@hettygogo
Oud en gedateerd, gewoon aan het aftakelen, investering nodig. Buiten het seizoen bezocht. Slecht personeel, bar stonk naar muffe sigaretten en het toiletgebouw stonk naar riool. Jammer, want we verbleven hier vele jaren geleden met de kinderen en vonden het leuk. Zou er niet terugkeren.
Mooi aangelegde parkeerplaats. Goede locatie, op 20 minuten lopen van het strand, met veel winkels, restaurants en bars langs de weg. Borden buiten geven aan hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
Uitstekende locatie voor de stad. De verharde plaatsen zijn vrij vlak en erg klein voor een camping die meer op een aire lijkt. Geen ruimte om buiten te zitten als je een tussencamping kiest. Toilet en douche zijn beide schoon en worden momenteel gerenoveerd (25 oktober). 10 minuten lopen door het park naar de stad, pad 's nachts onverlicht.
Uitstekende locatie voor de oude stad. Prachtig uitzicht, vooral 's avonds wanneer de verlichting aan staat. Niet vlak, maar wel voorzien van hellingbanen. Let op: er zijn 3 parkeerplaatsen voor touringcars en nog eens 6 voor campers. De stad is op maandag vrijwel gesloten.
Ruime en vlakke grindplaatsen. Klein, vriendelijk stadje met goede bar en winkels. De supermarkt verkoopt munten voor water/elektrische centrale verwarming. Let op: elektrische centrale verwarming is alleen beschikbaar bij het servicepunt, niet op de plaatsen.