@hensmj
verwaarloosde camperplek, onkruid halve meter hoog. zijn hier toch nachtje blijven staan. 16 euro! vanaf 1 juni camping was ok, leuk zwembad, douches, wc. snacks , iets drinken. eigenaars zeer vriendelijk wel wat verkeerslawaai en in directe omgeving niks te zien
troosteloze plek. Achterinplek maar toch verkeerslawaai. wel leuk voor shoppers, dichtbij winkelcentrum
pluspunt vlakbij mooi strand. goed voor overdag, savonds lawaaierig. zelfs na 22u. jongeren die bijeen komen op parking naast camperplaats
slagboom open, stonden hier met 3 campers. werden weggestuurd door gemeentewerkers. waarom? mijn man verstaat geen Frans.
mooie oude gebouwen en ruïnes dichtbij, winkels. beheerster is aardig maar streng. moeilijk manoeuvreren in sommige plaatsen. De laatste rij heeft vnl. in weekend heel veel last van straatracers. Komen met veel lawaai op parking gevlogen, er is reeds verkeersafremmer geplaatst, maar helpt niet veel. luide muziek. Ik telde op uur tijd, rond half elf savonds, meer dan 20 voorbij razende auto's. S'avonds beter elders gaan staan voor goede nachtrust
prachtige plek om te staan. In het midden van een klein idyllisch dorpje. Op 100 meter van een mooi groot gratis park aan kasteel. Anderhalve kilometer van supermooie caldera. Walhalla voor wandelaars!