@henainindia
April 2026
Echt een prima camping. Veel bomen voor wie schaduw wil. Schoon en verwarmd sanitair. Heerlijke supergoede douches (geen drukknop, hoor!). Met de fiets binnen kwartier via vrijliggende fietspad langs de Donau in de oude binnenstad. vier sterren en geen vijf vanwege de in- en uitchecktijden.
Fijne plek in een mooi en stil dal. Sanitair is niet luxe maar prima (fijne hete douches!) en schoon. Buitengewoon vriendelijke en gastvrije eigenaar. Geen moeite teveel.
Geweldig fijne plek en geweldig fijne mensen. Prachtige omgeving.
april 2025 schreven we over veel beloven… Geen water, dat was al langer zo. Na reclameren een klein deel van het stageld retour op het verplichte account. Dát vinden we netjes en we zegden de exploitant toe het hier te melden.
Volledig eens met hans1950. Prima en schone (doorgangs)camping.
Wat ons betreft ergerlijk gevalletje van veel beloven, weinig geven. Toen we een pasje hadden gekocht en eenmaal binnen waren, bleek de elektriciteit op onze plek en op een aantal andere plekken niet te werken. Mede-camperaars vertelden dat dit al meer dan een week het geval was en dat reparatie was toegezegd. Ook het water (lozen/innemen) werkte niet, hetzelfde verhaal. Geef dat dan bij de ingang aan. Prijs 13,38 voor een nacht.
Een prachtige stil gelegen plaats. Vijf mooie vlakke plekken met uitzicht. Twee met schaduw. Een heel ruim toilet met fonteintje. Vriendelijke ontvangst. Wijn gekocht en hoefden geen stageld (we hadden geen elektriciteit of water genomen) te betalen. Echt prima.
Een fijne stille plek met veel ruimte. Sanitair is voldoende en ook schoon. ‘s Nachts heerlijk donker. Klein supermarktje in het dorp, 1 km. Buitengewoon vriendelijke ontvangst. Het prachtige strand op 7 km en goed te fietsen. En dat voor 7 euro in het voor- en naseizoen.
Uitstekend. Stil. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen te maken. Dorpje met een aantal restaurants. Bakker. Supermarkt. Dank aan de gemeente.
Prima stil plekje bij dorp. Een paar bars, een supermarktje. wat wil je nog meer? Dank aan de gemeente!