@henavisscher
- 2018
het blijft een prachtige natuurcamping met voor ieder wat wils, qua. kamperen. Erg jammer dat de toiletten en douches niet moderner worden maar er juist per jaar op achteruit gaan. Schoonhouden hoe goed bedoeld valt dan niet mee. Eén rommelig entree, en je ziet er wordt opgeknapt maar het is het net niet. Vandaar de 3 sterren. Maar stel je niet hoge eisen dan kun je hier zeker tot rust komen.
erg mooie rustige plek, alles super schoon en netjes, tijdens ons verblijf kwam er zelfs een ijscoman en kaasboer langs.
nette plaatsen op grind. Kinderen niet welkom.Toiletten douches keurig. Uitzicht super en mooie korte wandel mogelijkheden.
vriendelijk ontvangst, van alle gemakken voorzien. Mooie fietsroutes in de buurt. Gezellig uitzicht over de haven en grote Rug.
Sitecode: 102080
camping met nieuwe jonge eigenaar die van iets wat vervallen is weer iets moois probeert te maken. Hier met plezier op veld aan de Maas gestaan. mooi nieuw toiletgebouw. Over 2 jaar ken je het hier vast niet weer.
Prachtige rustige plek. Wel overvliegende vliegtuigen maar daar houden wij wel van. Mooie kleine camperplaats. Moet wel zelfvoorzienend zijn. Vriendelijk ontvangst. Stad Rotterdam goed bereikbaar op de fiets.
Sanitaire voorzieningen zijn top! Maar vindt niet dat dit een camping is. Valt eerder onder camperplaats. Eerste gedeelte prima om me je camper te overnachten. Veel te zien door komen en gaan van bootjes.
Kleine gezellige camping. Je krijgt sleutel voor toiletgebouw. Netjes. Campingbeheerder komt 1x p/dag langs om af te rekenen. Mag zelf je plaats uitzoeken.
Mooie plek op soort schiereilandje. Dus omringd door water. Gelegen bij camping. Alles wat je nodig hebt netjes en aanwezig. De prijs...,7,50. Geweldig toch! Voor douches muntje kopen voor 8 min. Heerlijk water.
Mooie camping, alles goed onderhouden en nieuw, opklaarbaar stoeltje aan de muur in natte gedeelte v d douche zou handig zijn voor ouderen. Die toch de hoofdbezoekers zijn. Geen kinder speelgelegenheid.
Gezellig en gastvrij ontvangst, heerlijk gewoon. Daar voel je je al snel thuis. Super sanitair. En ruime plaatsen.
Jammer dat er met toch veel gasten er bij 1 van de 2 toiletgebouwen er totaal maar 2 douches in gebruik waren. Het oude toiletgebouwen is in die 2 dagen dat wij er waren NIET schoongemaakt. En dat in Corona tijd. Jammer. Plekken zijn mooi groot maar niet erg verzorgde camping in zo’n mooi gebied.