@helmtraut7
13 maart. Heel rustig en vredig. Geen lawaai van stad of houtzagerij. Geweldige kleine supermarkt. Zeer vriendelijke bewoners. Water en afval voor de parkeerplaats - ongeveer 150m - schoon en werkend. Veel gemarkeerde wandelingen vanaf de site. Bord bij parkeren zegt 70 plaatsen, maximaal 2 nachten, spelletjes verboden (geen speeltuin), picknickplaats met houten banken en stoelen. Geweldig.
10 maart. Geweldig om te zien dat water- en afvalwaterkranen werken! Grote gemarkeerde parkeervakken. Rustig, hoewel dit de parkeerplaats is die wordt gebruikt voor een bezoek aan het nabijgelegen ziekenhuis. Makkelijk te bereiken - verschillende kleine supermarkten in de buurt.
Sitecode: 19260
9 maart Nieuwe parkeerplaats op parkeerterrein met steile helling. Parkings 6m - groter park Vänster tegenover jongens parkeergarage - buurtbewoners komen schreeuwen dat ze moeten verhuizen. Waterkranen in gekweekt ondergedompeld in vuil water. Auto's van 16.00 uur tot middernacht racen tussen geparkeerde campers. Bestuurders van vrachtwagen- en auto-leerlingen krijgen les tussen de campers - zeer gevaarlijk.
8 maart. 5 goede parkeerplaatsen - 7 krappe parkeerplaatsen. Waterkraan en toiletstortplaats kapot. Waterkraan in buspark maar weet niet of drinkwater. Naast gemeentelijke vuilnisbelt - geluid de hele dag inclusief zondag. Bakwagens parkeren in het midden van de luchthaven om veel bakken uit de tuin te lossen - dit stopt elke beweging van de parkeergarages. Fantastische Moorse en middeleeuwse stad.
7 maart. Betaald € 17,25 per nacht zonder elektriciteit - ik spreek Spaans maar kon de kassa niet overtuigen dat de prijs verkeerd was. Zeer krappe parkeergelegenheid - erg luidruchtig vanaf het busstation. Fantastische Romeinse ruïnes. Ik raad deze parkeerplaats niet aan - maar de stad is zeker een bezoek waard.
5 maart Zoals beschreven - grote rustige parkeerplaats. Goede V en E. Vriendelijk café. Leuke wandelingen gemaakt.
5 maart Alle V en E vergrendeld. Café gesloten. Supermarkt en Panaderia gesloten. Niets hier.
3 maart. Schoon parkeren met goede V en E. slechts 48 uur. De politie controleert regelmatig - heerlijke geur van de olijffabriek, weinig geluid. Fantastische middeleeuwse stad.
Bij Kathedraal parkeren. CP vol van 11 uur 's ochtends tot 4 uur' s middags - iedereen vertrekt behalve twee of drie kampeerders die overnachten. Erg stil. Toilet op de bovenste parkeerplaats bij de kathedraal - 24 uur geopend en schoon. Albi is een interessante stad - de kathedraal, het bisschoppelijk paleis en de vestingwerken zijn prachtig.
Zelfgemaakte V en E - zeer schoon. Watervoorziening in de winter. Korte wandeling naar mooi dorp en versterkte Chateaudun.
Grote, rustige parkeerplaats. Watervoorziening in de winter. Mooie oude stad - volg de stadswandeling of wandel door de smalle straatjes om de verborgen geschiedenis te ontdekken, weg van de abdij.
19 feb Walgelijk en smerig. Uitwerpselen rondom de tabletafvoer direct naast de waterkraan. Lokale en gemeentelijke arbeiders gebruiken het V- en E-gebied als een pisoir. De plaats wordt niet geïnspecteerd door de gemeente. Zeer luidruchtig - de parkeerplaats ligt naast twee grote rotondes en vijf hoofdwegen. Het verkeer is van 4 uur 's ochtends tot middernacht.
Aan de rand van een klein dorp. Bakker erg vriendelijk. Rustig, veel parkeergelegenheid met vrij uitzicht. Veel historische en geologische bezienswaardigheden in de omgeving. Prachtig om in de winter een plek met water te vinden.
Sitecode: 19373
De ingang is zoals te zien op de foto's - de poort naar de campingtuin bevindt zich aan het einde van de baan bij het huis van de buurman. We waren hier 17 oktober - water uitgeschakeld vanwege vorst, maar de heer wilde water in blikken vervoeren om onze tank te vullen (niet noodzakelijk). Zeer vriendelijke en behulpzame dame en heer. Ik hoop hier weer te stoppen.
Deze plaats is van oktober tot april GESLOTEN. Een heel slecht pad vanaf de weg naar de site, met veel diepe gaten. We kwamen hier op 27 oktober aan om de poort op slot te vinden met het bericht gesloten.