@hlfgroen
prima plaats om te overnachten.Wij waren overdag in de pelgrimsstad Fatama geweest .zodoende kwamen we hier terecht .Goede service station ,en wifi. Geen probleem de camperplaats te vinden als je de coördinaten gebruikt.
deze camping is gesloten en niet meer in gebruik
Ik vraag me af waar Artje-56 de stroom vandaan heeft gehaald ?? Want er is geen stopcontact,of andere stroom voorziening te bekennen ,of is hij in de war met een andere camperplaats? Verder is dit een prima camperplaats dicht bij restaurans en supermarkten. Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen
prima camperplaats achter een speeltuin en dus niet direct aan de weg. vriendelijke eigenaar (komt 1 tot 2 x langs voor schoonmaak ),die je tips kan geven over de omgeving .prima en schone gecombineerde toilet en douche ruimte. prijs 15€ inclusief stroom en wasmachine.
uitstekende camping. Vriendelijke eigenaar, maakt graag een praatje. De camping is nog niet zo oud,we hadden het over de 2 toiletten en douchen dat het te weinig is hij beaamde het maar hij heeft het met weinig geld zelf opgebouwd met nieuwe maar verschillende maten bouw materiaal. Hij wil volgend jaar de toilet en douche ruimte uitbreiden .Het eten (kleine kaart) is lekker en goedkoop. Top
geweldige camping. ontzettend gastvrij .Jong echtpaar runt deze camping samen met vader en moeder. schoon sanitair Alles wordt goed onderhouden Zeker een aanrader. En een prima keuken niet duur.
mooie en schone camping. 25 euro per nacht inderdaad grote plakken op griffel 5o% korting op de entree van het zwembad. aanrader. receptie. medewerker spreekt Engels.
Helaas is de spanning niet in orde. Om +/_ 00,30 uur heeft onze onderhoud vrije huis houd accu het met een knal begeven. Dit omdat de accu lader is door blijven laden zodat het accu zuur is gaan koken. ook de klik aan regelaar voor de ventilator deed het niet meer (geen reactie op de afstand bediening).Thuis gekomen de accu lader na laten kijken en uitgetest geen afwijking geconstateerd. Klik aan regelaar gereset ,werkt weer perfect.
Inderdaad ruime parkeer plaatsen,maar wel wat schuin, blokken nodig.Er is een stopcontact op een paal waar een betaal automaat bij zit, maar deze is defect en afgeplakt, maar er staat wel spanning op het stopcontact. Grijswater kan je ook legen want verder op het parkeerterrein zit een grote put.
Een zeer mooie en goed onderhouden camping, mooi en schoon toiletgebouw. Geen Bulgaarse camping maar en echte West Europese Camping. Grote plekken met stroom en water aansluiting op de plekken. vriendelijk ontvangst en een heerlijk zwembad. Alleen jammer dat de plaatsen wat schuin aflopen,moeilijk waterpas te krijgen. camper of caravan niet in de lengte neer zetten maar dwars op het veld.
De Camping is nieuw,het toiletgebouw is nieuw .Op de plaatsen electra en water. We betaalde bgn 20 voor de camper en bgn 8 per persoon, totaal bgn 36. Het ziet er allemaal mooi en goed onderhouden uit. Het enige nadeel is dat de ingang doorij hoogte 2.7 m is. Als je hoger bent (zoals wij) dan gaat er iemand met je mee terug naar het dorp en via een andere weg (laatste stuk is een binnen weg)kom je op de Kampeer plaats aan.
de camping is wel open alleen de fotos die er staan kun je er bijna allemaal vanaf halen. want er zijn geen plaatsen meer aan de zee,alles is vol gezet met seizoen plaatsen.Er zijn wel genoeg plekken op het veld (ongeveer 50 tot 80 meter van de zee.. Er is wel een mooi zwembad.we betaalde bgn 50 per dag inclusief stroom.Voor de rest de toiletten zijn op zijn Bulgaars wel schoon
Het is een mooie camper plaats, geen schaduw,plaats voor 21 campers ,6A stroom iedere plek een water aansluiting. nieuw en goed onderhouden wc / douce gebouw. je kan gebruik maken van de zwembaden hottub en sauna voor de prijs van BGN 60.00 vriendelijk personeel. alleen de wifi bij de standplaats is zeer slecht bij de zwembaden is de wifi goed (vitasprings reception)
hele mooie en rustige plek.Alleen mag je er niet meer overnachten,er staat een bord verboden voor campers.
Sitecode: 91975
het zijn inderdaad 3 plaatsen.alleen er staat geen stroom meer op de stopcontacten. verder een rustige plaats,(als er geen skater op de skate baan is met harde muziek 😁). Maar dat was van korte tijd.
Een mooie CP . Rustige plaats om te overnachten. Extra puntje. Als je Pals ingaat, dan links aanhouden ongeveer 350 mtr kom je bij de bibliotheek/politiebureau daar is een openbare keurige toiletruimte.
een mooie rustige plek om te overnachten.Ik schrok even omdat er 2x koel trailers aankwamen met ronkende koel argregaten, alle bij werden ze los gekoppeld.Maar gelukkig wisselde de trucks van aanhangwagens en gingen verder.De rots tekeningen zijn moeilijk te zien want ze zijn door de jaren verweerd.De zalm trap is ongeveer 600 m lang en is prachtig om langs te lopen .De toiletten zijn schoon en de de kranen geven warm water.
prima plek om te overnachten.wel naast de weg maar in de avond en nacht weinig of geen verkeer. En er is een automatisch toilet cassette reiniger.
Sitecode: 81966
camping ligt in een mooie omgeving , nieuw toilet gebouw, rommelige opstelling staanplaatsen, vriendelijke mensen, maar de prijs klopt niet. laagseizoen € 17.50 hoogseizoen € 20.50 electra € 3.00 per dag wifi € 3.00 per dag
mooie rustige plek met uitzicht op het water grasveld om te relaxen helder en schoon water. Dixie toilet,die super schoon is met toilet papier, vandaag of gisteren geleegd en gereinigd (kwaliteit van het toilet hangt af van de mensen en wanneer hij voor het laatst geleegd is)
mooie plek om te overnachten,je staat onder de bomen met uitzicht op de zee diverse barbecue,s aanwezig met hout zeer rustig.Met een toilet die eruit ziet als een ouderwetse buiten plee maar met een moderne bril (toilet papier aanwezig)
fantastische mooie camping, vriendelijke beheerster Mooie omgeving .Alles aanwezig nieuw en netjes. (even een opmerking aan de gene die vond dat je in de rij moet staan om te douchen en afwassen, wat is het probleem?je hebt vacantie! relax geniet van de natuur als je "in fille staat te wachten") maar er komen volgend jaar apparte toiletten bij.
Mooie plaats om te overnachten heel rustig en uitkijk op de zee. Alleen de coördinaten kloppen niet helemaal want dan eindigt je in het water,moet zijn N58.575755 E23.035969 De ruïne lijkt niets aan de buitenkant maar het is wel de moeite waard om er in te gaan.
mooie plaats om te staan met uitzicht op de haven met 5 plaatsen met een eigen bankje.Dat wij er waren stond er ook een caravan.Alleen er is geen water tap punt voor campers,als je water wil hebben moet je dat doen met een jarican uit de kraan bij de wastafels.
op deze camperplaats kan je tijdelijk ( of helemaal niet meer) overnachten, het is op dit moment een bouwplaats.
Als je het adres of coördinaten invoerd wordt je via het fietspad gestuurd, Als je de coördinaten'' N51.45893 E6.72990 invoerd kom je voor de goede ingang naar de CP. Fijne CP , 2 plaatsen binnen het hek 3 buiten het hek (onder de bomen). toilet te bereiken met een code. Toilet kost niets douchen 1 euro. Groot winkel centrum (auto vrij) op 5 km van de CP Binnen het hek mooie uitzicht op de Rijn.
Sitecode: 11980
Aankomst op zaterdagavond rond 9 uur niemand aanwezig 2 gebouwen met diverse Naambordjes géén aanmeldings bordje, telefoonnummer gebeld die vermeld staat, werd niet opgenomen.We hebben de camper tussen de caravans neergezet en lekker geslapen de volgende morgen weer geprobeerd contact te krijgen geen resultaat. We konden niets vinden om te betalen en zijn dus zonder betaling vertrokken (sorry)
Ok heb er overnacht op 23-01-2018:Mooie camperplaats.met een goede service station de plaatsen zijn wel wat krap maar voor een overnachting prima te doen.Als je een van de 2 buitenste plaatsen neemt kan je de deur aan de buitenkant houden,maar van de andere kant alles is gratis dus wat zeuren we nou ,Dan moet je maar op een camping gaan Staan.
Rustige plaats met uitzicht op het meer het is een parkeerplaats voor recreanten want beneden is en recreatie strandt met afgezette zwem baden in het meer,onder toezicht van 2 badmeesters.Aan de overkant van de weg is bij de kerk nog een parkeerplaats.Eco toiletten staan bij de kerk en bij het recreatie strand.(ik weet niet of ze er het hele jaar staan).
Camping niet goedkoop € 33.75 ,(ik weet ook niet waar de NKC de €29 vandaan haald?).Maar je zit 6.5 km van het oude centrum.Is met de fiets heel goed te doen.toilet gebouw is eenvoudig maar schoon.Rijden op coördinaten wordt je voor de deur van de camping afgezet.wifi is op het 1e veld heel goed .
Ik ben er geweest van 14-04 t/m 17-04. De parkeerplaats is inderdaad voorzien van nieuwe belijning en de hele kant aan de rivier is voor campers (minimaal 25). Er zijn nu slagbomen geplaatst en een betaalautomaat. Maar het is nog steeds een goede plaats voor een bezoek aan de stad, ik heb geen last gehad van geluidsoverlast want er waren nog maar weinig bussen en cruise boten.
Een mooie plaats,maar wel wat duur voor alleen overnachten.En ik vroeg aan de havenmeester waar ik mijn vuilwater tank kon lozen,die was er niet,de haven meester zij dat ik gewoon waar ik stond de tank kon legen!!Het is wel een grint plek,maar toch.Er is ook geen plek waar je je chemisch toilet kan legen.
Het is een mooie en praktische locatie dicht bij het centrum en gratis,alleen moet je er op tijd zijn want het is er erg druk.