@helfin
Schone camping met schone, moderne sanitaire voorzieningen, een kleine bistro en soms zelfs livemuziek. Kleine zwemgelegenheid direct naast de camping. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
In de zomer is de grote weide aan de linkerkant open voor campers en auto's. Er is volop ruimte en u kunt parkeren waar u wilt. De camping heeft geen voorzieningen behalve een afvalcontainer, maar u kunt er altijd wel een plekje vinden, zelfs 's nachts. Van 20:30 tot 07:30 uur kost het €10; anders is het gratis. Ook Karl's Strawberry Farm is altijd een bezoekje waard.
Zeer schone camping. Grote staanplaatsen met elektriciteit. Natuurlijk zwembad, 24/7 minimarkt, restaurant, sportfaciliteiten – eigenlijk alles wat een kampeerder nodig heeft. Alles is inbegrepen, behalve het WK voetbal. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Hartelijk welkom. Je kunt parkeren waar en hoe je wilt, onder de bomen of op een weide met een fantastisch uitzicht over de vallei. De camping en de sanitaire voorzieningen waren schoon. Er waren tal van sport- en spelactiviteiten. We verbleven er twee nachten. We kunnen deze camping van harte aanbevelen.