@heliomare
Grote cp. Geen elektriciteit en momenteel geen water. wel dichtbij een prachtig dorp.
Plaatsen zijn groot genoeg, ruimte genoeg. douche daarintegen 1 euro voor 5 min. Is niet echt schoon, slippers aan tijdens douchen.
Goede cp veel ruimte,alle voorzieningen die op een cp horen. 17 euro incl stroom wordt langs gehaald. Bakker komt elke ochtend langs. supermarkt op 8 min fietsen in Krov
Nette cp met alle voorzieningen die je op een cp wil hebben. Wel verkeersgeluiden. Veel wijn. Bakker komt langs met veel keus. Geld wordt langs gehaald. 12 euro plus 3 euro stroom. Je kunt op grind staan of op het gras.
prachtige plek aan de Main. beheerder en zijn vrouw erg vriendelijk. Geeft veel informatie. Mooie fietsgelegeheden. Restaurant perfect. Stroom en water met 50 cent muntjes. Voor 7,50 een goede plek.
Fijne camperplaats aan mooi meer met lekker restaurant. 12. Euro per 24 uur. Eerst even kijken of er plek is, als je met de camper door de slagboom gaat en er is geen plek, moet je wel 12 euro betalen. Stroom gaat op 1 euro munten.