teken dat het verboden is om te blijven.
Centrale parkeerplaats. Perfect om Trondheim te zien. Elektriciteit is inbegrepen in de prijs. De Kafferösterrei verspreidt naast een bijgevoegde geur.
Grind parkeerplaats op het industriegebied zonder enige service. Maar gratis. Verbleef hier voor 1 nacht. 'S Avonds is er wat verkeer omdat op straat lokale clubs hun huis hebben. De nacht was stil.
Rustige CP direct aan het turquoise blauwe meer. echt mooi en idyllisch. Vanuit Loen gedurende 3 km langs een smalle weg. Maar dat is het echt waard! Voor 2 personen met elektriciteit betaalden we 320 NOK. De eigenaar is super aardig en geeft ook tips voor excursies. En er zijn verse broodjes in de bijbehorende kiosk. Het sanitair is schoon en nieuw. Er zijn 2 familiebadkamers beschikbaar
Parkeren direct bij het natuurreservaat. Verbleef hier voor 1 nacht. Parkeerkaart moet echter worden getrokken van 22 uur tot 8 uur gratis. Toilet huis beschikbaar en schoon.
Volledige goedkeuring aan StefanR. Verbleef hier een nacht op weg naar Bergen. 160 NOK + 30 NOK pp voor douches. Elektriciteit is ook extra.
Top. Alles zoals beschreven.