@heleenenton
- 2020
- Adria Matrix M680SP
- 2012
mooie camping ook voor meerdere nachten. met mooi weer lokt het strandje voor een duik in het meer. vriendelijk ontvangst bij de receptie.
prachtige plek. wij hebben hier één nacht gestaan met prachtig weer. de eerder genoemde wc en waterpunt zijn goed te bereiken maar water halen voor camper te ver. bovendien lokt het niet direct als drinkwater punt omdat het ver van het restaurant ligt en hoe vers is het in de slang?
leuke camping maar druk. geen hinder van overigens. we hadden geluk dat er ruimte was. wel weinig wc/douche voor het aantal gasten.
zie vorige. inderdaad mooie omgeving en goede overnachtingsplek. wel druk overdag met bussen en dagjesmensen. we stonden met 15 campers.
echte Finse camping. wij waren de enige niet Fins of Zweeds. alles aanwezig en goed voor doorreis. wij zouden er echter niet langer staan.
De weg er naar toe 1,5km vol kuilen. ook de locaties niet prettig en bij ons veel muggen en horzels. we zijn terug gegaan en de volgende camping in zuidelijke richting genomen. deze wel een aanrader.
Camperplaats ter vervanging van de plekken in de haven. Alleen een vuilnisbak. Ook wordt er geparkeerd door loco’s. Restaurants in de buurt. Prima voor de whalesafari of boot naar Senja.
Geweldige plek voor enkele dagen. Mooi fiets en wandelgebied. Voor de liefhebbers zelfs een afgebakend meertje waar je kan pootjebaden. Kindvriendelijk. Staatsbosbeheer verdient een pluim.
vriendelijke mensen en rustige camping. leuke wandeling te maken bij het water.
cp niet veel bijzonders. dorp stelt niet veel voor. wel mooie uitvalsbasis om de kloof te bezoeken. half uur te voet.
camping met prachtig uitzicht over de vallei. bakker in dorp zeer aan te raden.
terug in de tijd. vriendelijke mensen en lekker eten voor €15. camperplaatsen bovenin (weg 4) voor langere camper wat moeilijk te bereiken.
mooie camping, een aanrader. fiets en wandel mogelijkheden.
Een aanrader. Tijdens storm Hans hier gestaan. omgeving afgesloten maar de Nederlandse eigenaren hebben ons fijn geholpen. Mooie camping met voorzieningen. ook voor fietsers en pelgrims.
onze bijdrage aan de nkc-app. in het park zijn oerbomen te zien. de weg naar de parkeerplaats is onverhard, ongeveer 3 km lang, met kuilen maar zeker te doen. Onderweg er naar toe hebben we rendieren gezien. Aanrader: daarna doorrijden naar Idre in Zweden. Daar hebben we ook elanden gezien.
helemaal goed als eerste stop na Kristiansand.
wat een pracht. een echte aanrader. natuurlijk ook even naar de waterval Globefoss.
prima voor de nacht.
inderdaad een mooie camping en natuur. zeker een aanrader.
Sitecode: 19329
voor ons een teleurstelling. voor de camper slechte schuine plaatsen. douches en afwassen zowel s avonds als s morgens met koud water. er moet wat gebeuren anders dreigt een groot verval.