@henrivanm
Geweldige plek, bijna in de zee! Geen toilet of vuil water lozen. Wel water bijvullen met gieter. Er is een soort kraan met afwasbakje. Er is wel elektriciteit, als je dat wil. Een leuk restaurantje met pizza uit de houtoven en cocktails. Geen luxe, maar als je jouw camper bij je hebt, dan heb je alles al, toch?
Augustus 2022 22 euro inclusief stroom. Er is water, je kan wc lozen en vuil water lozen. Douchen, 1 euro voor 5 min. Terrein is afgesloten dmv hek met code. Je kan plek via internet reserveren. Kortom, prima in hoogseizoen met 3 kids en twee honden. Pineda is een leuk dorp, mooie stranden.
Mag hier gewoon overnachten. Geen voorzieningen. Wel prachtige sterrenhemel! Zojuist kwamen gossos rondje doen, ze zeiden niks....
Mooie grote plaatsen. Strand dichtbij, supermarkten dichtbij. Juli 2022 19 euro per nacht met stroom. Zwembad 1 euro p.p per dag. Douche zonder geld, munten wél met douchegordijn ipv deur. Meer plaatsen worden gerealiseerd aan de overkant. Wat ons betreft een prima plaats met 3 pubers en 2 honden.
Mooie plaats, op het bovenste terras. Vriendelijke en behulpzame receptie, Douches prima, wordt vaak schoongemaakt. prachtige plekken om te snorkelen aan de zee. inderdaad is men bezig met nieuw sanitair. Komt vast goed.

Prima plek. Weg over en je bent aan zee. Prijs is nu 26 euro per nacht en 3 euro extra als je stroom wilt.
Goede plaats, je loopt zo naar prachtige Gardameer. Vuil water en wc lozen, water tappen. Niks mis mee met deze plek... Alleen vanwege corona zijn de douches gesloten. Maar de meeste camperaars zijn zelfvoorzienend. Maar toch even een detail om te vermelden.
Vriendelijke ontvangst. Mooie plaats op terras 4,prachtig uitzicht. Douche prima, als ik dan toch iets wil zeuren, geen toilet op douche.. Mooie wandeltochten gemaakt! Brood vantevoren bestellen bij receptie, dan ligt 't volgende ochtend klaar vanaf 9.00. Je kan eventueel Ook plaats reserveren.
Er was nog volop plaats. Buiten zitten mag. Leuk stadje en prachtige wandeltochten met zeezicht. Snorkelen ook mooi. Water inname en tolite legen. Wij voelden ons veilig
Prima plaats. Alle voorzieningen aanwezig. Veel plaats, wij kwamen laat in middag aan, nog plaats. Politie kwam savonds even langsrijden. Das alleen maar oké. Wij voelden ons veilig. Er is ook een crypte van Gaudi dichtbij. En goede treinreis naar Barcelona! Gemeente bedankt.
Prima plaats. We waren vroeg in ochtend hier en nog volop plaats. Vriendelijke man aan receptie. 15 euro inclusief stroom. Douche met warm water,voor afwassen ook. Wasmachine is aanwezig. Zwembad is mooie bijkomstigheid. Kortom niks te klagen. En WiFi is ook prima. En tsja, kinderen (en ook volwassenen) maken nu eenmaal geluid tijdens het zwemmen. Klinkt wel gezellig, samen met de vele krekels!!
Wij werden door politie gesommeerd om te draaien aangezien het vol was. Geen enkele camper te bekennen ook. Hoogseizoen tijd. De route om erheen te rijden was prachtig,!
Vol vol vol. Mix parking. In middag vol. Retour savonds om 20.00 uur ook vol... Wij hadden in ieder geval geen geluk voor een plekje.
Prima plaats, middenin een stad. Ook nog vuil water en wc lozen en water innemen. Ongeveer 15 min wandelen en middenin Verona!....en dat allemaal voor 10 euro. Chapeau. Geen 10, omdat er geen stroomaansluiting is,hebben we in principe ook niet nodig, maar het was "bloody hot" en we hebben een airco, die werkt op 6 ampère, vandaar...(beetje verwend ;-)....
Prima plek, wij waren er op doorreis. Lekker en rustig geslapen. Rewe supermarkt op loopafstand
Het enige mooie is dat we een plek vooraan hadden met uitzicht op Gardameer. Mix parking. Je kan bijna geen deur of raam openzetten. Onze Italiaanse buurman ging compleet uit zijn dak omdat wij zijn matje bij ingang van de deur nat gemaakt hadden, nadat we ons met SCHOON water even hadden afgespoeld...excuus..Dus na 6 uurtjes staan, toch maar weg en ook of 19 euro betalen...veel te duur!
Perfecte uitvalsbasis om Venetië te bezoeken. Kaartje bus retour 3 euro pp, kopen bij receptie voor. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Stroom niet gebruikt. Was gelegenheid en ook wasmachine aanwezig. Nadeel dat de sloten van de douche stuk zijn..maar gelukkig lieve dochter die voor de deur ging staan(en ik bij haar;-) )Alleen contant betalen, ook bij kaartautomaat.
Mix parking. Dichtbij strand. Honden mogen niet in de zee en eigenlijk ook niet op strand. Maar aangelijnd onder parasol geen klachten gehad. Geen voorzieningen. Camper mag niet op blokken en ramen open...we kregen 's ochtends een (vriendelijk) verzoekje van politie om ramen te sluiten en blokken weg te halen...dus maar gedaan.
We stonden aan de rand met prachtig uitzicht over meer. Top! En dat in hoogseizoen.Sanistation aanwezig. Geld wordt opgehaald. Meer is bereikbaar via pad naar beneden. Neem waterschoenen mee, stenen! Honden niet welkom bij strand van meer. Even verderop mag hond wel komen(thv camping) Tenminste daar geen bord gezien..Supermarktje aanwezig, wandelingetje naar boven,voorbij office de tourist
Wel kleine plaatsen, combi met auto's, die ook op cp gaan staan... Water aanwezig, geen gebruik van gemaakt. Rustig gestaan. Dichtbij centrum, er is ook een zwemgelegenheid in de buurt, 5 min lopen. Aan rand van rivier, heerlijk koud bergwater. Mooi verzorgd en toezicht. Voor honden verboden. Het zwemmen was een welkome verassing. Nadien heerlijk afdouchen met douchegel, wat ook mag. Top!
2 nachten gestaan. prima plek, in hoogseizoen nog plaats. Geen mug gezien. Water als er iemand bij ingang is. Douchen kan prima met slang aan kraan, met koppelstuk uiteraard. Geen honden toegestaan op strand, aangezien wij hond hebben best lastig.Centrum op loopafstand. Baguettes verkrijgbaar op camping verderop
Prima plek, gratis en ook nog eens gratis voorzieningen. Stonden hier eind juli 2017. Rustige nacht en mooi uitzicht.
1 nachtje gestaan. Lawaai van verkeer, weg dichtbij. Sanitair buiten de slagboom. Wel ideale plek voor lange campers, deze stonden er ook veel. Lidl en bakker dichtbij en de McDonalds ook...
Goede plek om centrum te bezoeken. Sani aanwezig, vuilnisbak.. Ook wij hebben gewoon 5 euro betaald, alhoewel onze Franse buren vertelden dat dat niet nodig was, maar geen zin in bekeuring. Wel super jammer dat er nog steeds camperaars zijn die dubbele plaatsen innemen.. Egoïstisch...