@helmar
We komen al jaren op deze camping en het is er altijd erg goed. Gisteren vroeg een medewerker van de campingbeheerder ons te vertrekken, omdat er alleen campers tot 3,5 ton zijn toegestaan en de onze 4,5 ton weegt. Anders riskeren we een boete van € 35. Toen we ernaar vroegen, werd ons verteld dat dit altijd al zo was geweest, maar dat er nooit op werd gehandhaafd. Tegen de avond was de camping half leeg. Onbegrijpelijk, de man kon geen plausibele verklaring geven. Er staat een bord bij de ingang van de parkeerplaats.
De plaats is gesloten 10.5.23
Ik heb in lange tijd niet zo'n walgelijk afvalstation gezien. Zo'n leuk stadje, maar dat is qua hygiëne niet te verantwoorden.
erg onverzorgd voor een gemeenschappelijke plek. Aan- en afvoer voldoen niet meer aan de norm. Toiletafvoer en drinkwater bij dezelfde pilaar alleen er tegenover, alles vuil. Plaats volledig overvolle vuilnisbakken niet geleegd.
We hebben dit parkeerterrein dit jaar voor de winter bezocht. Het is altijd een geweldige tijd. Je ontmoet kennissen en de operators Gabi en Wolfgang zijn super aardig, altijd behulpzaam en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, zelfs tijdens de Corona-crisis. Het was een erg spannende tijd en we zullen zeker terugkomen.

Een parkeerplaats die onaanvaardbaar is. Parkeren van auto's, bussen en campers kriskras. De meeste plaatsen die gereserveerd zijn voor WoMos worden belemmerd door auto's, die ook geen begrip tonen. Niet aanbevolen in het hoogseizoen en in het weekend.
Prachtige nieuwe plek, schoon nieuw toiletgebouw incl. Invalide toilet en douche, wasmachine en droger tegen een vergoeding. Biergarten en een grote speeltuin op 2 min. afstand. 5 minuten lopen naar de rozentuin, over het voetgangersgebied 15 minuten Superaanbod van de beheerder van Hotel Rosengarten am Park: .. Ontbijtbuffet 5€ pp