@hensvo
- 2020
top plek met goede voorzieningen. mooi fietsen naar de Veluwse bossen en heidevelden.
kwamen we aan. staat ervaren kermis op het terrein. dus niks CP. verder gereden naar Beckum.
het is hier prima vertoeven. incl stroom is de prijs p n €8 van de trein hebben we echt niks gehoord. de buren zeiden dat ze ergens nwe rails van de DB aan het leggen waren en dat het daarom zo stil was. wij hebben er prima overnacht. niks van het centrum gezien omdat we op doorreis waren. maar het is inderdaad dichtbij. ook de Norma.
Mooie camping, vriendelijke ontvangst is idd zo dat er regeltjes zijn. kom je “te vroeg” moet je 30% meer betalen. Wij, totaal €77 voor 2 nachten , 2 pers +camper, omdat we om 10 uur er al waren en de prijs pas vanaf 14 uur was. goede wasmachine voor een “mix was” die 2.05 uur duurt, een prijs van€5. de douches zijn prima. de stad is per tram, op 300 m lopen te bereiken en gratis voor 65+. Wroclaw is een Prachtstad. rondrit gemaakt van 2uur
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

mooie stille plek. zal alleen stikdonker zijn vannacht. maar dan slapen we toch. prachtig gelegen tussen 2 grotten in. de Pplaats á Czk 200 is de laatste, nr 3. je kan met een treintje naar boven naar de grot en daarna nog met de kabelbaan naar een uitkijkpunt in de kloof. Dan 214 trappen naar beneden en dan zie je het bovenste uitkijkpunt. dan weer 214 trappen op en met de kabelbaan en treintje weer naar beneden. prachtig gelegen! Super stil
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

5 sterren is eigenlijk te weinig. een dikke 10 verdienen ze! wat een leuk stel die Miranda en Frans. ze doen alles voor je. niks is teveel!! zelfs menu’s serveren in hun overdekte terras. het eten was heerlijk. Heel veel info hebben ze ook over uitstapjes. prachtige camping. een zwembad(je) voor afkoeling. toilet en douche piekfijn schoon. zelfs bijna middernacht wordt er nog gepoetst. Er wordt keihard gewerkt. Toppers: Miranda en Frans!
prima camping. direkt aan de Elbe. mooi, schoon toiletgebouw met goed warm water. afwasplek is water niet warm. ik ging het maar in het toiletgebouw halen. je kunt er lekker eten en een biertje drinken. er zijn veel vissers op de camping. Kladruby nad Labem is een mooie plaats om naar toe te fietsen en alle paarden daar te bekijken in de stoeterij.
Superplek. geen last van parkerende auto’s en weg die er langs loopt. vandaag ontdekt dat als je de weg tussen zwembad en sporthal inrijdt er nog een mooiere plek is. we zagen er een camper heen rijden en zijn gaan kijken. helemaal rechts achterin zijn een aantal prachtige plekken voor campers. Kutna Hora is een prachtige stad op loopafstand. fietsend kan ook goed. dan 2e weg links na spoor nemen. te voet 1e weg links.veel kerken te bezichtigen