@henk-en-nathalie
Aanrader! We hebben hier voor de 2e keer gestaan met pasen op een XL camperplek. mooie plekken, camping ook top. vlak bij Epe. Komen hier zeker vaker terug.
rustige camping, schaduw plaatsen. sanitair prima in orde. Niet zoals eerder vermeld verouderd. vlak bij Cahors. vriendelijke eigenaars.
4 dagen gestaan eerste weekend September. Dikke 10 waard. 16A stroom, vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen. Broodjes vers elke ochtend gebakken en ook kun je een vers eitje kopen. Sanitair super, nieuw en schoon. Er is een ontmoetingsruimte met keuken, nog niet eerder gezien op camperplaats.
Prima plek, fantastisch uitzicht op zee, vlak naast imposante krijtrotsen. Fecamp boulevard en strand liggen beneden de camping, uitstekend te doen. Sanitar schoon, zeer vriendelijke beheerder, spreekt engels.
Op de camping gestaan, prima plaats, alleen mag je tussen 12.00 en 15.00 niet de camping op. Hing een klein briefje bij de receptie maar die hadden we gemist. Dus gewoon terrein op gereden, vond de beheerster minder leuk, maar mochten wel blijven staan. Prima plek om naar Etretat te gaan.
Sitecode: 12075
Rustige locatie. Vriendelijke ontvangst. Op 2.5 kilometer van Schwerin. Mooi gelegen aan het meer. Niet de grootste plekken, maar zeker voldoende. Sanitair gedateerd. 1 douche, wel schoon.