@hierendaar
Lid van Campercontact sinds 2020
Geen 17,95, maar 28,40 per nacht in september! pasje Acsi vergeten, wel een mail van bewijs lidmaatschap, maar werd niet naar gekeken. Hebben ons er niet op gewezen dat lidmaatschap NKC ook voordeel geeft. pas later op de site gezien. We voelen ons bedrogen.
in hoogseizoen online reserveren!
prima plek. als je bij de camperplaatsen aankomt hangen er kettingen voor. die kan je gewoon losmaken. waar ze voor dienen??? sanitair keurig schoon. heerlijke douche. je kan wassen en drogen voor hetzelfde geld.
Prachtige camping aan het water , mooie plaatsen Ruim opgezet. Kanoverhuur. Minpuntjes: maar 2 douches. 8 minuten voor,omgerekend, 1 euro. Sanitair verouderd maar superschoon. Receptie 2x een uur open, dus wachttijden... maar ja, t is vakantie.
heerlijke plek als je van rust en natuur houdt! overdekte stookplaats droogwc.
"ons" plekje. prachtig in het bos. droogwc en drinkwater. wat een rust aan toeristische route! 100 kronen in brievenbus. meer dan waard!
mooi verzorgde camping. alleen 1 douche is wat weinig voor zoveel plaatsen. camping kost 250,douche 10 ,wasmachine 50 en droger 30 Noorse kronen.
verboden te kampen! slagboom!
na heel veel heen en weer gereden te hebben tot de conclusie gekomen dat deze plek niet bestaat.
Mooie plek aan de doorgaande weg naar/ van de ferry. Je kunt een stukje lopen naar de zee over rotsen. Volgens een bord mag je hier eigenlijk niet overnachten, maar het staat mutje vol en niemand trekt zich iets aan van dat bord. Toch een dilemma omdat deze plek op campercontact staat.... wij blijven ook maar staan omdat we morgen met de ferry willen.
gekkenhuis
We betaalden 37,50... zonder elektriciteit. 1x wassen/ drogen, 2 douchemuntjes . d u 's niet alles inclusief! mooie plek aan het water.
onaardige eigenaar.
Mooie rustige plek uit de luwte van de wind.... niet onbelangrijk. Weinig wandelmogelijkheden.
Prachtige, rustige plek. Je kan er een leuke avondwandeling maken langs rotstekeningen. Geen walvissen gespot, wel bruinvissen. Je kunt er met meer dan 2 campers staan!
Grote camperplaats. Droogtoilet werd goed schoon gehouden. Leuke wandeling naar waterval. Wel klimmen en dalen.
prachtige plek als je aan het water gaat staan in het bos. Rechts naast het restaurant een paadje naar beneden
Prachtige plek. Mooi modern toiletgebouw. uitzicht op walvis gehad die aan 't foerageren was. top!
Ook in Finland ( net als in zweden) rommelige campings. Komt onverzorgd over, sanitair eenvoudig maar prima. we troffen het ook niet meer het weer. koude wind vanaf het, nog bevroren, meer. Plekken idd erg schuin. Trouwens... 22 euro zonder elektriciteit .
gesloten.....
Kleine rustige camping. Lieve eigenaars. Jonge Nederlandse mensen. Keurig in orde allemaal!
Mooie ruime camping. 200 kronen zonder elektriciteit. Gratis wassen en drogen. Sleutel afhalen bij de receptie, gaat op reservering. Prima sanitair. Je kunt binnen koken en eten. bij slecht weer. Stadje niks bijzonders. Alleen het museum misschien...
Op zich een mooie plek maar alles is wel heel oud en onverzorgd. In het voorseizoen is het rustig, we stonden met 4 campers en volgens de site kunnen er 100 campers staan. Ik denk dat het in de zomer erg vol is, ook met dagrecreatie. Het is wel leuk opgezet. Camperplekken zijn verspreid in het bos/ langs het strandje. Meerdere zeer eenvoudige toilethuisjes met douche. Prima voor 1 nacht buiten het hoogseizoen dus.....
Wij waren hier in mei in een weekend. enveloppe pakken met instructies. Geen personeel. Mooi opgelost zo. We konden douchen in de invalideruimte. Er is een leuke ruimte waar je kunt afgewassen en eventueel verblijven met slecht weer. De wasmachine konden we op maandag pas gebruiken. Sanitairgebouw mooi, maar idd lijkt het klein als de camping vol staat.
Wij waren hier half mei en stonden alleen. Prachtige, rustige plek. wc oké. je kan beschut zitten en vuurtje stoken.
Mooie plek, maar nu al 250 zk. Erg vriendelijk ontvangst. idd verouderd sanitair, maar schoon. Leuke ruimte waar je kunt koken, afwassen, zitten, fitnessen etc bij slecht weer.
Leuke plek om te overnachten. Vriendelijk ontvangst. t is wat rommelig, maar dat heeft wel wat. Het is een werkhaventje. sanitair oké. oud maar schoon en voldoet goed! Wel elektriciteit. Nog steeds 150 zk! leuk om een wandeling te maken of te fietsen. Wij zijn tevreden!
Mooie plek. alleen betalen is moeilijk. creditcard deed het niet, alleen de Zweedse pas. Onze Zweedse buurman heeft contactnummer gebeld, toen kwam er een aardige heer ons inschrijven. bij hem konden we pinnen. Dit is de tweede ( van de 2) camperplaats waar we problemen hadden met betalen. Niet erg gastvrij. wij betaalden 24,50 . mei 2022.
Fijne camping. zeer vriendelijk onthaal en vertrek. professioneel. ook hier jammer dat de prijs op de site niet overeenkomt met de werkelijkheid. geen 20 maar 23 euro. sanitair prima schoon. WiFi perfect!!! komt niet vaak voor. we komen nog eens terug.
1 nacht gestaan. Hier klopte de prijs wel met de site. onze ervaring is dat de meeste prijzen van campings en cp's hoger zijn dan vermeld. als je van de sauna of zwemparadijs houdt sta je hier helemaal perfect. prima overnachtingsplaats. erg rustig. wij hadden een stukje gras aan het beekje, gaf toch een campinggevoel. aanmelden voor overnachten binnen, bij de bali van de sauna. prima geregeld. daar binnen is en toilet.
Geen vriendelijk ontvangst en vertrek. Norse vrouw, onpersoonlijk. Gras staat hoog, t is niet erg verzorgd. sanitair is opgeknapt in oud gebouw. Wel schoon. Net als bij eerdere campings betaalde we meer dan op de site staat.Wordt het nooit bijgewerkt,vragen wij ons af? 29 euro vonden wij, voor deze camping aan de hoge kant. Het eten in de stube is prima. prijs kwaliteit verhouding is oké. Daar ook aardige bediening.
Ouderwetse, goedkope camping. Eenvoudig. De dames die het beheren zijn erg persoonlijk en vriendelijk.. Eenvoudig sanitair. prachtige omgeving. no nonsens camping. Wij houden er wel van!
Vriendelijke eigenares . Heel klein plekje voor 2 of 3 kleine campers. Douche en wc onder het hoofdgebouw voor 1 persoon in 1 ruimte. Zeer eenvoudig, maar schoon. Geen afwasgelegenheid. Wel een wasmachine en droger. 20 euro is teveel vond ik. Op de site staat 15. Omgeving fantastisch.
Mooie plek in doodlopend dal, maar echt niet, zoals beschreven, als camperplaats. Ze zijn bezig met een huisje te bouwen, wellicht voor toiletgebouw. Wel overnacht. Gratis. Hoort eigenlijk niet in campercontact.
Hele fijne, rustige camperplaats. Bijzonder vriendelijke mensen. Een aanrader!!
Mooie ruime plaatsen en goed sanitair. Wel duur. Nooit in augustus gaan staan als je niet van karaoke, kinderdisco en aqua jogging houdt. Veel entertainment op de camping, waar je tot 12 uur 's avonds van kan "meegenieten". Wij nooit meer!!!