@henainindia
april 2025 schreven we over veel beloven… Geen water, dat was al langer zo. Na reclameren een klein deel van het stageld retour op het verplichte account. Dát vinden we netjes en we zegden de exploitant toe het hier te melden.
Volledig eens met hans1950. Prima en schone (doorgangs)camping.
Wat ons betreft ergerlijk gevalletje van veel beloven, weinig geven. Toen we een pasje hadden gekocht en eenmaal binnen waren, bleek de elektriciteit op onze plek en op een aantal andere plekken niet te werken. Mede-camperaars vertelden dat dit al meer dan een week het geval was en dat reparatie was toegezegd. Ook het water (lozen/innemen) werkte niet, hetzelfde verhaal. Geef dat dan bij de ingang aan. Prijs 13,38 voor een nacht.
Een prachtige stil gelegen plaats. Vijf mooie vlakke plekken met uitzicht. Twee met schaduw. Een heel ruim toilet met fonteintje. Vriendelijke ontvangst. Wijn gekocht en hoefden geen stageld (we hadden geen elektriciteit of water genomen) te betalen. Echt prima.
Een fijne stille plek met veel ruimte. Sanitair is voldoende en ook schoon. ‘s Nachts heerlijk donker. Klein supermarktje in het dorp, 1 km. Buitengewoon vriendelijke ontvangst. Het prachtige strand op 7 km en goed te fietsen. En dat voor 7 euro in het voor- en naseizoen.
Uitstekend. Stil. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen te maken. Dorpje met een aantal restaurants. Bakker. Supermarkt. Dank aan de gemeente.
Prima stil plekje bij dorp. Een paar bars, een supermarktje. wat wil je nog meer? Dank aan de gemeente!
Een goede plek. Vlakbij het centrum. Supermarkt aan de overkant. Volstrekt geen last gehad van verkeerslawaai, ‘s nachts gewoon stil. Fijn dat de gemeente zo’n plek aanbiedt.
vijf sterren: bijzonder vriendelijke ontvangst, fijne ambiance, ligging leuk aan de rivier en dichtbij Sevilla met goede busverbinding.
Goed. Centrum Jerez op loopafstand.
Gewoon goed. Ronda op loopafstand.
Vier sterren ondanks het nu nog belabberde sanitair en de modder. Hoog boven Málaga, in de verte de zee. Lopend naar de stad en een taxi of de bus terug. Adam is een heel prettige gastheer. Binnenkort komt er gloednieuw sanitair en gravel.
Wij stonden hier vier nachten. Uitstekend. Ruim, zéér schoon en huidige beheerders (staat te koop) heel vriendelijk. Stroomkosten naar verbruik. Denk eraan voldoende drinkwater mee te nemen.
Goede plek om Valencia te bezoeken. Voorzieningen goed en schoon. Vriendelijk personeel.
Ja hoor, 12 op een schaal van 10! Het was onze tweede keer hier en weer superfijn. Stil, mooi, schoon, leuk dorp (met alles wat je nodig hebt) op loopafstand, veel sterren te zien omdat het fijn donker is ‘s nachts en Ron en Karin daar nog eens bij.
Kennelijk zijn onze criteria bij een beoordeling wat afwijkend (?). De camperplaats is wat ons betreft niet bijzonder. Grind en zomers nauwelijks schaduw. Vriendelijke ontvangst. Als je naar het toilet (bij het restaurant) moet mag je zomers wel een fles water meenemen voor onderweg. Douche dames was een smerige troep. (En wat zou het prettig zijn als al die honden niet overal op het terrein…) Dorpje niet bijzonder. Maar mooie ruige omgeving.
Wat een goede camperplaats! En we zijn weer te laat want alles is eigenlijk al gezegd. Geweldig gastvrije eigenaren, geen moeite te veel. Mooi uitzicht, strandjes, haventje en restoos op loopafstand. Brandschoon sanitair, dat ook. Dachten er één nacht te staan, bleven er drie.
Blijkt Park&Sleep, met QR-code. Ommuurd. Los van QR, het leek ons niet erg bijzonder daarom maar drie sterren.
Een fijne camping hoog aan de rand van de prachtige Serra da Estrela. Vrije plaatsen, met of zonder schaduw. Ruim en schoon sanitair met warme douches. Mooie wandeling vanaf de camping (en nog meer in de omgeving). En een buitengewoon vriendelijke eigenaar. Gastvrij, bevlogen, behulpzaam. We hadden er een paar fijn dagen.
Een fijne, eenvoudige plek, stil en op loopafstand van prachtig leeg strand. Een geweldige sterrenhemel. Alles wat je nodig hebt, is er: toilet, goede hete douche. Misschien wel zo handig om genoeg drinkwater mee te nemen. Zoek je luxe dan moet je hier niet zijn. Martine ontving ons erg gastvrij. Tussen haar drukke werkzaamheden nam ze de tijd om enthousiast te vertellen over de boerderij, de koeien, de kaas. Dank.
Fijne plek. Gastvrij, vriendelijk en zorgzaam, geen moeite te veel. Heerlijke warme, ruime, superschone douches.
Alles is hiervoor eigenlijk al gezegd. Een prachtige mooie en stille plek. ‘s Nachts heerlijk donker. Brandschoon sanitair. En niet in de laatste plaats: wat een fijne en gastvrije ontvangst door Karin en Ron. Wij stonden hier met onze Sprinter op een van de mooie plekken (allemaal mooi). Het was nog best lastig om na vier nachten verder te trekken. Toch ons losgescheurd en nu een fijne herinnering.
Al met al een treurige, stoffige en tamelijk vieze en dure bedoening. Maar ja, enige optie voor Parijs en dus hoeft Huttopia zich niet in te spannen om daar verbetering in te brengen. Wel fijn schaduw en centrum op fietsafstand. Daarom toch twee sterren in plaats van één. Mijn reisgenote vindt dit overigens een te positieve beoordeling.
Prima stadscamping om Bourges te bezoeken. Centrum op loopafstand. Zeer vriendelijke ontvangst. ACSI-korting (ze vroegen of we kaart hadden). Sanitair niet modern maar schoon. Vraag om plek in de schaduw en niet in de buurt van de huisjes: de werklui in die huisjes tegenover onze plek waren nogal hoorbaar aanwezig. Al bij al drie sterren maar ik we hadden wel drieëneenhalf willen geven.
Alles is aanwezig en het is schoon en aangeharkt. Maar oh, wat strak en zakelijk en van de regeltjes. Jammer.
Wij stonden hier een week geleden en hadden het rijk alleen. Supervriendelijke ontvangst. Mooi terrein met goede sanitaire voorzieningen. Wandelen direct vanaf de camping.
Dit is een bijzondere plek: alles 100/100 en, dat maakt het bijzonder, op basis van vertrouwen. Goede ruilboekenkast ook en een fijne slechtweervoorziening. Dank.
Prima overnachtingsplek (schitterende zonsondergang over het water) op 10 minuten lopen van de stad. ‘s Nachts stil.
Goede plek, vriendelijke ontvangst en alle sanitaire voorzieningen uitstekend en brandschoon. ‘s Nachts doodstil. Fijn gewandeld.
Nog nooit zó vriendelijk ontvangen als op deze leuke kleine en stille camping. Prima sanitair ook.
Voordat!
Klein en fijn. Stil. Ach, alles is al eerder geschreven. Enorm aardig en gastvrij, Kathy en Dave.
Ja, het strand ligt aan de overkant van de weg maar van het beweerdelijke wijdse uitzicht is op de camping echt geen sprake. Sanitair gedateerd, kleine douches en bepaald niet zo schoon als wij zouden willen. Douchemuntjes en dan toch een drukknop. Bij aankomst op 30 juni wilde men de prijs in rekening brengen die per 1 juli gold (“U vertrekt toch 1 juli…?”).
Wij hopen nu maar dat deze review betrekking heeft op de camping van de app. Voor zover wij konden zien is er één camping in Hennebont: municipal. Klopt met eerste foto. Prima plek aan de rivier op 2 juli 2022, met zon en schaduw. Schoon sanitair. Lorient 10 km. Twee foto’s met info doen we erbij.
Een verzorgde, rustige en prettige camping met een paar fijne plekken met zeezicht (de andere plekken vonden wij wat minder maar zijn op zich goed als je niet zoveel aan uitzicht hecht). Nieuwe eigenaren, enorm vriendelijk. Inmiddels wel ACSI-korting. GR34 op een steenworp afstand. We bleven drie dagen.
Superfijne plek!
Niet onaardig gelegen (zie dat je voor het uitzicht bovenaan mag staan). Mag, want tamelijk directieve beheerder die ‘s avonds zonder iets te zeggen nog een busje op “onze” plek erbij zette (en zó groot was die plek nu ook weer niet) terwijl er nog andere plekken vrij waren. Schoon sanitair maar douches en afwasplek gaan ‘ s avonds om 21.00 uur dicht en pas ‘s ochtends om 08.00 uur (!?) weer open. Wandeling leuk.
Prima plek! Rustig. Schoon. Douche lekker warm. Alleraardigst ontvangen door de oudere bewaarder die ons een kaart met de fietsroute (ongeveer zes km) naar Modena gaf met uitgebreide uitleg. Herkennen ons volstrekt niet in mopperige reviews.
Goede en prettige plek om te overnachten. Bar en pizzeria om de hoek.
Tja, een erg aardige ontvangst (hoewel wel erg precies met de openingstijd van de receptie) maar dat is het wat ons betreft dan ook wel. Sanitair bepaald niet schoon en douches zo klein dat je je kleren beter niet aan het miniscule haakje kunt hangen als je ze droog wilt houden. En onnoemelijk veel muggen ‘s avonds (kunstmatige waterpartij op het terrein). En dan ook nog eens een luid artiestenoptreden een van de avonden.
Helemaal eens met XYZ34: alles is goed (en brandschoon zonder de eerder gewraakte hurktoiletten) met een vriendelijke ontvangst. Zonder motorrijders op de weg boven de camping zonder meer vijf sterren. Nu dus vier.