@hielkema
- 2011
jammer, we staan 27 Okt. voor de deur en blijkt dat het al gesloten is. terwijl het op deze App staat tot 2 November. blijkt op hun website wel te staan tot 12 Oktober.
Als je een leuke sfeer, leuk personeel en prachtige camping zoekt in de buurt van Avignon. moet je hier zijn. Toiletten zijn helemaal niet vies of zo. het is niet super modern of zo maar het ziet er prima uit. Als je iets wilt zoeken dan vind je altijd wel wat maar dat is helemaal niet nodig.
Hele dure camping. 2 personen 1 hond en camper voor 1 nacht € 38,50. Gras staat veel te hoog dus niet gemaaid. Toiletgebouw is mooi en redelijk nieuw, maar vies en slecht schoon gemaakt. Ondanks dat de hekken bij de ingang gesloten zijn en er bewaking is, toch om 2 en om 5 ‘s’nachts auto’s op het terrein welke met deuren slaan en schreeuwen. Wij komen hier nooit weer.
geweldig!! super lieve beheerders. leuk om Avignon te bezoeken. 2 km tot de pond en je bent zo in de stad. Mooie camping met schoon sanitair en lekker zwembad. restaurant is ook prima. dus wat wil je nog meer.
Heel netjes, bosrijke omgeving en een prachtig zwembad. Jammer dat het zo rustig was. We konden niet eten in het restaurant.
27-5-2019. Slechte weg er naar toe en dan blijkt dat het helemaal niet meer gebruikt wordt. Niet meer onderhouden: gras hoog en verpauperd.
Hier geweest. Volgens ons is deze camperplaats gesloten. Niemand aanwezig en het gras stond wel erg hoog.
Prima plek! Vanwege drukte op zaterdag avond, mochten wij op het grasveld ernaast staan. Totaal geen last vd bezoekers gehad. Mooie fietsroute naar Leusden/Amersfoort. We komen zèker weer!
Netjes, maar wel wat duur. Lekker rustig plekje.
Prima plaats om te overnachten!