@hensvo
- 2020
top plek met goede voorzieningen. mooi fietsen naar de Veluwse bossen en heidevelden.
kwamen we aan. staat ervaren kermis op het terrein. dus niks CP. verder gereden naar Beckum.
het is hier prima vertoeven. incl stroom is de prijs p n €8 van de trein hebben we echt niks gehoord. de buren zeiden dat ze ergens nwe rails van de DB aan het leggen waren en dat het daarom zo stil was. wij hebben er prima overnacht. niks van het centrum gezien omdat we op doorreis waren. maar het is inderdaad dichtbij. ook de Norma.
Mooie camping, vriendelijke ontvangst is idd zo dat er regeltjes zijn. kom je “te vroeg” moet je 30% meer betalen. Wij, totaal €77 voor 2 nachten , 2 pers +camper, omdat we om 10 uur er al waren en de prijs pas vanaf 14 uur was. goede wasmachine voor een “mix was” die 2.05 uur duurt, een prijs van€5. de douches zijn prima. de stad is per tram, op 300 m lopen te bereiken en gratis voor 65+. Wroclaw is een Prachtstad. rondrit gemaakt van 2uur
mooie stille plek. zal alleen stikdonker zijn vannacht. maar dan slapen we toch. prachtig gelegen tussen 2 grotten in. de Pplaats á Czk 200 is de laatste, nr 3. je kan met een treintje naar boven naar de grot en daarna nog met de kabelbaan naar een uitkijkpunt in de kloof. Dan 214 trappen naar beneden en dan zie je het bovenste uitkijkpunt. dan weer 214 trappen op en met de kabelbaan en treintje weer naar beneden. prachtig gelegen! Super stil
5 sterren is eigenlijk te weinig. een dikke 10 verdienen ze! wat een leuk stel die Miranda en Frans. ze doen alles voor je. niks is teveel!! zelfs menu’s serveren in hun overdekte terras. het eten was heerlijk. Heel veel info hebben ze ook over uitstapjes. prachtige camping. een zwembad(je) voor afkoeling. toilet en douche piekfijn schoon. zelfs bijna middernacht wordt er nog gepoetst. Er wordt keihard gewerkt. Toppers: Miranda en Frans!
prima camping. direkt aan de Elbe. mooi, schoon toiletgebouw met goed warm water. afwasplek is water niet warm. ik ging het maar in het toiletgebouw halen. je kunt er lekker eten en een biertje drinken. er zijn veel vissers op de camping. Kladruby nad Labem is een mooie plaats om naar toe te fietsen en alle paarden daar te bekijken in de stoeterij.
Superplek. geen last van parkerende auto’s en weg die er langs loopt. vandaag ontdekt dat als je de weg tussen zwembad en sporthal inrijdt er nog een mooiere plek is. we zagen er een camper heen rijden en zijn gaan kijken. helemaal rechts achterin zijn een aantal prachtige plekken voor campers. Kutna Hora is een prachtige stad op loopafstand. fietsend kan ook goed. dan 2e weg links na spoor nemen. te voet 1e weg links.veel kerken te bezichtigen
prachtige plek. van alles voorzien. dichtbij centrum, is goed te lopen. betalen via Paybyphone en Paypal is ook heel handig. er staat geen campinggedrag naar meerdere schuiven gewoon hun luifel uit.
tijdens ons verblijf werd de waterzuil weggehaald en “het gat “ voor grijswater en toiletafvoer geheel dichtgemaakt. de zuil deed het al niet maar je kon water in de openbare wc halen. we hebben het grijswater maar in de andere riool afvoerput laten lopen. voor de rest prima plek onder Saale Radwege fietsen en de mooie Altstadt te bekijken
ik lees in een review dat wifi niet goed werk maar we hebben er prima ontvangst mee. zelf tv via iPad lukt. prachtige CP met super schoon sanitair. mooie fietstochten in de omgeving gemaakt. er was dit weekend 2 dagen een restafval in de buurt dat je goed kon horen maar dit niet als storend ervaren (alhoewel het nu hier heerlijk rustig is ) 😃
we staan al 2 nachten maar blijven nog ff. Wij als 1e gasten op de nieuwe CP werden hartelijk verwelkomd door de eigenaar. Hij is helemaal nog ‘nieuw op campergebied en ‘in’ voor allerlei weetjes die hij ook direct uitvoert. we gaven allerhande tips over verlichting/water op het veld en het voorwaarts/achterwaarts inparkeren. een fijne CP die in de toekomst vast nog veel fijner gaat worden. mooie omgeving. bij de IJsboerderij erg lekker ijs
mooie CP, echter met al deze regen wel een beetje modderboel. er zijn speciaal plekken waar op het gras caravans kunnen staan. Als er zomers ‘veel’ caravans en/of tenten staan lijkt het me niet echt ideaal. Karin komt ook nu, in het donker, elke avond langs met haar hond om geld op te halen en ze maakt een gezellig praatje. het sanitaire gedeelte zag er goed verzorgd uit.
Fantastische plek. jammer alleen dat al het vuilnis in 1 grote bak moet. Camperaars zijn best goed bezig om afval te scheiden, Maar dan moet er wel een mogelijkheid zijn. hier kun je zelfs je papier niet apart kwijt. er staat een blauwe bak met als tekst erbovenop: IJzer, maar als je erin kijkt vindt je blikjes en glas. beetje jammer dit. verder een plek om prachtige fietstochten te maken naar Maas en Waal.
Sitecode: 19299
perfecte plek als camperplaats. s morgens en savonds wel komende en vertrekkende bussen maar geen last van. stroom toch laatste vd 3 nachten gebruikt ivm totaal lege fietstaccu wat het zonnepaneel niet kon leveren ivm bewolkte dagen. deed het prima op €2 inworp. drinkwater is binnen te halen en ver alles voor lozen aanwezig. prima plek.
prima plek voor een nachtje slapen. alleen geen stroom overal. een medecamperaar die hier vaker schijnt te staan vertelde dat ze soms de stroom uitzetten. waarom is de vraag. verder alles oké. prullenbak aanwezig.
mooie plek, schoon toiletgebouw. maar voor €25 wel duur omdat je de douche ook nog erbij moet betalen zij de €1 voor 3 minuten. er staan ook vandaag meer campers dan site aangeeft. maar best ruimte om je camper. mevr vraagt alleen naar kenteken, int de €25 en verteld verder eigenlijk niks. ook. niet van de broodjesservice of zo.
perfecte Plasts om de Altstadt te Bezirken en de elberadweg te fietsen vanaf de p- plaats. voor € 4 per 24 uur prima en veilige plek door camera bewaking. En twerkt echt. er waren 2 jongelui iets aant uitspoken met een doek aan de omheining binden maar prompt kwam er iemand en stuurde ze weg. liep een rondje en ging weer naar z’n (observatie) plek. voor herhaling vatbaar om nogmaals Dresden te bezoeken.
vriendelijke ontvangst door eigenaar. ook douchegelegenheid aanwezig. €2 voor 10 minuten warm water. kunt met z’n 2en tegelijk inde douche. Meissen prachtige stad om te bekijken. vooral de Altstadt. het eten in het Landhaus was perfect en heerlijk. Elberadweg is hier een prachtige route dicht langs de Elbe. op 2 km fietsen.
mooie gratis plek. je moet alleen wel een voucher in de orchideeën hoeve gaan halen. hoe dat gaat als je er arriveert en de recepties gesloten is de vraag. maar mooie en rustige plek met gratis stroom ook nog.
prachtige plek om Eindhoven te bezoeken. met een buskaartje van € 0,50 pp via de betaalautomaat bij de kiosk aanschaffen. Dat er een caravan staat met een hoop troep eromheen vonden we maar een rare zaak. goed verlicht terrein verder en je kunt er je water en toilet lozen. bout herhaling vatbaar.
Sitecode: 92095
prachtige CP, vriendelijke eigenaar die gelijk verteld waar de knooppunten route begint. landelijk uitzicht over de weiden waar de hazen rondlopen. goed sanitair en vele mooie kerkepaden om te fietsen. iets om terug te komen. Hans en Sylvia