@heniu
- 1996
Super mooie camping, zeer grote plekken, alle comfort erbij, zeer proper en zeer vriendelijk personeel, gewoon topper ππ
Spijtig dat gasten met honden laten hun kaken ligen en de poetsvrouw moet dat opruimen π§Ή π©
Mooi en alles top maar veel te duur , behalve gratis WiFi, de rest te betalen met speciale kaart die je moet opladen aan automat , wij komen zeker niet meer terug
Alles top in orde , mooi plek maar om strom te bekomen is er te veel van de electronica ! Je kopt KWH maar je weet niet hoeveel heb je gebruikt of hoeveel heb je nog nodig en ik ga niet voor ieder kvh naar de betalautomaat en het is lmoeilijk voor mensen met beperkingen
super camping met alles wat je nodig heb, proper, ruime plaatsen en ACSI kaart wordt aanvaard, min punt is satelliet ontvangst zeer beperkt door hoge bomen, TopPlatz
het zwembad en liging van camping en saniteire zeer goed , maar de personel met de elektro karetjes rond crossen , stan platsen onverzorgd en water kranen kapot en de water blijf drupelen , tis niet milieu vrindelijk en min punten
er is wat onderhoud nodig, voor de rest alles okΓ©
prima plek met alle serviece en zeer vriendelijk ontvangst, mooi zwembad ,sanitaire wat ouder maar proper ππ
super mooi camping ,er zijn gewoon geen min punten ,topper πππ
Sitecode: 21950
TopPlatz, zeer proper met alle comfort en de winkels kort bij πππ
Veel te duur, zeer kleine plaatsen,rommelig en mogelijkheid vast te zitten, sanitaire voorzieningen proper en deze plek is voor mij geen camping
Hellas moeilijk om te betalen met bank kaart, EC kaart wat is dat in deze tijden war overal men betaalt met kaart
Schone plaatsen voor groot en klein campers stroom 16 amper de wc en douchen waar toe Corona veel volk alles was vol wandeling niet ver van winkels inkopen