@heviz

1980

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Sitecode: 12076

Ik denk niet dat Schwerin ons nodig heeft of wil! €30 voor de ruimte laat me geen andere conclusie trekken. Wat jammer!

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Wij waren hier eind oktober 2025. Fijne, rustige plek. De betaalautomaat is er niet meer! De entreeprijs kan online of aan de kassa van het zwembad worden betaald. [zie foto's]

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

12€

We zijn vaak op de camping geweest en vinden de € 18 oké, het personeel is erg vriendelijk en de locatie is perfect. Maar er is één ding dat we niet begrijpen waarom de campingbeheerder een toeristenbelasting van € 1 moet betalen niets aan doen? Laten we eens kijken hoe lang het duurt voordat de gemeente Wittenbeck dit verhoogt?

Wij waren hier doordeweeks. De hele dag bouwmachine lawaai en rondrijdende wielladers, plus lawaai van spelende kinderen van de aangrenzende sport- en speeltuin. Wij hebben niets tegen kinderen of sporters, maar naar onze mening is de prijs te hoog. De plaats is prachtig aangelegd en we komen ondanks alles terug!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De parkeerplaats kost nu € 13,50 plus toeristenbelasting, elektriciteit 1,5 KW € 1, verder is alles zoals altijd geweldig!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De parkeerplaats kost nu 13,50 € plus Kutaxe, elektriciteit 1,5 KW 1 € al het andere zoals altijd geweldig!

Het parkeertarief werd verhoogd tot 12 € inclusief elektriciteit en grijswaterafvoer voor de hele plaats. Er is nu op alle plaatsen stom. Cassetteafvoer en water betalen € 1 per stuk De € 12 moet betaald worden bij een slagboom voor de ruimte met een EC-kaart.

We verbleven op het plein van 23 juni tot 24 juni 2021 en waren erg teleurgesteld! Papa gras was lange tijd niet gemaaid, geen heggen gesnoeid, de frambozenstruiken groeiden soms tot 2m uit de heg dus je moest oppassen dat je ze niet beschadigde bij het aansluiten van de elektriciteit. Wij zijn van mening dat een "topplaats" er anders uitziet, maar we komen zeker terug!

Het parkeertarief is 12,50 euro excl. Toeristenbelasting het hele jaar (2020)!

De plaats is niet meer toegankelijk voor kampeerders! Het was een 1,7 m hoge hoogtelimiet opgesteld bij de ingang.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Kleine parkeerplaats waar een weiland aan grenst waar ook gebruik van kan worden gemaakt. Het toilethuis was zeer schoon. 15 euro is wat hoog omdat er geen aanvoer en definitieve berging is.

De plaats kost nu 20 € plus Strom.Sehr goed gelegen en rustig, maar slechts een parkeerplaats, daarom vinden we de 20 € ook te hoog, vooral omdat er geen Ver en definitieve verwijdering beschikbaar is.