@hildacamper
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

heerlijk rustige plek aan de rand van het dorp. de camperplek is onlangs uitgebreid en heeft nu 12 plekken. ernaast is een groot grasveld met bomen en picknicktafels. onlangs gemaaid. we stonden er met 6 campers.
hele fijne sfeer op de camping. het is kleinschalig en lekker rustig. paula is heel precies in het schoonhouden van alle voorzieningen. dat is fijn, alles is goed verzorgd. ook het zwembad en de hangmatten zijn heerlijk om te luieren. het enige nadeel vinden wij de plekken die dicht op elkaar zijn waardoor je weinig privacy hebt. en toen onze buurman een sigaret ging roken buiten zn camper zaten wij in de lucht ervan.
wat een heerlijke plek. je bent echt in the middle of niks (en toch snel in de bewoonde wereld). er is heeeeeel veel ruimte op de camping, grote plekken, ver uit elkaar. Waldemar en Tânia hebben vanuit een duidelijke visie een hele mooie duurzame plek gebouwd die in balans is met de natuur eromheen. en toch is de camping van alle gemakken voorzien. goede douches en wc’s. zwembad, ruimte voor je hangmat etc.
heerlijke plek om tot rust te komen en je aan het tempo van de alentejanos aan t passen. vitor en ronald zijn dichtbij en aanwezig, maar op een prettige losse manier. ze creeeren een fijne relaxte sfeer waarin alles kan maar niets hoeft. we zijn heerlijk bijgekomen tijdens ons verblijf! dank je wel mannen.
prima voorzieningen. maar erg druk, plekken dicht op elkaar. er zijn nog maar enkele plekken vrij (eind mei). er loopt een drukke weg naast de camping. je hoort continu de auto’s langsrijden. dat is niet fijn op het deel van de camping dat dichtbij de rivier ligt heb je daar waarschijnlijk minder last van.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

heerlijk rustige camping met veel groen. gemoedelijk en kleinschalig. de eigenaar runt zelf een foodtruck met heerlijke gerechten en locale produkten. wij betaalden €16,50 voor een nacht (campervan zonder stroom). uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
2023
vrij kleine familiecamping op een boerderij tussen de schapen en ezels. prachtig verzorgd en met veel aandacht voor de gasten. toch 4 ipv 5 sterren omdat er heel erg veel vliegen zitten- door al die schapen waarschijnlijk. maar het niet fijn om buiten te zitten