@hfoeken

We stonden hier één nachtje (op doorreis) maar onze kinderen (7 en 10) wilden liever blijven. Het was heerlijk zwemmen en scharrelen bij de rots plateau. Vriendelijk te woord gestaan door beide eigenaren. Erg mooie zonsondergang op het plateau. Voldoende schaduwplekken op deze fijn rommelige camping, top!

Grote camping omringd door water ( kiezelstranden en steen plateaus) en met een leuk aquapark. Vanaf de camping is Pula goed te bezoeken met de bus. Het was wat te rumoerig naar onze smaak. Zeer vriendelijke en behulpzame receptie.

Mooie rustige camping met fijn zwembadje (op de foto lijkt het groter). Er was een koelkast waar je gratis gebruik van mocht maken, erg fijn. Je kan op de aangrenzende manege ritjes maken waarbij je achterlangs de camping en door het bos gaat. Vriendelijk te woord gestaan door de eigenaresse.

We hebben hier twee nachten gestaan naast de leuke en schaduwrijke speeltuin. Dat was wat rumoerig (er was live muziek) maar wel dichtbij voor de kinderen. Dichtstbijzijnde dorpje was te ver (voor ons) om te wandelen. Er zijn hele mooie plaatsen vlak aan de zee.

Camping met veel schaduwplekken en ruimte voor onze hangmat. Vriendelijk te woord gestaan. Onze kinderen (7 en 10) hebben heerlijk in het zwembad gezwommen (op de foto's lijkt het kleiner dan in werkelijkheid). Prijs (€92 voor 4p) was aan de hoge kant voor onze smaak maar stond wel duidelijk aangegeven.

Mooie groene uitvalsbasis voor een bezoek aan de meren, er gaat een shuttlebus om 9 uur 's ochtends (15m reistijd, betalen in de bus). Er waren kampeerplekken onder de bomen, in de dalletjes en bovenop de heuveltjes, erg leuk! De rivier naast de camping was drooggevallen waardoor er geen zwemgelegenheid was op de camping. De winkel was goed uitgerust maar het eten in het restaurant viel een beetje tegen qua kinder mogelijkheden.

We konden door de vrije plaatsing gelukkig nog een plekje vinden voor onze kleine camperbus. Vriendelijk te woord gestaan door de eigenaren. De rivier was zeer verfrissend en had ruim voldoende stenen om om dammetjes in te bouwen en te steen-zeilen met de kinderen.

Mooie camping op een boeren erf met fruitbomen, een kinderspeelplaatsje en prachtig uitzicht op de bergen vanaf de hoger gelegen plekken. Veel gezinnen met jonge kinderen of ouderen. De eigenaresse heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan!

Ik heb de mevrouw van de camping vandaag gebeld. Ze vertelde mij dat ze deze zomer (2024) gesloten zijn.

Prima camping voor een nachtje. Het zwembad was lekker fris en de picnic plek was schoon. De wc rook niet zo fris toen we aankwamen (om 23.30, dus misschien wel zo logisch) maar de douche was goed! Vriendelijk contact geweest over onze late aankomsttijd.