@hejucamper
- 2023
Prima camping met allerlei voorzieningen die bij de prijs inzitten . Mooie ruime plekken . Restaurant op loopafstand . Busstation op loopafstand naar dorp en (ski) liften .
Nette oververnachtingsplaats voor campers in het centrum van het dorp . Op terrein van Gasthof . Alleen water en stroom op de plaats . Gasthof was dicht , maar we konden er gewoon staan en contant betalen .(15euro)
Prima camping , met keuze in camping plaatsen.. Voorzieningen zijn prima voor elkaar . Vriendelijke behulpzame receptie . Bij meerdere overnachtingen gratis bus naar Innsbruck .
Keurige parkeerplaats voor campers .Mooi uitzicht . Toilet in de parkeer garage . Betalen ook in parkeerautomaat . Met munten de stroomzuil betalen .
Fijne camping , we zijn hier meerdere keren geweest . Super toiletgebouw , privé sauna tegen betaling Op loopafstand van openbaar vervoer , gratis . Ski bus opstap bij camping . Erg vriendelijke familie die de camping beheert.
Prachtig aangelegde camping , met gras en hard standing plaatsen . Nieuw toiletgebouw met uitstekende voorzieningen . Reserveren is wel aan te raden .