@hmv61
- 2014
Een nieuwe plek en super tov het centrum. Heb nog geen 5 sterren gedaan vanwege de beplanting. Volgend jaar ziet het er vast anders uit.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een hele fijne CP on te overnachten. We zijn redelijk laat aangekomen ( 19.15 uur) Genoeg plaats. Met de fiets de stad in en heerlijk gegeten. Straks ontbijten en weer gaan. Heel prettig dat dit soort plaatsen bestaat. Top
Wat ons betreft een fijne plaats om de stad meerdere keren te bezoeken. Sanitair keurig en alle voorzieningen zijn er wanneer je er gebruik van wilt maken. De prijs is wel.fors maar voelde goed om er de nacht door te brengen. Geen 5de ster daar het eigenlijk een betonplaat is zonder enige vorm van schaduw.
2022
Eigenlijk is alles gezegd. uitstekende leuke plaats om te verblijven. Met lijn 6 naar het historische centrum maar Tom kan je dit prima uitleggen. 400 meter verderop in het restaurant heerlijk pulpo gegeten. Top!
2020
Geweldig. De combinatie is echt heerlijk. Fijn dat dit geboden wordt door het saunabedrijf. Voor de sauna ook een dikke plus. Zeer vriendelijke medewerkers.
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Prima plaats met voorzieningen.Helaas erg slecht weer en wellicht richting de zomer nog eens bezoeken. Wat CP betreft zeker te doen.
2019
Prima camping. Moor ruime plekken. Uitermate vriendelijke beheerder. Ligt op loop- en fietsafstand van Emmen. Leuk uitgaan. Aan de rand van het bos, erg rustig.