@henryenmarianne
- 1900
- Hymer B574
- 2000
- Integraal
Mooie ruime cp.met fantastisch uitzicht. Douche is erg triest en waterpunt bij moezelkant is om te huilen meer water over je schoenen dan in de jerrycan. Verder een goed verblijf gehad en lekker gegeten in trarbach
Een gezellig kleine camperplaats met goede voorzieningen die nodig zijn . Geen sanitair aanwezig,maar een camperaar heeft deze zelf . kleurrijke stad met winkels op loopafstand .aldi 100m stroom 6 amp. Zeer vriendelijke beheerder want bij aankomst zijn wij bootschappen gaan doen en tijdens onze afwezigheid heeft de beheerder een kleinigheid op onze tafel gelegd .. zeer attent . We komen zeker terug
Smerig smerig smerig . Plaatsen erg ongelijk. Veel te duur. Gewoon voorbij rijden en bij Martina camping gaan staan wat wij hebben gedaan
Nu even over de omgeving.er is op kruipafstand een mooi
Toch wel onze favoriete CP om een mooie fietsroute te maken langs de Moezel. We hebben 3 overnachtingen gedaan . weinig last van de spoorbaan. Alles wat je nodig hebt is aanwezig . Aardige beheerder komt langs om stageld te innen €12 per dag € 3 voor de stroom 16 amp. Broodjesservice in de ochtend en Italiaanse ijskar in de middag . heerlijk Indische Restaurant bij de sluis op loopafstand . Het is zeker de moeite waard om naar Bremm te fietsen
top plek leuke eigenaars alles wat je nodig hebt. lopen naar vielen (ij) eten bij vijlerhof
heerlijke camping. Nedelandse eigenaar .overkant camping terrasjes. ambachtelijke bakkerij. 24 uurs winkeltje voor het nodige
fijne cp. verkeer tja dat hoor je maar stoort niet alle voorzieningen aanwezig. stroom kun je uploaden naar gebruik. winkels / centrum op loopafstand. kerkplein met verse Hollands gesneden frietzaak . niveau bokken zijn wel noodzakelijk plekken zijn niet erg vlak . mooie omgeving om te wandelen en te fietsen
super Cp. winkels op loopafstand en heerlijk gegeten bij Kiek in de pann
mooie cp met alles wat nodig is om wat langer te verblijven . stageld voor 24 uur € 13.80 inclusief servicekosten via easypark app.betaalautomaat buiten werking. maar met stikkers aan de zijkant aangegeven .stad en winkels op loop afstand
Sitecode: 92054
prachtige cp. vlak genoeg met wat hulpmiddelen. centrum Dokkum op loopafstand mits je goed ter been bent

top camperplaats. € 9 voor 24 uur stroom gratis wel wat drassig maar dat is het.tijd van het jaar leuk centrum met veel winkels
afgelopen weekeinde 2 overnachtingen .heerlijk rustig winkel op loopafstand .top camperplaats we komen zeker terug