@hilde2
Rustige camping. Wel hoor je (soms) kindergegil vanuit het Aquapark dat niet zo ver vd camping vandaan ligt. Prima uitvalsbasis voor Ieper en fietstochten. Vergeet Museum Hooge Crater niet!
Deze camping is een aanrader! Mooie plekken aan het water, je kunt er goed zwemmen en voor de liefhebber zijn er roeiboten en waterfietsen. Het is dat we naar huis moesten, anders hadden we graag nog een tweede nacht gebleven.
De camping is niet spectaculair; camperaars staan op een vierkant grasveld met een hek er omheen. Maar het sanitair en de keuken zijn prima en desgewenst kun je eten in het restaurant aan de overkant. Achter de camping ga je een fikse trap af en je staat op het strand. Als je hier naar links gaat kun je een mooie strandwandeling maken en als je naar rechts gaat kom je uit bij het haventje en het park. Het park is sowieso een bezoek waard.
Prettige camping met vriendelijke mensen achter de balie. Rustig, groen, zon- en schaduwplekken. Er staan picknicktafels en her en der hangt een hangmat. Misschien wat weinig sanitair. Het strandje is weliswaar vlakbij maar je moet een heel eind lopen voor het water op heuphoogte staat.
Ja: de camping is niet meer dan een betonnen terrein tussen wat flats, wifi doet het slechts bij de receptie, afwassen kun je alleen bij de gewone wastafels bij de wc's en je betaalt te veel voor wat je krijgt. Maar de douches (inderdaad, 'open' douches in een sporthal) zijn prima, het is er behoorlijk rustig voor een stadscamping, het oude centrum is op fiets/busafstand en bovendien ben je waarschijnlijk toch de hele dag in Tallinn?!