@helg61
Dit jaar al 3x geweest...op deze prachtig ,rustige fijne camperplaats , gezellige eigenaren en n heerlijke kruidcake staat. s morgens klaar Al waren het maar 1 of 2 nachtjes ( we moesten dealer in de buurt) Genoten !!! dat zegt alles groetjes Kees en Helga
Eerste
Voor de 2e hier dit jaar, en weer genoten op deze heerlijke plek !! we zeggen weer tot de volgende keer 👋😉
Alle reviews zijn allemaal absoluut waar, dus we sluiten ons erbij aan ! een pareltje 👍we hebben 4dagen genoten En komen zeker terug ;) Alleen jammer dat er geen stempelkaart lag voor het rondje Twente Kees en Helga

Sitecode: 161949
Hier 1 dag en nacht vertoefd superleuke ontvangst mooie plaatsen, heerlijk wijds uitzicht, en gezellig de schapen .. Heerlijk rustige omgeving sanitair wordt vast prachtig ,(hebben het kunnen gebruiken) komen zeker terug als het helemaal af is ,kunnen we onze fietsjes van gebruiken ,liggen mooie fietsroutes( knooppunten) voor je klaar Kees en Helga

Deze camperplaats ook weer één pareltje : ))4 dagen genoten .. alles wat al beschreven is sluiten we ons bij aan.. leuk kunnen genieten van luchtballonnen Fiësta heerlijk bij de camper" show " Ook wij komen zeker terug , dan hebben we onze fietsjes, en kunnen we de mooie omgeving verkennen ! Dikke knuffel voor de lieve lapjespoes" me vriendinnetje "die gezellig kwam "buurten" Kees en Helga

Geweldige plek !! hier 3 dagen genoten, schoon ,gezellig prachtig! Hondenbezitters hou hier aub zoals de regel u hond aan de lijn . We hebben live meegemaakt dat er een loslopende kip vreselijk is aangevallen door klein hondje,en zo vewond dat ze de ander dag dood lag:,(( en de lieve eigenaresse het goed praten ,met jachtinstinkt ,en onze kippen lopen (breken) soms los Nee!!! de regel is aan de lijn !! we komen zeker terug Kees en Helga
Leuke plek, werden gezellig welkom geheten leuk de kinderen te zien spelen en genieten..van de natuurspeeltuin een minpuntje k heb wat knie,/heup klachten ben ook niet zo groot , best moeite me in en uit " klimmen "van de toiletten/douche daarbij denken ook aan de wat oudere mensen .. misschien kleine stenen trapjes. realiseren voor de nette gescheiden toilet/douche 's We hebben het fijn gehad kc&Helly
Heerlijk genoten hier , mooie grote plaatsen, prachtig sanitair leuk de grote vijver waar de hoentjes hun kleintjes verzorgde , en gezellig de geiten en paardjes kortom mooie c.pl waar we zeker keer terugkomen Kees en Helga
Wat een Prachtige c.p, Supervriendelijk ontvangst, supernet sanitair , en afwas gelegenheid , wasjes gedraaid en gedroogd ook fijn . prachtige omgeving ,we hebben heerlijk gegeten bij het pannekoekenhuis ,was goed aan te lopen ,evenals het ander restaurant wij hebben genoten , we waren wel de enige ,wij zeggen ga zeker eens naar deze mooie plek!!! komen zeker keer terug Kees en Helga

Heerlijke plek , met mooi uitzicht en Marcel super vriendelijk, is me komen halen om de pas geboren kalfjes te bewonderen.. De revieuw van Parcio sluiten wij ons eerlijkheids halve bijaan , je kan het Marcel :) !! we vonden het apje van je erg leuk vanmorgen , dank je wel jullie zijn ook superaardige hardwerkende mensen, en hebben een superplek die wij zeker aanbevelen En zoals beloofd de foto's groetjes en tot ziends Kees en Helga

Genoten hier alle Revieuws klopte 👍👍👍 lekker gestaan op veld wat ook caravans met tent konden staan .. grote plaats .. Denken dan aan die kant wel klein minpuntje , doordeweeks overdag weggentje wel druk (vracht)verkeer dus gehorig ...(voor ons niet stotend) we komen zeker terug bij de supervriendelijk eigenaresse Kees en Helga
Wat hebben we hier genoten, met een grote G :)) Heerlijk rust ,en mooie omgeving, nette plaatsen Super fijn ontvangst en heel"gezellig "schoon sanitair , leuke ruimte waar je o.a boeken kan ruilen ,bakkie koffie kan doen kortom komen zeker terug Kees en Helga

Voor de 2 e keer hier weer genoten. Heerlijk rustig, schoon sanitait en fijne eigenaren , alles wat wij ons kunnen wensen .

We hebben weer heerlijk genoten van het paas🍽 arragement toppy👍en heel erg gezellig🍷 in het mooie vernieuwde gebouw. klein minpuntje de honden bij het eten:( daar is niet iedereen blij mee ,buiten het plassen overal!!maar ja ,dat ligt eigenaren riem kort!! en corrigeren !! hond plast dan daarvoor bestemde speelveld ;)) verder dikke 10 weer 👍 Kees en Helga
In 2023 hier al geweesr ,toen al naar ons zin gehad .Nu na opknap cp, wat een mooie plaatsen en plek geworden, we hadden het Valentijnweekend geboekt geweldig!! zalig gegeten en zo gezellig kortom genoten !!We zijn 2 dagen langer gebleven,wel klein minpuntje dat na grote leegloop , van het weekend,de toiletten en douche niet echt waren en werden schoon gemaakt ,.terwijl het heel schoon was de drukke dagen...Cp is een aanrader
Sitecode: 92052
Heerlijk genoten met kerst en 0&N prachtig sanitair, en een heerlijk warme "huiskamer", waar we wat gegeten hebben met de kerst ,en aan tafel met mede "campernaren" gezellig kwebbeltje De stroom steeds bijkopen vonden wij niet echt fijn ...vooral omdat je niet weet wat je verbruikt! (. na dag uiteraard wel ) maar uiteraard 1e dag geen stroom als niet uitkwam koud ,laat avond... leuk het hoornblazen en de uitleg erover... Kees en Helga

Wat hebben we genoten Halloween weekend, vrijdag heerlijk koffie met wat lekkers ,en drankje met zalige hapjes, ,zaterdag en super verzorgde heerlijke BBQ 2 super gezellige avonden. Henny en Lianda zijn geweldige gastvrije en gezellige mensen ,die vol passie over de dieren praten en er zo lief mee omgaan Dank voor de goede verzorging van de super( Helloween ) dagen op jullie C.p en komen zeker terug !!! Kees en Helga
Dikke 10, wat een heerlijke ,mooie plek, met een groot verwarmd schoon sanitargebouw ,met 4 douches, 3 toilet en eenUrinoir 3 wasbakken met warm water ,en nog een gebouwtje met toilets en douches !!! superleuke streekwinkel , wat je ook lekker wat kan eten en wat drinken. Hele aardige eigenaren :) We hebben genoten tussen de peren en appelboompjes Kees en Helg
Heerlijke Cp plek , grappig de "pluk "kruiden en in het seizoen het rek met aardbeien planten. De koeienstal en de stiertjes vond ik helemaal top Leuk praatje met de eigenaar we hebben genoten Kees en Helga
Heerlijk 2 dagen geweest met de camper, op heel groot veld ,leuk met de apalcas, koetjes,schapen,geitjes ernaast in hun eigen weide(s ) prachtig schoon sanitair , waar je ook prive unit kunt huren . Heel leuk Hunebed D49 "papeloze kerk " naast camping ,prachtige bomenlaan ernaar toe lopen .. Aardige eigenaren we hebben genoten .... Kees en Helga

Dag en nacht hier vertoefd , heerlijk plek, zo aan t weiland. Ruim en schoon sanitair... ook 2 aparte toiletten ,afwas buiten en binnen Hele aardige eigenaar, die me even kleine rondleiding heeft gegegeven in de koeienstal ;) Helaas regen en hoop wind maar we komen zeker keer terug ... Kees en Helga

wat een heerlijke cp ontvangst door waarnemens ivm. vakantie eigenaars Wout en zijn vrouw toppy alle respect ook voor hun betrokkenheid enz 👍 mooie plekken ,sanitair heel schoon met ook gezellig muziekje. kampvuur supergezellig met hapje kortom 3 dagen genoten !! Kees en Helga

Paar dagen hier genoten, heerlijke verse pizza op vrijdag ,zaterdag was er een georganiseerde BBQ ook nog eens heel gezellig op het middenpleintje ,Manon is een super aardige hard werkend "Vrouwtje van alles "toppy !! ook lof voor haar ouders ... prima groot , schoon sanitair :)) wij komen zeker keer terug, willen ook nog 1 van da andere leuke ( eet) activiteiten meemaken ... top CP ... Kees en Helga
Super c.p ... leuke ontvangst van Lobke die ook de toiletten en douches 2 x per dag helemaal schoon poetsten super!! we hadden heerlijke plek keken zo op de wei was genieten .. kortom wij zullen de Cp zeker aanbevelen
Wat een mooie plek ,rust ,mooi ruim schoon sanitair ,super grote plaatsen Kan binnen een buiten afwassen :)) leuk de paardjes een andere dieren. Weggetje ernaast totaal geen last van, 2 dagen was het tijdens ons verblijf iets drukker, maar was kermis in het dorp dus moest iedereen omrijden . superaardige eigenaren regelmatig gezellig praatje Wij hebben genoten, en komen zeker keer terug Kees & Helga
fantastische cp;) mooie plaatsen, pad loop.je zo naar de maas Heerlijk rustig, nette sanitair kortom wij hebben er genoten komen zeker keer terug
Sitecode: 91937
Eerste keer camperen met een huurcamper hier plek uitgezocht. Vriendelijk ontvangst, fijne plek aan de weide ,en alle rust ..net sanitair .... Bij weggaan kregen we ( snoep) tomaatjes mee heel lief fijn n wat tips en tricks gehad :))
Wat een leuke c.p ...leuke ontvangst lekker drankje van de eigenaar gehad op het terras bij cafe/restaurant.. s avonds ook patat en snackje die we even besteld hadden bij de camper gebracht. Mooie schoon sanitair ... en wat een rust kortom hoor komen we vast nog keer terug :))
Hier zeer goede en vriendelijke ontvangst :) alle uitleg netjes op geplastificeerd A4, leuke plek , er was leenvouwfiets waar we even mee konden oefenen ,heel fijn omdat we ze willen aanschaffen. keurig schoon sanitair en ook nog gezellig met alle spreuken aan de wand toilet enz . we hebben genoten ...;))
Voor de eerste keer met huurcamper weg . Fantastisch ervaring hier opgedaan :),schoon sanitair , heerlijk gegeten in het gezellige restaurant Ook supergezellige mensen als buren iedereen is even vriendelijk, lekkere verse melk , en stukje lopen heerlijk soep gehaald bij de pompoenboerderij wij komen zeker terug :))
Helaas vinden wij niet zo super !! ontvangst mattig ... Er is alleen 1 toilet ..waar de eigenaar hele dag aan het klussen was... kon er ook niet je hand wassen waterlozen ??? werd s avonds in het donker gewezen plek daar !!!! ?? Was voor ons even makkelijk ivm huurcamper terug brengen in Bergschehoek ,maar komen niet meer terug ...heel wat cp gestaan schoon sanitair, WiFi , Stoom en water inbegrepen€ 15,00 Kessel-eik bv Hier 16:00 te duur